Şimdi Ara

Araba kiralari neden bu kadar ucuz ve nelere dikkat etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurtdisindan tatile geliyorum, araba kiralamam gerekecek.

Sahibinden.com a baktigim zaman onlarca araba kiralama ilanlari goruyorum gunlugu 20 TL diyor

1 aylik minimum kiralama kasko vergi hersey icinde

Sizce bu adamlar nasil para kazaniyor, cunku inanilmaz ucuz. Benim aklim almadi.

Telefon actim bi ikisine 1 haftalik kiraliycam dedim adamlar fiyati 30-40 TL den baslattilar ama yine cok ucuz.

Bu adamlarin nasil para kazandigini anlayan varmi?

Birde araba kiralarken ozellikle kisiden kiralarken nelere dikkat etmem lazim. Ben Izmir'de kiralayacagim.

Arabayi kullanirken bozulursa bir sorun cikarsa ne olacak? Kaza yaparsam kasko karsiliyor onda problem yok ben yalnizca motorda falan sorun cikarsa kim karsilayacak onu bilmiyorum.

Senet imzalamam gereklimi?

Yardimci olursaniz sevinirim.

• Burda araba kiralayip carpan ya da bozulanlarin durumlarini, sonra istenilen arac yatti paralarini okuduk hep.
    Tatiliniz zehir olmasin, Avis gibi taninmis sirketlerden sasmayin derim ben.
  • kira işine hiç girme derim imza atınca başına herşey gelebilir
    taksi tut
  • kurumsal şirketlerden kirala(avis, hertz, budget, national....vs)
    bireysel firmalartdan araç kiralar ve kaza yaparsan,
    tamirde kaldığı her gün için günlük kiralama bedeli istiyorlar.
  • Sakın aman diyem.Ben yıllar evvel yedim o haltı köprü altı rent a car'dan araba kiraladık.Sonra gittim kaza yaptım,neyse kaskoludur diye üzülmedik.Ama gel görki adama senet imzalamıştık(boş senet,akıl akıl gel .....e takıl derler ya).Elinde sallaya sallaya tehdit etti.Neyse hatırlı bir abi ile olayı çözdük ama olaya bakarmısın küçük ayaklı mafya olmuşlar.Kazıktır mazıktır ama avis ve budgettan kiralıyorum ben.Arabanın direksiyonunu geri getirsen teşekkür eder yeni araç verirler sana(ekstra kaskoyla birlikte,onada günlük bir bedel ödüyorsunuz).Yani başın ağırmaz senet,sepet yoktur falan.Kimseye tavsiye etmem.
  • Rent-a-car kaskosu yapan ve olasi bir kazada basinizin agrimayacagi bir yerden kiralayin, buyuk kiralamacilar mesela.
    Genelde mahalle arasinda sahis kaskosu ile araba kiralayan, 3-5 araba toplayip bu isi yapanlar da var ama senet alirlar.
    Kaza durumunda her kosulda arabanin tamirde gecen suresini odetirler, hasari odetirler, tehdit edip basinizi da agritirlar.

Paraniz coksa onlardan kiralayin.
  • 30 lira verip çile çekeceğinize 65 lira verin Budget'dan kiralayın , günlük +5 lira daha verirseniz aracın anahtarını getirip bıraksanız araç perte çıksa kimse size soru bile sormaz
  • Ben AVİS ten 5 kez araç kiraladım müşteriye çok iyi davranıyorlar ilgi alaka süper bütün sigortalarını yapıyorlar aman diyim mahalle aralarındaki oto kiralamacılardan uzak durun başınıza iş açarsınız BUDGET veya AVİS i tercih edin
  • geçen gün gittiğimde boş A4 de imza attırıyorlardı
  • Izmir de guvenilir arac kiralayabilecegim nereleri var?

Avis falan cok pahalidir diye tahmin ediyorum. Klimali LPG li 50TL nin altinda mumkunmudur?
  • Avis ve Budget'ta 14 gunluk kiralama icin dizel fieasta fiyati gunluk 80-85 lira civari - Izmir havalani cikisli
    Zaman zaman onlarin kampanyalari oluyor, %30 indirim gibi; onlari yakalayabilirseniz aradiginiz fiyata yaklasir.

ekleme
    http://www.grupanya.com/istanbul-avrupa/hertzden-arac-kiralama-indirim
    hertz'in kendi sitesinde indirim linki var, isinize yariyor mu bir bakin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverBlue -- 27 Nisan 2011; 18:23:05 >
  • Mahalle arasında bile 70 tl den aşağıya bulmak zorken öyle arabaları neden bahsediyorsunuz.

Avis te miles &miles üyelerine indirim yapıyolardı galiba bir bakın. günlük 20 tl fazla verin başınız ağrımasın sonra.
  • Mahalle arası Rent a Carcılar diye bahsettiğiniz her yer aynı değil. Babamın 5-6 yıl önce vardı araba kiralama dükkanı, 4 arabayla yapardı. Clio ve paliolara yıllık 3 milyarın üstünde rent a car kaskosu yaptırırdı her birine. Bu işi yapan her küçük dükkan kötü değil onu anlatmak istiyorum. Önyargı malesef çok kötü.
  • Cok sasirdim

70TL diyorsunuz ama o zaman sahibinden.com daki ilanlarda yillik uzerinden gunluk bazli 20TL heralde

Bir de Yeni Asir gazetesinde asagida ilanlar var onlari arayacagim bakalim 1 haftalik kac para cekecekler

O zaman ariyorum ve senet imzalamam diyorum, eger profesyonel calisiyorlarsa zaten onlarin bir formu vardir o doldurulacak ve imzalanacak

Asagida Yeni Asir dan ilanlar var, 40TL falan diyor bakalim sansimi deneyecegim

http://www.yeniasir.com.tr/ilan/Vasita/kiralik_oto
  • İzmir bornovada büyükparkın orda atf rent a car var birkaç kez 1 haftalıgına kiraladım günlügü 50 liradan 1.2 1.4 benzinli arabalar. Kibar ve dürüst insanlara benziyorlar içlerini bilemem tabiki ama hiçbir sıkıntı yaşamadım ki izmir piyasasına göre bayagı bi uygun fiyatları.
  • Cok sasirdim

70TL diyorsunuz ama o zaman sahibinden.com daki ilanlarda yillik uzerinden gunluk bazli 20TL heralde

Bir de Yeni Asir gazetesinde asagida ilanlar var onlari arayacagim bakalim 1 haftalik kac para cekecekler

O zaman ariyorum ve senet imzalamam diyorum, eger profesyonel calisiyorlarsa zaten onlarin bir formu vardir o doldurulacak ve imzalanacak

• o ücretler net ücret değildir üstüne sigorta ücreti falan alırlar. Ayrıca ucuz kiralamalarda günlük maks.30 km ve şehir dışına çıkma yasağı gibi uygulamalar var. Bunlar da yoksa günlük 20-40 tl ye kiralamaların içinde bir iş bir dolap vardır. aylık kirası 1000 tl olan arabayı günlük 40 tl ye kimse babasının hayrına kiraya vermez.

quote:

Orijinalden alıntı: misterno2

Cok sasirdim

• izmir bornova atf den bende zamanında araç kiralamıştım. evet temiz insanlara benziyorlar, araçlgerçekten iyiydi, araçlarda rent a car sigortası olduğunu söylüyorlar, fiyatlarda gayet iyi. Ancak orada da boş senete imza atıp kredi kartı bilgilerinizi veriyorsunuz. O ara gözüm dönmüştü kiraladım ama birdaha ki sefere 2 kez düşünürüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.