Şimdi Ara

araba önerirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    18 yaşıma basmama az kaldı ve aileminde 100 e kadar bi araba sözü var ama spor bi araba istiyorum cabrio kızları çekcek bişey
    aklımda bmw e46 m3 cabrio alıp 87 ye var bitane 06 tmr 10 gibi(most wanted daki m3 cabriosu) yapmak s2000 almak veya porsche boxter dı galiba onu yada en son e93 tü heralde bmw en son kasa 2008 fln bi cabrio almak var başka cabrio veya bunlar birde şuan annemden kalcak olan 2000 model 1.6 ies civic var otm onu sağlam bi modifiyede edebilirim kızları hangisi etkiler gibi
    şimdiden teşekkürler

• merak ediyorum bu konular ciddi olarakmı açılıyor? yoksa trollemesinemi? yahu çevremdeki zengininden fakirine herkez şikayetçi ülkenin gidişatından ama üniversiteye liseye kızlarını çocuklarını araçlarla gönderiyorlar. Sorun bendemi yoksa millet ağlanmasınımı iyi biliyor?

konu sahibi ciddi ise benim dediklerime aldırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 11 Ağustos 2014; 2:26:55 >
  • 1.6 ies civic varken e46 m3müş s2000miş ne performans ne ilgi olarak seni tatmin etmez yaaa sen yap bi tane hastalık hastası fenalar fenası bir civic hadi bakalım
  • okullarda bi açılsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green Pears

merak ediyorum bu konular ciddi olarakmı açılıyor? yoksa trollemesinemi? yahu çevremdeki zengininden fakirine herkez şikayetçi ülkenin gidişatından ama üniversiteye liseye kızlarını çocuklarını araçlarla gönderiyorlar. Sorun bendemi yoksa millet ağlanmasınımı iyi biliyor?

Merhaba bu konu gerçek olmayabilir ancak ben üniversiteye arabayla gidilmesini neden yadirgadiginizi anlayamadim.
    Bende 18 ime basmak uzereyim bu yil uniye araba ile gitmeyi dusunuyorum umarim ekim kasima ehliyet cikarsa alacagiz. Tamam ülkenin gidisatindan fiyatlardan bizde hic memnun değiliz ben her gün beddua etmekten Yoruldum. Ama araba ihtiyac haline geldi bu yüzden 0 ina gücümüz yetmezse de 2. El olmak üzere bir şey alacagiz.
    Yillardir otobüste ezilerek git gel yapmaktan Yoruldum. Tamam bu büyük bir sorun değil hatta hala bir suru insan sıkıs tıkıs gitmek zorunda kaliyor. Yinede o yolu arabasiz çekebileceğimi düşünmüyorum. Bu is arabayi almakla bitmeyip yakit masrafiylada ugrasilmasi gerekiyor bunun icinde mumkun oldugunca az yakan modellere bakacagim. Biraz uzattim ama bence bunu soyle dusunmeliyiz su %500 zamlansa bile almak zorunda kalacagiz. Burada tuketici degil hukumet suclu bu cok net. Ulkede araba sayisi fazla falan degil. Orta-ust sinif haric insanlarin arabaya binmekte zorlandigi bir ulkedeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni üye, yaş 18 (oda şüpheli), 100k civarı araba.

günde 2-3 tane görmesem bu işte bir terslik var derim.
  • valla konu tamamen gerçektir ve ailemin durumu yeterince iyi ve sağlam bir okul tutturacağımada eminim zamanında sbs vardı onda ilk 20 k daydım ankaranın en iyi okullarından birindeyim ve iyi bir okul kazandığımda 100k bütçe sözü aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba aküsü ne önerirsiniz...
    4 yıl önce açıldı
    Araba Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Araba tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mesaj-rumuz uyumu

• Bende liseliyim bana da tıpı kazanırsan istediğin arabayı alıcaz dediler. Fen lisesindeyim tıpı kazanamasamda babamin arabasıyla giderim başka bir bölüme. Gençlik zamanlarımız okula arabayla gitmek çok mu garip.

• vay be ne babalar var ben 18 yaşındayken otobüsle gidiyorum adam 18 yaşında 100 bine araba alacak süper valla
  • Bence sen bu kafayla kızları falan etkileyemezsin evlat. Şaka gibi konular açıp durmayın. Araba kızları etkilemek için değil ulaşım içindir. Kızları etkilemek istiyorsan kendine güveneceksin arabana değil. Yoksa sadece şoför olursun kızlara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmw z3 al gerisi düşünme
  • Arabayla kız etkilenmez evlat. Hele bi vesikalık fotoğrafını sen şuraya yapıştır, biz sana kız etkileyebilme ihtimalini yazalım :)

Belki Bugatti bile işe yaramayabilir, belki Kartal bile işini görebilir
  • valla araba bana göre ulaşım için değil tipi sorarsanız sivilceler harici taş a yakın adam gibi berbere gitmem lazım bide daha gitmeden gene rhatlıkla kız götürüyorum ama kızlar sadece güzel e kadar eğer sağlam bi araba olursada taş kızları götürebleceğime inanıyorum araba dert değil yoksa şuan kullanabileceğim civic ix35 ve fiat 500l var ki bunlar full modelleri hepsinin ama hem cabrio bi araba istiyorum hemde sağlam fiyakamız hemde hızlı bişey olsun ankarada ivediği bilirsiniz ortamı vb orda yeterince tanınıyorum ve ona göre de bi şey arıyorum sırf cabrio arıyo olsam gider renonun fln da var ama ne bişeye benziyo ne hızlı tek iyi yanı ucuz ve cabrio olması düzgünce bir şey sorduk dalga geçecekseniz hiç yazmayın yorumunuz size kalsın
  • AHH ahh Bu foruma bende konu açmıştım Bmw 1.20 - Slk - Giulietta - Audi TT tarzında

Hatta Face ten S2000 bakıp duruyordum fotoğraflarına falan babam da alırız demişti üniversiteye geçince . Peki arabam ne oldu dersiniz ? Astra 1.3 Cdti Honda S2000 in yarı beygirinde bile değildi

Ancak babama sonsuz teşekkürler kimseye muhtaç etmedi beni , soğuklarda kar da kış da otobüs beklemedim . Şimdi Astra da gitti gerçi .
  • Bisikletini verin şuna!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Orijinalden alıntı: Green Pears

merak ediyorum bu konular ciddi olarakmı açılıyor? yoksa trollemesinemi? yahu çevremdeki zengininden fakirine herkez şikayetçi ülkenin gidişatından ama üniversiteye liseye kızlarını çocuklarını araçlarla gönderiyorlar. Sorun bendemi yoksa millet ağlanmasınımı iyi biliyor?

Merhaba bu konu gerçek olmayabilir ancak ben üniversiteye arabayla gidilmesini neden yadirgadiginizi anlayamadim.
    Bende 18 ime basmak uzereyim bu yil uniye araba ile gitmeyi dusunuyorum umarim ekim kasima ehliyet cikarsa alacagiz. Tamam ülkenin gidisatindan fiyatlardan bizde hic memnun değiliz ben her gün beddua etmekten Yoruldum. Ama araba ihtiyac haline geldi bu yüzden 0 ina gücümüz yetmezse de 2. El olmak üzere bir şey alacagiz.
    Yillardir otobüste ezilerek git gel yapmaktan Yoruldum. Tamam bu büyük bir sorun değil hatta hala bir suru insan sıkıs tıkıs gitmek zorunda kaliyor. Yinede o yolu arabasiz çekebileceğimi düşünmüyorum. Bu is arabayi almakla bitmeyip yakit masrafiylada ugrasilmasi gerekiyor bunun icinde mumkun oldugunca az yakan modellere bakacagim. Biraz uzattim ama bence bunu soyle dusunmeliyiz su %500 zamlansa bile almak zorunda kalacagiz. Burada tuketici degil hukumet suclu bu cok net. Ulkede araba sayisi fazla falan degil. Orta-ust sinif haric insanlarin arabaya binmekte zorlandigi bir ulkedeyiz.

Aynen kardeş bu millet bu parayı nasıl kazanıyor bizdeki sorun var ailen ne iş yapıyor scaba

• babam brokrat annemde memur rahat aylık 10 k gelirimiz var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havedreams -- 13 Ağustos 2014; 1:16:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.