Şimdi Ara

Araba pert kayıtlıymış. Kandırıldım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
2
Favori
23.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1 Ocak 2011

Tramerde plaka ve şase no'dan birşey çıkmama ihtimali çok yüksek en sağlamı motor no ile sorgulatmak.

Alıntıları Göster
    Forumda arabanin km'si dusuruldugunu sonradan ogrenen birisi, iki yil sonra satin aldigi Audi'yi aldigi galeriye iade etmeyi basarmisti. Faizi ve mahkeme masraflari da saticiya odetilmisti. Pert kayitli bir araba da farkli olmayacaktir. Sonuc olarak yanlis beyanla mal satma, dolandirmaya giriyor bu durum.
    Verilen ilanin ekran goruntulerini kanit olarak sunma sansiniz var mi?

Kendi adima ikinci el alirken aracla ilgili ilanda gecen bilgileri satis sozlesmesine de ekletmeyi mantikli buluyorum.
    Olasi bir ters durumda bunlar mahkemede dogrudan kanit olacak seyler nede olsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

Forumda arabanin km'si dusuruldugunu sonradan ogrenen birisi, iki yil sonra satin aldigi Audi'yi aldigi galeriye iade etmeyi basarmisti. Faizi ve mahkeme masraflari da saticiya odetilmisti. Pert kayitli bir araba da farkli olmayacaktir. Sonuc olarak yanlis beyanla mal satma, dolandirmaya giriyor bu durum.

Kendi adima ikinci el alirken aracla ilgili ilanda gecen bilgileri satis sozlesmesine de ekletmeyi mantikli buluyorum.

Noterde maalesef satış sözleşmesinde ek birşey eklemiyorlar.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Hocam 2003 model arabanın komple boyalı olduğunu duyunca hiç mi şüphelenmedin?

• Yine burokrasiye gelip tikaniyor is. Satin alinan urunun fabrika cikis ozellikleri bir yana (marka, model, motor, renk vs), ikinci el araclar icin o anki durumunu, saticinin beyanatini satis sozlesmesinde yer almasi bence cok normal bir istek. Belki satici ve alici arasinda benzer bir sozlesme yapilabilir, cok emin degilim ama hukukcu arkadaslar daha net bilgi verebilirler.

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Alıntıları Göster
    bazı arkadaşlar tramer'de neden görünmedi demiş..

benim bildiğim 2006 model ve sonrası araçlar için kayıtlar mevcut tramer'de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Alıntıları Göster
    ilan sitesi belli ve ilan numarası da var. ekran görüntüsü almıştım fakat sadece arabanın fotoğrafları var bende açıklama kısmı çıkmamış. ilanda belirtilmemişti zaten pert olduğu. şöyle bir şey okudum forumlarda dün, bu site mahkeme istediğinde ilanı gönderiyormuş. şu anda tek delilim o ve telefon konuşmalarımız.
    Sevgili akhilleus benim sattığım aracım da komple boyalıydı ve inanın kendim boyattım sürtünmeden dolayı. bunun da değişeni olmayınca inandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kowalski

bazı arkadaşlar tramer'de neden görünmedi demiş..

benim bildiğim 2006 model ve sonrası araçlar için kayıtlar mevcut tramer'de..

Alıntıları Göster
    Aramıza hoş geldin diyelim o zaman , benimde başıma aynısı geldi fakat bizim arabadaki durumu biz çok sonra anladık , arabayı alırken kazalı olduğunu biliyorduk fiyatıda uygundu ama airbagler falan orjinal araçta ve kasko yaptırırkende bi problem çıkmadı , 5664 den öğrendim bayaa bi sonra pert olduğunu şok olduk tabiii ama iş işten gecmişti , şimdi biniyoruz paşa paşa allah var güsel araba ama mali değeri yok sayılır , bide 2. kez pert edersem arabayı kasko kaç para geri öder orasıda ayrı dava , geçmiş olsun yapıcak fazla bir şey yok.....

• quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Aramıza hoş geldin diyelim o zaman , benimde başıma aynısı geldi fakat bizim arabadaki durumu biz çok sonra anladık , arabayı alırken kazalı olduğunu biliyorduk fiyatıda uygundu ama airbagler falan orjinal araçta ve kasko yaptırırkende bi problem çıkmadı , 5664 den öğrendim bayaa bi sonra pert olduğunu şok olduk tabiii ama iş işten gecmişti , şimdi biniyoruz paşa paşa allah var güsel araba ama mali değeri yok sayılır , bide 2. kez pert edersem arabayı kasko kaç para geri öder orasıda ayrı dava , geçmiş olsun yapıcak fazla bir şey yok.....

Alıntıları Göster
    Uşak'tayım bende büyük tesadüf.Geçmiş olsun sadece yapabileceğin üstüne gitmek ve işin ucunu bırakmamak..

• quote:

Orijinalden alıntı: Janeiro

Uşak'tayım bende büyük tesadüf.Geçmiş olsun sadece yapabileceğin üstüne gitmek ve işin ucunu bırakmamak..

Alıntıları Göster
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 3 Ocak 2016; 18:37:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cottonmurat

edit

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.Umarım sonuç istediğiniz gibi olur.İşin üzerine gidin.Hayırlısı artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janeiro

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDROIDER -- 1 Nisan 2011; 15:26:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDROIDER

geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun. Evet kesinlikle işin peşini bırakmayın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candarli

Geçmiş olsun. Evet kesinlikle işin peşini bırakmayın....

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun inş. sel hasarlı değildir yoksa bir sürüde sorun çıkartacaktır :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: çoksakatvar

geçmiş olsun inş. sel hasarlı değildir yoksa bir sürüde sorun çıkartacaktır :s

Alıntıları Göster
    Allah haklı olanın yanındadır. Haklı olan eninde sonunda kazanır. inanıyorum ben buna. Geçmiş olsun. Vicdanen bunu belirtmeliydi. Hukukçu olmadığım için işin hukuk boyutunu bilemem ama vicdanen bu alıcıya söylenmeliydi. İnsan mal satarken, malının eksiklerini belirtmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekorasyonankara

Allah haklı olanın yanındadır. Haklı olan eninde sonunda kazanır. inanıyorum ben buna. Geçmiş olsun. Vicdanen bunu belirtmeliydi. Hukukçu olmadığım için işin hukuk boyutunu bilemem ama vicdanen bu alıcıya söylenmeliydi. İnsan mal satarken, malının eksiklerini belirtmeli.

Alıntıları Göster
    Hemşerim geçmiş olsun.İnşallah en kısa sürede halledersin.Malesef insan hayatta bu tip acı tecrübeler yaşayabiliyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Hemşerim geçmiş olsun.İnşallah en kısa sürede halledersin.Malesef insan hayatta bu tip acı tecrübeler yaşayabiliyor ...

Alıntıları Göster
    Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.

Bizim insanlarımız arasında karaktersiz sayısı hızla artıyor malesef....

Araç alırken çok dikkat etmek lazım üçkağıt yalan dolan insanlarımızı bürümüş :(

Yazıklar olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.

Bizim insanlarımız arasında karaktersiz sayısı hızla artıyor malesef....

Araç alırken çok dikkat etmek lazım üçkağıt yalan dolan insanlarımızı bürümüş :(

Yazıklar olsun...

Alıntıları Göster
    Pert kayıtlı olması problem değil bence. burada arabanın sadece ön sol çamurluğu ezildi, farı kırıldı, airbaglari açıldı diye araç perte çıkarıldı.
    koca arabanın gerisinde hiç bir problemi yok. orijinaldi.
    Pert kayıtlı araç alırken pert sebebini ve varsa kza fotoğraflarını görmek gerekiyor.
    kelime irite edici biraz ama her durum için öyle olması gerekmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

Pert kayıtlı olması problem değil bence. burada arabanın sadece ön sol çamurluğu ezildi, farı kırıldı, airbaglari açıldı diye araç perte çıkarıldı.
    koca arabanın gerisinde hiç bir problemi yok. orijinaldi.
    Pert kayıtlı araç alırken pert sebebini ve varsa kza fotoğraflarını görmek gerekiyor.
    kelime irite edici biraz ama her durum için öyle olması gerekmiyor.

Alıntıları Göster
    PETLİ ARABA NE OLURA OLSUN satılırken belirtilmeli pert raporu ile sunulmalı ve bu kanıni zorunluluk olmalı yoksa dolandırıcılık yasal hale geliyor işte

• quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

PETLİ ARABA NE OLURA OLSUN satılırken belirtilmeli pert raporu ile sunulmalı ve bu kanıni zorunluluk olmalı yoksa dolandırıcılık yasal hale geliyor işte

Alıntıları Göster
    Keşke almadan önce bir sigortacıdan baktırsaydınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

Alıntıları Göster
    Bence yasal yaptırımları illaki vardır bu işin,eline birşey geçmez diye kesip atmamak lazım.İyi bir avukat işi çözer bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.