Şimdi Ara

Araba pert kayıtlıymış. Kandırıldım... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
2
Favori
23.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006 model bir arac bakmıstım,plaka ve saşe no sorgulamasında hasar yoktur diyor,ancak sigortacı bakınca pert diyor,sigortacı da tramerden bakmıyormu nasıl oluyor bu iş hangisi dogru??
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo 2006 model bir arac bakmıstım,plaka ve saşe no sorgulamasında hasar yoktur diyor,ancak sigortacı bakınca pert diyor,sigortacı da tramerden bakmıyormu nasıl oluyor bu iş hangisi dogru??
    Bu nasıl olur ya...Sigortacı da aynı havuzdan bilgi alıyor sonuçta.
  • Yurt dışından hurda getireceklerine pert olmuş araçları trafikten men etseler hem 2.el alacaklar kurtulur hem de metal ithal eden firmalar. Yok ama amaç millete hizmet değil ki...
  • abimin plaka daha once pert kayıtlıymıs ondan dolayı bazı sigorta sirketleri kasko yapmadılar...

bzdeki aracta perti bırak darbe yok....

baska sigorta sirketlerine bakın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

5664'ten hem plaka no hem de şasi no ile bakmak lazım. İkisi toplamda 7,2 lira tutuyor.

Sigortacıdan da baktırmak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

5664'ten hem plaka no hem de şasi no ile bakmak lazım. İkisi toplamda 7,2 lira tutuyor.

Benim anlamadığım sigortacı nereden bakıyor?
  • quote:

quote:

quote:

sigortacı, eğer araba kaza yaptıysa, kaza tutanakları ve varsa kaza sonrasında çekilmiş fotoğraflarına kadar ulaşabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihen

quote:

quote:

quote:

sigortacı, eğer araba kaza yaptıysa, kaza tutanakları ve varsa kaza sonrasında çekilmiş fotoğraflarına kadar ulaşabilir.

İyi de araba kaza yaptıysa ve bu kayda geçmişse, zaten 5664'ten de ulaşabiliyorsun bu bilgilere.

• çok geçmiş olsun bir hevesle alınan arabanın sonunda böyle insanı uğraştıracak bir durum çıkması çok üzücü.
  • slm ben yeni üye oldum ben 1 hafta önce alacak karşılığı araba aldım ve nette ilana koydum ilanda arabanın sol çamurluğunun değiştiğini ve başka birşeyinin olmadığı hakkında bilgim olmadığını alak olan arkadaşın istediği yere baktırmasını dedim 2 gün önce aracımı sattım alan kişi makine ile arabaya baktı boya olduğunu dedi ve kabul etti noter satışını yaptık akşam beni aradı arabanın airbegi açılmış dedi aracı geri verin yada 3 bin verin dedi dava açacağını söyledi nbu durumda ne yapmam gerekli
  • bile bile lades. ne denebilir ki.
  • 1 hafta önce alacak karşılığı aldığım arabayı 2 gün önce sattım ilana verdiğim arabada arabanın sol çamurluğunun değiştiğini başka ne olduğunu bilmediğimi alacak olan istediği yere götürebilir diye belirttim alan kişi makinayla baktı boya olduğunu dedi ve kabul etti noter satışını yaptık akşam beni aradı geri alın airbeg açılmış dedi yada 3 bin daha verin dedi almadan baktırması gerekli değilmi bu durumda ne olacak dava açacağını dedi
  • olayın üzerinden 1,5 sene geçmiş millette cevap yazmış bende yeni olaymış gibi okuyorum sonrada uyandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: asya32

slm ben yeni üye oldum ben 1 hafta önce alacak karşılığı araba aldım ve nette ilana koydum ilanda arabanın sol çamurluğunun değiştiğini ve başka birşeyinin olmadığı hakkında bilgim olmadığını alak olan arkadaşın istediği yere baktırmasını dedim 2 gün önce aracımı sattım alan kişi makine ile arabaya baktı boya olduğunu dedi ve kabul etti noter satışını yaptık akşam beni aradı arabanın airbegi açılmış dedi aracı geri verin yada 3 bin verin dedi dava açacağını söyledi nbu durumda ne yapmam gerekli

Bu durumda sizde dolandırılmışsınız. 2 yolu var, sattığınız kişiye sizinde dolandırıldığınızı söyleyip hiç bir şey vermemek ve dava açmasını beklemek (dava açmayabilirde), diğeride orta noktada buluşmanız. Adam iyi niyetliyse zaten bu durumu göz önünde bulundurarak anlaşmaya meyilli olur. Bu şekilde vicdanınız daha rahat olabilir. Yada bir üçüncü yol, aracı aldığınız adama gidin beraber.

• beyler sadece 5664 e güvenerek araç al-ma-yın! mutlaka tanıdık bir ustaya gösterin,tanıdık yoksa hemen bugün sanayiye gidin ve tanışın,ilerde lazım olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asya32

1 hafta önce alacak karşılığı aldığım arabayı 2 gün önce sattım ilana verdiğim arabada arabanın sol çamurluğunun değiştiğini başka ne olduğunu bilmediğimi alacak olan istediği yere götürebilir diye belirttim alan kişi makinayla baktı boya olduğunu dedi ve kabul etti noter satışını yaptık akşam beni aradı geri alın airbeg açılmış dedi yada 3 bin daha verin dedi almadan baktırması gerekli değilmi bu durumda ne olacak dava açacağını dedi

Burada sizin mağdur olduğunuz bir gerçek, ancak malesef siz de üçüncü masum bir şahsı mağdur etmişsiniz. Bu durumda aracı geri almanız yada alıcıyla anlaşma yoluna gitmeniz etik olarak daha uygun olur. Aracı borç karşılığı alırken sizin de baktırmanız gerekirdi, her ne kadar aracı tekrar satmak için almış olsanız bile. Sizden alan şahsın zararını karşıladıktan sonra siz de hakkınızı borcunuzu kapattığınız şahıstan isteyin.

• aracı geri vermesini istedim benimde mağdur olduğumu söyledim araç bende kalsın üste 3bin verin diyor madem araçta kusur var geri ver dedim bana benden alıp yine satacaksın diyor orası seni ilgilendirmez dedim sabah gel notere gidelim geri alayım ama yanaşmıyor avukata sordum bırak açsın dedi almadan baktırmamış rızasıyla almış dedi sende manevi tazminat aç dedi bakalım sonumuz ne olcak
  • 2.elde bişey çıkmaz boşa uğraşmayın
  • burakbey44 B kullanıcısına yanıt
    Hort

Bir çok parasını geri kazanan insan var.Bilmem haberiniz var mı?

Hemşeri olmaktan utandım şu an sizinle.
  • Ne oldu acaba. Arkadastan haber çıktımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.