Şimdi Ara

Araba rölantideyken devir göstergesi artıp azalıyor, çok yakıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 model seat toledo arabanın motoru iyi durumda. Fakat rölantideyken devir göstergesi kendi kendine yükselip düşüyor. araba çok yakıyor ve vites geçişlerinde de devirde bir dengesizlik var. neden olabilir acaba? Bütün bakımları yapılalı 4 5 ay oluyor. bujiler filanda o zaman orjinal yetkili serviste değişti.

• Devir olayı bende de olmuştu 30000km deki arabamda. Servise gittim bilgisayara bağladılar sonra düzeldi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç lpg'li mi?
  • Eğer aracınız lpg ile ise platinine baktırın derim (her araçta yada bu modelde platin var mı bilmiyorum fakat arkadaşın R9'undada hemen hemen aynı sorunlar vardı buji ve platinde gerekli ayar ve değişiklikler yapılınca düzelmişti.)
  • bobinleri bozmuştur bazı arabalarda bir anda bozulabiliyor eğer rolantideyken motor patırdıyorsa, sallanıyosa bobindendir büyük ihtimal, bir tanesi bozuldunmu dengeyi bozuyor
  • Rolanti motorunda problem olabilir.
  • Araç lpg li değil. normal benzinli bir araç.

bir iki kez alitesiz yerden yakıt alındı sonraları temizlik uyarısı filan verdi. şimdilerde sıkıntı yok. onla ilgili olabilir mi. ben yine buji ve ateşleme sisteminden şüpheleniyorum ama sanayide kandırmasınlar diye fikir sorayım dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Enjektörler gitmiş olabilir bende de aynı sorun vardı .değiştirildi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygarabi

Araç lpg li değil. normal benzinli bir araç.

bir iki kez alitesiz yerden yakıt alındı sonraları temizlik uyarısı filan verdi. şimdilerde sıkıntı yok. onla ilgili olabilir mi. ben yine buji ve ateşleme sisteminden şüpheleniyorum ama sanayide kandırmasınlar diye fikir sorayım dedim.

Boğaz kelebeğini temizletip,buji kabloları ve ateşleme bobinine baktırın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.