Şimdi Ara

Araba satın alınmadan sonraki sorunlar ? yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi akşamlar herkese ... Uzun süredir ikinci el araba arayışım perşembe günü son buldu . Ford Fiesta titanium 2012 model arabayi 35.500 liraya aldım . 2 çamurluk boyalı sadece . Araba çok şükür temiz . Her neyse . Dün noterde arabayi üzerimize aldık . Şimdi size birkaç sorum olacak .
    1-ben kasko sigorta az çıksın diye emekli olan babamın üzerine arabayi yaptırdım . Lakin daha önce partner vardı bizde . Kaskosu yokmuş ve zaten otomobili bağlamıyor indirimi . Kaskodan sadece emekli indirimi alıyoruz . Sigorta da aynı durum mevcut . Şartları iyi olurda uygun fiyatlara onerebileceginiz sigorta şirketleri hangileri ?
    2- arabayla şu an trafiğe çıkabiliyor muyuz ? Sigortası devam ediyormu? Eski kullanıcısına ait

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aligo -- 3 Nisan 2015; 23:01:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilişim kadarıyla 10 gün bir süresi vardı tam emin değilim ama,sigorta olarak generali sigorta uygundur.

• 10 gun icinde yaptirman lazim usta. Sen en iyisi en kisa zamanda yaptir. 10 gun var diye sallama yani. Ayrica fiyatlar cok degisken. Iyi arastir o sekilde yaptir

• 10 gün geçtikten sonra faiz uygulanıyor haberiniz olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.