Şimdi Ara

Araba seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar acemiliğim için aldığım uno'yu satıp biraz daha üst bir model almak istiyorum artık araç pek hoşuma gitmiyor güneş yanığı, iş döşemeler vs pek düzgün değil adı üstünde acemilik aracı yaklaşık 17-18bn'e araç bakıyorum gözüme takılan peugeot 206 ve opel astra oldu sizce hangi araç daha iyidir? aslında ilk vw polo geldi 2001 model fakat kullananlar araç yalıtımı kötü motor sesi içeri alıyor parçası pahalı dediler bende vazgeçtim o araçtan.Öğrenci olarak hatchback ve az yakan bir araç istiyorum 1.4 motor yeterlidir uçacak halimiz yok :) tavsiyelerinizi bekliyorum

• 2005-2008 arasi getz iyidir hocam, 15 yasinda vw almaya gerek yok(ben de vw kullaniyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel araç biraz baktım sahibindene araçlar hep full boya bide 2005 olcak yada hasar kayıtlı çoğu acelemiz yok önce bi düzgününü seçip Bulalımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 22 Eylül 2015; 1:00:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta ve Corsa lara bakabilirsin. Corsa ekonomiktir otomobilci_x nickli abimizin açtığı bi Corsa konusu vardı inceleyin derim.Ayrıca Fiestat ve Corsa nın tek kapılı Van dan dönme modelleri de vardır.Vergisi biraz daha pahalı her sene muayene ver -5 km/s hız sınırı sıkıntısı var.Dizel olmaları kapıyor o açıkları.Temiz bulursanız yapışın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    b segment araç seçimi
    3 yıl önce açıldı
    SUV Seçimi ve Önerileri
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.