Selamlar herkese, Bir araç almayı düşünüyorum fakat tecrübeli arkadaşlara bir kaç soru sormak isterim. 1- Araçtaki motor şanzıman ile ilgili kronik bir problem var mı? malum yaşı gereği bunlara daha çok dikkat etmem gerekiyor. 2- Boxer motorun artıları eksileri var mı 3- Lpg takılmış bir araç alsam uzun yolda lpg ve şehir içi kullanımda benzine geçmek zarar verir yada çok yorar mı? 4- Bu aracın otomatik vitesli olanları için yol tutuş iyi ama hantal deniyor. Sizlerinde yorumlarını merak ediyorum. |
araba seçimi
-
-
Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim.
Motor şanzıman kronik problemi yok. Ama o yaşta ki bir alfa romeo eğer geçmişi bakımsız ise her türlü arızayı çıkartabilir.
Boxer motor eksisi yok artısı çok fazla.
Şehir içi benzinde 1,5 motor biraz fazla yakabilir ama uzun yolda az yakacaktır
Boxer motor ve simetrik awd sistemi ustün yol tutuş sağlar ama 1.5 motor çağın gerisinde bir güç sunar. Hantaldır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabatr -- 29 Aralık 2022; 6:15:6 > -
Cevaplarınız için teşekkür ederim. fiyat olarak uygun olduğu için düşünüyorum zaten.
2 sene biner değiştiririm diye düşünürorum tadını cıkartmak icin sevdiğim araç olsun istedim ilk arabam olucak.
Yol tutuş dağ bayır beni üzmesin yeter diye düşünenlerdenim şu anda.
Sormayı unuttum ayrıca yokuş kalkış desteği varmıydı bu araçta?
-
Kesin olarak bilmiyorum ama ilgileniyorsanız şu kaynaklara bakabilirsiniz:
https://yeniaraba.com.tr/Istanbu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabatr -- 29 Aralık 2022; 14:31:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X