Şimdi Ara

ARABA TERCİH YARDIM LÜTFEN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu yanlış yere açmışsam özür dilerim...
    Üniversite öğrencisiyim,hem okula gidiş geliş için,hem de ailem için ufak tefek bir araç düşünüyorum...Kısmet olursa Ekim-Kasım arasına kadar kredi vs ayarlayıp almayı düşünüyorum...Tahmini bütçem 3000-6500 TL arası bişey...Asıl amacım ayağımı yerden kessin,hem benim hemde ailemin ihtiyacını karşılasın...

Benim kafamdaki modeller Renault 12,Renault 9 (Broadway,Fairway),90-93 Arası Şahin veya Doğan,veya imkanım yeterse hayallerimdeki araba Tempra SXA yada SXAK...

Sizden ricam tecrübelerinizi,tavsiyelerinizi benimle ve diğer arkadaşlarla paylaşmanız...Bunlar arasında nasıl bir tercih yapmam gerekir,bunların hangilerinde ne gibi sorunlar oluşur,bunları bilmek,öğrenmek istiyorum...Şimdiden Yorum yapan yapmayan herkese teşerkkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: YTD_YTD

Benim kafamdaki modeller Renault 12,Renault 9 (Broadway,Fairway),90-93 Arası Şahin veya Doğan,veya imkanım yeterse hayallerimdeki araba Tempra SXA yada SXAK...

Tempranın hala birilerinin hayallerini süslemesi güzel birşey. ilk çıktıklarına çok ilgi toplamıştı bu araçlar. ama tabi gelişen teknoloji ile yeni modeller çıktı. ben bu araçların hiçbirini tavsiye etmem. hem güvenli değiller(özellikle broadway) hem de yaş itibariyle yorgun ve sık sık masraf çıkaracak araçlar. iyi bakıldıysa masraf çıkarmazlar ayrı konu. bunlar yerine bulabilirsen az km yapmış honda, walksvagen, opel, ford yani avrupa araç bak o fiyat aralıklarında. mesela opel vectra 1,6 GLS olabilir kia sephia olabilir 6.000 tl civarlarında.. tabi senin saydığın arabaların piyasası daha iyidir, ilerde daha kolay satarsın. sıkı pazarlık yapmadan araba almamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: pelstina

Tempranın hala birilerinin hayallerini süslemesi güzel birşey. ilk çıktıklarına çok ilgi toplamıştı bu araçlar. ama tabi gelişen teknoloji ile yeni modeller çıktı. ben bu araçların hiçbirini tavsiye etmem. hem güvenli değiller(özellikle broadway) hem de yaş itibariyle yorgun ve sık sık masraf çıkaracak araçlar. iyi bakıldıysa masraf çıkarmazlar ayrı konu. bunlar yerine bulabilirsen az km yapmış honda, walksvagen, opel, ford yani avrupa araç bak o fiyat aralıklarında. mesela opel vectra 1,6 GLS olabilir kia sephia olabilir 6.000 tl civarlarında.. tabi senin saydığın arabaların piyasası daha iyidir, ilerde daha kolay satarsın. sıkı pazarlık yapmadan araba almamak lazım.

Teşekkür Ederim tavsiyeniz için :) . Bu arada Tempra benim yaşça küçükken beğendiğim sevdiğim bir araçtı.şu an da benim saymış oldugum araçlar arasında en donanımlı,konforlu olanı oldugu ıcın bu şekilde tempra düşündüm,yoksa vectra 1.6 gls çok hoş bir araba ama o fiyata temiz bulamam diye yazmadım :( Sizin de saymıs oldugunuz tum araçlar benim için şu an çok güzel...

• Kimse Bişey demiyor mu ???
  • araç tercih - kıyaslama bölümüne aç. burda görmezler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.