ARABA YARIŞLARINI 1 NUMARASI NFS UNDERGROUND KULLANICI SAVE DOSYALARININ NEREDE OLDUĞUNU BİLEN VARMI ARKADAŞLAR Bİ TÜRLÜ BULAMIYORUM
xp mi 98 mi ? eğer xp ise C:\Documents and Settings\PUNIShMeNT\Application Data GALİBA PEK EMİN DEİLİM... eğer 98 ise çünkü daha 98 de hiç undergroun oynamadım
98 de ise,
underground 1 için...
C:\WINDOWS\All Users\Application Data
underground 2 için
C:\WINDOWS\Local Settings\Application Data
valla bos yere arama bende bulamad1m üzgünüm
Çok Güzel Ayıptır sorması nasıl buldun
Önce gizli dosyaları göstermeyi aktif yapmalısın sonra geriçi bu benim bilgisayarın adı var sen o gti yın yerine kendi bilgisayarın adını yaz ok C:\Documents and Settings\GTI\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2
Önce gizli dosyaları göstermeyi aktif yapmalısın sonra geriçi bu benim bilgisayarın adı var sen o gti yın yerine kendi bilgisayarın adını yaz ok C:\Documents and Settings\GTI\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2
Yöntem budur arkadaşlar. Bir ara ben de çok aramıştım.
C:\document And Setting\Local Setting\Aplication Data da bulursun yoksa başlat ara de nfs underground2 yaz çıkar
buldan yada çalıştırdan bul çalıştıra regedit yaz ctrl+f ye bas sonra undergrand 2 yaz sonra aradığını bulana kadar f3 bas
peki beyler alın size soru. bu save dosyalarını başka bir bilgisayardaki oyuna nasıl aktarırız. ben 1. de denedim olmadı.
aynı yere kopyala yapıstır ile oluyor fakat yapıştırdıgın yerdeki profiller kayboluyor
C:/WİNDOWS
benim istediğim mesela profilimi nasıl niternet kafeye götürüp arkadaşlarla lan yapabiliriz. profil kaybolma olayını anlayamadığım.
quote:
Orjinalden alıntı: Will
aynı yere kopyala yapıstır ile oluyor fakat yapıştırdıgın yerdeki profiller kayboluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme