Şimdi Ara

ARABA YARIŞLARINI 1 NUMARASI...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARABA YARIŞLARINI 1 NUMARASI NFS UNDERGROUND KULLANICI SAVE DOSYALARININ NEREDE OLDUĞUNU BİLEN VARMI ARKADAŞLAR Bİ TÜRLÜ BULAMIYORUM

• xp mi 98 mi ? eğer xp ise C:\Documents and Settings\PUNIShMeNT\Application Data GALİBA PEK EMİN DEİLİM... eğer 98 ise çünkü daha 98 de hiç undergroun oynamadım
  • 98 de ise,

underground 1 için...

C:\WINDOWS\All Users\Application Data

underground 2 için

C:\WINDOWS\Local Settings\Application Data

• valla bos yere arama bende bulamad1m üzgünüm

• Çok Güzel Ayıptır sorması nasıl buldun
  • Önce gizli dosyaları göstermeyi aktif yapmalısın sonra geriçi bu benim bilgisayarın adı var sen o gti yın yerine kendi bilgisayarın adını yaz ok C:\Documents and Settings\GTI\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2
  • Adamla ii gizlemiş yawww
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gti

Önce gizli dosyaları göstermeyi aktif yapmalısın sonra geriçi bu benim bilgisayarın adı var sen o gti yın yerine kendi bilgisayarın adını yaz ok C:\Documents and Settings\GTI\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2

Yöntem budur arkadaşlar. Bir ara ben de çok aramıştım.
  • C:\document And Setting\Local Setting\Aplication Data da bulursun yoksa başlat ara de nfs underground2 yaz çıkar
  • buldan yada çalıştırdan bul çalıştıra regedit yaz ctrl+f ye bas sonra undergrand 2 yaz sonra aradığını bulana kadar f3 bas
  • peki beyler alın size soru. bu save dosyalarını başka bir bilgisayardaki oyuna nasıl aktarırız. ben 1. de denedim olmadı.
  • aynı yere kopyala yapıstır ile oluyor fakat yapıştırdıgın yerdeki profiller kayboluyor
  • C:/WİNDOWS
  • benim istediğim mesela profilimi nasıl niternet kafeye götürüp arkadaşlarla lan yapabiliriz. profil kaybolma olayını anlayamadığım.

quote:

Orjinalden alıntı: Will

aynı yere kopyala yapıstır ile oluyor fakat yapıştırdıgın yerdeki profiller kayboluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.