Şimdi Ara

araba yıkamak için ideal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pazar günleri keyifle araba yıkamak için ideal. özellikle köpüklü yıkamak için. tabi benzin istasyonlarındaki elektrikle çalışan makinalarla kıyaslamasın kimse.

http://www.siradisifirsat.com/urun/elektriksiz-basincli-oto-yikama-makinesi-8-litre_240.aspx?CatId=168

• Araba yıkamanın keyfi bence kova ve fırçayla çıkar
  • Susuz Rakı kullanıcısına yanıt
    hocam bi yerden sonra üşeniyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxax

hocam bi yerden sonra üşeniyor insan

İşin zevkide zaten orda değil mi hocam
  • Kullandım, aşırı bir şey beklememek lazım ama iş görüyor :)
  • Güzele benziyor, aracın çok kirli olması durumunda pek olumlu sonuç alınamayabilir ama aracı haftada 1 kere akaryakıt istasyonunda yüksek basınçla yıkadıktan sonra vakit varsa her akşam gün içerisinde araca yapışan toz/lekeler çıkartılabilir. Her daim temiz görünen bir aracımız olur haliyle.
  • verdiği basınç çok düşük kısaca boşa para vermeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susuz Rakı

Araba yıkamanın keyfi bence kova ve fırçayla çıkar

Fırçada değil Süngerle yıkamak daha bi keyifli, Öyle uzaktan fırçayı tutup kire suya bulaşmadan olurmu hiç
  • 8 litre su neye neye yetecek devamlı su eklemek lazım
  • Aynı şekilde basit bir sistemle daha fazla basınç, anlık olarak köpüklü su/temiz su geçişi sağlayan ama hortum gerektiren şöyle bir şey var;

http://www.hepsiburada.com/liste/ez-jet-water-basincli-ve-kopuklu-yikama-tabancasi-guex-konsantreli-cilali-oto-sampuan-1000ml-/productDetails.aspx?productId=otctn17325&categoryId=20004372

Denemedim, izlediğim videolarda yukarıda bahsettiğim gibi basitçe temizlik yapılabilir olduğunu anladım. Denemek lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.