< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arabam boşa alınca stop ediyor.

-
-
Depoyu fulleme sende %90 da birak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E zaten şu an öyle yapıyorum. Benim amacım problemin ne olduğunu anlamak.
aracta rolente sorunu depoyu fulleyince çok benzin gelip aracı boğuyor olabilir -
konuyu buraya değilde verdiğim linkte açarsanız daha çok yardımcı olurlar buradan fazla bir bilgi alamazsınız burası ağır vasıtalar bölümü
http://forum.donanimhaber.com/forumid_287/tt.htm
üstteki linke tıklayın orada açın konunuzu.... -
Hocam merhabalar. birebir aynı problemi yaşıyoruz. Depo fulken yapıyor sadece. Lütfen tespitini yapabilirseniz banada haber verin. Aracım 2001 Almera. ben bulabilirsem ben haber vereyim -
Konuyu burada açtığımı unutmuşum. ,,😱 Neyse ben problemi çözemedim. Hiç bir ustada çözemedi. Arabayı sattım gitti. Alan adamada söyledim sorunu bakarız dedi...baktı mı bilmem
Aracım 2002 model 316ti compact (araçta LPG yok). Aynı sorunu bende yaşıyorum. Depoyu fulleyince araç stop etmeye başlıyor. 0 ile 1000 devir arasında raks yapıp durağan trafikte stop ediyor. Işıklarda stop etmemesi için sürekli gaza basarak devri yüksek tutmaya çalışıyorum, ayağımı gazdan çekince 1000 devir altına düşüp stop ediyor. O gün beni deli ediyor. Ama aracı biraz kullanıp üzerinden 1 gün geçince bir şeyi kalmıyor. Yakıt deposunu temizletmek aklımdan geçiyor. Böyle bir sorun yaşayan çözüme ulaşmış olan var mı acaba? Yoksa yakıtı 3/4 depo kullanmaya devam. O zaman sıkıntı yapmıyor.
-
Hocam bende yeni araç aldım aynı sorun bende de var. Bir çok yere gösterdim sonuç olarak hepsi deponun değişmesi gerektiğini söyledi. Şuan güncel fiyatla 10 20 bin arası fiyat verildi. Bu şekilde kullan sorun olmaz depoyu fulleme dediler. Takıntı yapacak bir durum yok deyip biniyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X