Arkadaşlar 2008 model Citroen C4 aracımla kardeşim ne yazıkki kaza yaptı. Dün işe giderken kaygan zeminde virajı alamamış bariyerlere girmiş. Arabanın son hali bu şekilde. Elbette görmeden birşey söylemek doğru olmaz ama tahmini ne kadar masrafı vardır? Bu araba benim evlilik paramdı arkadaşlar. Önümüzdeki ay nişanlanıp seneye Mayıs aylarında evlenmeyi düşünüyordum. Cana geleceğine mala gelsin, kardeşimden hiç önemli değil elbette ama ister istemez moralde bozuluyor… |
Arabam perte ayrıldı. Sizce tahmini ne kadar masraf vardır?
-
-
kimsenin sevmediği ama benim çok sevdiğim sedan citroen kasası.
-
Pert oldu hocam maalesef :(
-
Güncel:( -
gecmis olsun kasko yoksa üzücü bir durum ama bi 40.50 bin masraf cikar büyük ihtimal -
Kasko yok ne yazıkki. 50bine kurtarsak iyi valla :(
-
Geçmiş olsun hocam.
-
Kaskosuz trafiğe çıkmak tercih olmamalı...
-
Haklısınız keşke kasko yaptırsaydık..
-
Kaskosuz 80 k min -
Arabalardan anlamam pek ama 60 bin diyorum
-
İkinci bir kazada içindeki ölür. Gidin parası neyse yenisini alın veya ederinden satın bir an önce. İkinci el piyasası patlayacak satamazsın sonra
-
Bırak kardeşin ödesin onun hatası sonuçta . Allah bilir nasıl sürüyordu -
Bu adamın yorum yapması yasaklanması lazım bak birader sana bir söverim bir daha kendine gelemezsin. -
Hocam çok geçmiş olsun. -
Arabayı kimseye vermemek lazım -
Ancak söversiniz zaten . Adamın kardeşi hayatta mı hayatta çok şükür . Cana geleceğine mala gelmiş Allah'a şükür. Ama hayat devam ediyor. En azından kardeşinin de bir yerden destek olması lazım . Sonuçta abisinin arabası . Şimdi konu sahibi ne yapacak . Adamın belki arabaya ihtiyacı var , şuan ki ekonomik durumda yeni bir arabaya gücü yetmeyebilir. Destek şart .
-
bu çocuk kendine küfür edilmesinden hoşlanıyor,yoksa başka açıklaması olamaz
-
Şu an parça fiyatları çok pahalı 60 bini rahat geçer -
2008 model yazmış adam, 14 yaşında araca kasko mu olur?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ancak söversiniz zaten . Adamın kardeşi hayatta mı hayatta çok şükür . Cana geleceğine mala gelmiş Allah'a şükür. Ama hayat devam ediyor. En azından kardeşinin de bir yerden destek olması lazım . Sonuçta abisinin arabası . Şimdi konu sahibi ne yapacak . Adamın belki arabaya ihtiyacı var , şuan ki ekonomik durumda yeni bir arabaya gücü yetmeyebilir. Destek şart . |
Bu adamın yorum yapması yasaklanması lazım bak birader sana bir söverim bir daha kendine gelemezsin.
|
Benzer içerikler
- izmir"in en fakir semtleri
- hindi eti hormonlu olur mu
- balkona yarasa gelmemesi için ne yapmalı
- b353 sms kodu
- konuşmak istemiyorum diyen kıza ne denir
- black friday ne zaman 2024
- exxen filmleri
- elektrikli bebek arabası
- yeşil nasim
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X