Şimdi Ara

arabam sitesindeki bu ilana dikkat dolandırıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.arabam.com/i...ion-2015/6184750?ref=bu

bu ilana dıkkat serefsiz arkadaşımı dolandırdı fıyat uygun oldugu için arkadaşım aradı işte kredı borcumdan sıkışık durumdayım acıl falan fiyat ondan uygun falan kapora ıstedı bu şahıs arkadaş 100 tl göndereyim sabah yola cıkıcam dedi bu kişi ali yiğit kimlik nosu 21695675854 100 tl havale yapıldı akşamdan aldı biletlerı tamam dedı sabah antalya garajında gorusuruz ordan expert yaptırıp satışını alırız die anlaşıldı arkadaş antalyaya gitti ve bu şerefsizin teli kapalıydı dunden ıtıbaren kapalı yol masrafı ıle 200 tl gıttı ılan aktif hala şikayet ettımız halde dıkkatli olun bu şerefsizin ilandaki olan aracına

• Gecmiş olsun Osman .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlanı biraz düzgün inceleseniz dolandırıcı olduğunu anlardınız. Mesela iç mekan fotoğrafları google'dan alınmış. Temsili fotoğrafla açılan ilanları direk elerim ben. Onun dışında araba Golf 6 ama ilandaki iç mekan fotoğrafları Golf 7'ye ait buradan da anlamanız gerekirdi satıcının üç kağıtçı olduğunu. Ayrıca Golf 6 üretimi 2012'de bitti adam 2015 çıkışlı diye satıyor.Araba piyasası olan bir araba o yüzden sıkıştım ucuza veriyorum olayının da yalan olduğunu anlamanız gerekirdi. Kusura bakmayın ama bu kadar amatörce açılmış ilana bodoslama atlamak bile bile lades olmuş. Geçmiş olsun, savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

İlan linki:http://www.arabam.com/ilan/6184750?ref=bu#9

• Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hata sizde. Aracın içi farklı dışı farklı neyse ki fazla bir ücret vermemişsiniz.. Ders olmuştur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Schuey

İlanı biraz düzgün inceleseniz dolandırıcı olduğunu anlardınız. Mesela iç mekan fotoğrafları google'dan alınmış. Temsili fotoğrafla açılan ilanları direk elerim ben. Onun dışında araba Golf 6 ama ilandaki iç mekan fotoğrafları Golf 7'ye ait buradan da anlamanız gerekirdi satıcının üç kağıtçı olduğunu. Ayrıca Golf 6 üretimi 2012'de bitti adam 2015 çıkışlı diye satıyor.Araba piyasası olan bir araba o yüzden sıkıştım ucuza veriyorum olayının da yalan olduğunu anlamanız gerekirdi. Kusura bakmayın ama bu kadar amatörce açılmış ilana bodoslama atlamak bile bile lades olmuş. Geçmiş olsun, savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz.

İlan linki:http://www.arabam.com/ilan/6184750?ref=bu#9

Kimisi anlamadigindan görsel alip koyabiliyor bizim arkadasda kapora 100 deyince tamam demesinden suplenmemis 400 500 dese gondermezdi zaten neyseki giden 100 tl oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tarz numaralara kanmayın diye her yerde bas bas bağırıyorlar, yazıp çiziyorlar geçmiş olsun
  • Dış fotoğrafı golf 6 içi golf 7 2015 model golf 7 olması gerekiyordu yazık olmuş arkadaşına dikkat etmek lazım. Bizde defalarca bu şekilde arac aldık ama hiç hesaba havale falan yapmadık yarın geliyorum dedikten sonra sıkıntı çıkarıyorsa zaten yaklaşamamak lazımdı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlan ben sahteyim dolandıracak adam arıyorum diye bağırıyor. Aracın dışı 6 içi 7 kasa.
  • Sene olmus 2016 hala daha kaparo gonderen varsa dolandirilsin artik.

• Şehirdışından araç almaya karşıyım, önünden yemekte fayda var.

• Otomatik vites ayrica resimlerde ki. Allah daha büyük sıkıntılardan korusun.

• Alıcı bodoslama girmiş
    İlanda km 52bin diyo resimde 7bin

Ayrıca resimleri gogıl amcadan aldığı belli
    Çok amatörce bi ilan ama oltaya düşürmüş yine

Ülkemizde adalet ve kanun hırsızlardan yana olduğu için bu tipler cirit atıyor

Adamın antalyada olduğu bile meçhul

• Antalyada kış lastikleri de varmış

• hocam geçmiş olsun, çok dikkatli olmak lazım malesef bu tür dolandırıcılık olayları yaşanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.