arkadaşlar yakın bir zamanda dacia logan aldık. aldığımızda tavan döşemesinde nokta nokta lekeler vardı (arka tarafta ve kapı tutmaçlarının olduğu yerlerde daha yoğun) biz de heralde yağmur yağarken cam açık kaldı falan dedik çünkü arabayı akşam incelediğimizde fark etmedik. sonrasında sildik komple tavanı ve çoğu gitti. ama dün akşam yağmur yağdı ve bu sabah tekrar fark ettim belli yerlerde nokta nokta lekeler tekrar oluşmuş. sizce neden olabilir çözümü var mı ? nemlendikten sonra pas kusması diyenler var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 3 Haziran 2022; 11:48:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ARAÇ TAVAN DÖŞEMESİNDE NOKTA NOKTA LEKELER ? (FOTOLU)
-
-
fitillerde bişey yok gibi ama anlamadık. araştırdığımda antenden olabilir diyenler var ancak arka tarafta daha yoğun damlacık lekesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
asperoxla temizlemeyi düşünüyorum ancak her yağmur yağdığında böyle mi olacak
-
ama su alsa belli yerlerde nokta nokta oluşmaz bütün olarak dağılır sanki. bu haliyle belli yerlere yağmur damlası çarpmış gibi duruyor.
-
asperox'u tam bilmiyorum ama.
Su ile silince bile yapıştırıcı çözülmeye başlayıp, tavan kumaşı ayrılıyor. Bu da sarkma yapıyor.
-
doğrudur hocam. zaten 2 gün önce sildik bayağı bir kir çıktı. ancak dün gece yağmur yağdı ve sabah böyle lekeler yine vardı. pas kusma yapıyor nemden dolayı diyenler de var. yani su lekesi olmayabilir bunlar.
-
up
-
yardım
-
takip
-
Araç kaç yaşında tabi km’si de
Nem izine benziyor.Silip ,güneşte iyice kurutun.Sonra aracı yıkayın.Eğer tekrar çıkıyorsa lekeler, döşemeciye söktürün tavanı ve yalıtım yapın.
Bunun pasla, aracın dışarından su alması ile alakası yok. Akşam aracın içindeki havanın yoğuşmasından kaynaklı bir durum. Aynı durum benim aracımda da var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X