Şimdi Ara

ARABAM YAĞ YAKIYOR YARDIM.. 146.000 BİNDE DAHA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar Aracım Nissan Primera 97 SLX arabayı alalı 8 ay oldu aldıgım gibi Atiker lpg taktırdım.. we bakıma soktum ilk olarak soktugum gibi arabamda hiç su ve yağ olmadığını farkettik ve devirdaim pompası delik oldugundn su bitmişti hemen değiştirdim ama bende hiç hararet fln olmamıştı.. arabayida ilk sahibinden akrabağımdan almıştım oda farkında değildi zannedersem cünkü oda fazla kullanmıyor arabayı.... ve şuan arabamın km 'si : 146.500 de ve arabam yağ yakıyor.. 1000 km ye yakın yağ bitiyor egzostan duman atmıyor fakat boştayken gazı köklediğimizde mawi beyaz duman atıyor... yürüründe bir problem yok fakat bunun sebebi tam olarak ne olabilir bu şekil idare etsemde canım sıkılıyor gaz alır gibi 2 ayda bir yağ alıyorum ustalar rektefiye diyor motoru kaldırmadan anlayamayız diyorlar böyle birşey başına gelen arkadaş veya bu işten anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi ? ne gibi sorun cikaiblir tam olarak... VEDE KAÇ PARAYA MAĞALOUR BANA BU DURUM ? ? ? :(

• yoqmu kimsee ?
  • 'Yoq'
  • 146 bin az gibi ama arabaya nasıl binildiği önemli....
    insan gibi binildiyse sıkıntı yok amaöteki türlüyse ustaların dediği gerçek olur
    en aşağı 2 bin lira masraf açar ki ben iyimser konusuyorum.

Ha bir de konuyu yanlıs yere açmışsınız. otomobil sigorta işlemleriyle alakası yok bu sorunun

özür dilerim sigortadan önce YARDIM ifadesi der varmış

Alakası var tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U39770434 -- 21 Mayıs 2012; 23:28:43 >
  • Evet usta doğru söylemiş mecbur rektefiye motorun açılması gerek aksi halde 1000km'de bir yağ eklemek zorunda kalırsınız vede ilerde daha büyük sorun açabilir ayrıca araba çalışıyorken egsozun oraya bez tutun nokta nokta yağ atması lazım başıma gelmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavi duman atması yğ yakması demek.Km nin az olması değil aracın bakımlı olması ön plandadır.yağsız bir şekilde araca binildiyse ve geç farkedildiyse araç yağsız çalıştığı için hızlı aşınmış ve yağ yakmaya başlamıştır.
  • Motor rektefiyeye girecekse 2000 den aşağısı zor diyebilirim. 1500e de yapan var ama işçilik de ona göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20/50 yag kullanmayi denedinizmi

• Geçmiş olsun...
  • Gecmis olsun dostum. Lpg cok cabuk bitiriyor aracin motorunu

• yağsız bırakıldıysa yatak bile sarabilir. lpg ile bi alakası yok konunun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.