Merhaba arkadaşlar, Dün akşam saat 22:00 civarında aracımı oturduğum apartmanın önüne park ettim. Bugün öğleden sonra dışarı çıktığımda ön camda kurşun deliği ile karşılaştım. Arkadaki dükkana sorduğumda kamera kayıtlarını kontrol ettiler ve sabaha karşı 5:00 civarında plakasız bir araçtan 1 el ateş edildiği görülmekte. Aslında ana hedef aracımın arkasındaki dükkandı. Yaklaşık 2 yıldır bu apartmanda oturuyorum ve 2 yılda bu dükkana sabaha karşı yapılan 5. silahlı saldırı. Hemen polis çağırdım, yaklaşık 6 saat süren ekip bekleme, karakola gidip ifade verme vs. gibi süreçlerden sonra tutanaklarımı aldım. Aracım Renault Clio. Değişensiz, boyasız ve tramersiz. Kasko şirketini aradığımda serviste cam değişir ama tramere hasar kaydı olarak işlenir dendi. Hedef olan dükkan sahibi ile konuştuğumda kesinlikle işlenmez ben 2 aracımınkini daha yeni değiştirdim, işlenirse değer kaybını ben karşılarım diyor. İnternetten araştırdığımda ön cam değişimi hasar kaydı işleniyor diyen de var işlenmiyor diyen de. İşin içinden çıkamadım. |
Bildirim