Şimdi Ara

Arabama vurmuşlar mı bıçak mı geçirmişler SSLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ilk kazam oldu arabam park halindeyken bagajın alt kısmı tamponda sabah böyle bi yarık gördüm ben pek anlamadığımdan bıçak geçirmişler diye düşündüm tanıdık vs geldi buna geri geri gelirken vurmuşlar dedi sizce ne olmuş

Arabama vurmuşlar mı bıçak mı geçirmişler SSLİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geri geri gelirken vurmuşlar yüksek ihtimalle hocam, hatta dikkat ederseniz hasar alan tampon kısmının hemen üstündeki bagaj kapağının da üstü ufak çizilmiş gibi, geçmiş olsun .

• sanki çeki demiri olan biri çarpmış gibi

• Sağlık olsun teşekkürler araç hatasız boyasız olması, ilk kez boya vurulacak olması üzdü sadece tabi yinede cana geleceğine mala gelsin

Ama otoparkı görseniz en zor vurulabilecek kadar kocaman bi otopark :( neyse en azından korktuğum olmamış diyelim çünkü biri bişey geçirse düzelttirsem yine yapacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 27 Nisan 2022; 9:31:57 >
  • YuriBoyaka kullanıcısına yanıt

Bagaj kapagini naparlar bilmem ama tampon degisikligi boya degisen vs sayilmiyor artik plastik oldugu icin

• masterap M kullanıcısına yanıt

Hocam bagajdakiler çizik değilmiş elimle bastırıp sildim geçti sadece ufak göçük var onu göçük düzeltmeyle yapıcam dedi kaportacı,

sizce kasko sigortada değilde tramer kaydı oluşmaması için cebimden mi yaptırmalıyım, bi tampon için tramer kaydı oluşsun istemiyorum hiç tramer yok araçta :(

• Bagaj kapağında da ufak bir ezik var sanki. Bisiklet ya da motorsiklet çarpmış olabilir. Yüzey alanı nispeten daha küçük birşey vurmuş ki tamponun sadece o bölgesi yarılmış.

• Tampon önceden işlem görmüş olabilir mi ?

Ya da yukarıdaki gibi çeki demiri gibi birşey bir noktadan demiş.

Gerçi orası çeki demiri için fazla yüksek geldi.

• YuriBoyaka kullanıcısına yanıt

Bu islemden olusan tramer aracin degerini dusurmez. Kasko priminin yukselmesini dert edersen cebinden yaptirmayi dusunebilirsin. Oyle bi dusuncen yoksa kaskodan yaptir gitsin bence

5700tl trameri olan arac aldim fari degismis. Degissin yani ne olacak :)

• masterap M kullanıcısına yanıt

Valla satarken alıcılar öyle söylemiyor ama illaki aracın fiyatı düşüyor

• Funnerman33 F kullanıcısına yanıt

O eskidendi. Su an 'a' desen aracin fiyati 10bin tl dusuyor zaten. Sari sitede yazilan rakamlarla araba satabilen yok

• Funnerman33 F kullanıcısına yanıt

Alıcıyı takma keyfine bak avrupada takıntılar yok saç parcası alt tarafı çürük binalarda daha cok oturuluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.