Şimdi Ara

Arabamdaki Ufak Defek Çiziklere Ne Yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar arabamda ufak tefek bir kaç çizik var önemsemiyordum ama bir arkadaşım ileride bu çiziklerin bana sıkıntı yaratabileceğini söyledi sizce nasıl bir işlem uygulamalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selinkabatasli -- 9 Eylül 2014; 13:35:28 >

• Pasta cila yaptir. Kimisi kaybolur kimisi kaybolmaz. Cok buyuk goze batan cizik varsa boyatmaktan baska care yok. Rotus pek iyi olmuyor. Sonradan sorun olur denmeside belki satarken sorun olur demek istemislerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 8 Eylül 2014; 16:34:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 cm altını rutuşlat boyayı delmediyse pasta cila. 5 cm sen büyük boyayı delmiş ise boyar.

• defek ?
  • çizik gidericiler varmış acaba ondan alıp denesem mi? diyorum.
  • Çizik değil de boya kalkmış ise, ya da emayecilerin tabiri ile boya atmış ise ne yapılabilir. Arabamda tam köşe yerinde boya gitmiş. Boyanın altındaki madde ortaya çıkmış. İnce ama görünüyor.
  • Çizik giderici diye satılan kalemlere sakın para kaptırma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Çizik değil de boya kalkmış ise, ya da emayecilerin tabiri ile boya atmış ise ne yapılabilir. Arabamda tam köşe yerinde boya gitmiş. Boyanın altındaki madde ortaya çıkmış. İnce ama görünüyor.

Merhaba,

bayanların kullandığı renksiz oje var adını bilmiyorum onlardan sürenleri gördüm şükür o duruma gelecek sıkıntı olmadı daha. Bir nevi cila işlevi görüyor yani.
  • Yapılacak şey belli, pasta ve cila, o pastada kalın olmayacak ve fazla yapılmayacak yoksa çiziği kaybetmek için alttaki astarı çıkartırsın.

Derin çizikler için yapabileceğin birşey yok, ülkemizdeki boya takıntılıları yüzünden maalesef öyle kullanmaya devam edeceksin!
    Satarken adam sana soracak boya değişen varmı diye?
    Ufak boya var dersen eyvah eyvah, adam fren debriyaj sistemini bilmez ama boya konusunda uzman olmuştur.
    Tüm hafif boyalı, araçları kazalı araç sınıfına sokar, seninde sinir katsayın yükselir. İçine sinmesede öyle kullanacaksın maalesef.
    Yada çizik çok rahatsız ediciyse sadece üzerine aynı renk tonuyla biraz kalın olarak fırça ile sürdür, pek iyi olmaz ama çizikten daha iyidir.
  • ya çizik giderici yazcım JSV Racing İnce Çizik Giderici Pasta 330 Gr diye kolayoto dan buldumda ama işte acaba bu tarz şeyler pasta ciladan dahamı iyi acaba kullanmak ne kadar faydalı bilemedim.
  • Ojeyle kapatın

• ojeyle kapatmak ne işe yarıycak ki onu yerine çizik giderici almak daha sağlıklı değilmi?
  • araç ne renk ben siyah cd-cam kalemiyle üstünden geçiyorum çiziklerin
  • http://kolayoto.com/jsv-racing-ince-cizik-giderici-pasta-330-gr.html bundan aldım bakalım işeye yarıyacakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: selinkabatasli

http://kolayoto.com/jsv-racing-ince-cizik-giderici-pasta-330-gr.html bundan aldım bakalım işeye yarıyacakmı

İşe yaradı mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre.-.

quote:

Orijinalden alıntı: selinkabatasli

http://kolayoto.com/jsv-racing-ince-cizik-giderici-pasta-330-gr.html bundan aldım bakalım işeye yarıyacakmı

İşe yaradı mı ?

evet alıp deneyebilirsiniz. eskisinden daha güzel duruyo en azından. zaten benim çizikler astara inmediği için geçti yani pamuk yüzeyli havlu ile dairesel şekilde baskı uygulayarak sildim ve geçti tavsiye ederim. ama çiziklerini astara indiyse bişey demem yanlış olur. yani 20 küsür liraya hallettim. ve bidaha olursa kullanacak kadar yine elimde malzemem var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.