Şimdi Ara

ARABAMI ÇİZENLERİ BULDUM NAPMAM LAZIM... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
4
Favori
3.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çocuk görüntülerinden bişey çıkacağını sanmıyorum. yaşı büyük birileri olsaydı ozaman bi intikam alabilirdiniz bu görüntülerle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Derhal aracınızı satın. Yerine çizilse üzülmeyeceğiniz eski model bir araba alın (Takribi 2000 model ve parçası ucuz bir şey olsun), o muhitten kurtulana kadar böyle idare edin.

Bu en realist çözüm.

Alın bi Şahin ya da Broadway.

Hiç aklınız kalmasın.
  • Ben de Guzelyurt ta oturuyorum. Ayni dertten muzdaribim. Burda cocuklar araclarin canina okuyor. Ciziklere alistim artik. Hatta gectigimiz hafta on camdaki kus pisligini hangi akla hizmetse tas ile temizlemis aklinca. Su an tam gozumun onunde cam kazinmis vaziyette.
    Apartmandaki gurultu patirtiyi saymiyorum bile. Her gelenin zile basmasindan diafonun kablosunu soktum gerisini siz dusunun. Kurban bayrami sonrasi tasinmayi dusunuyorum qrtik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1:Polis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Derhal aracınızı satın. Yerine çizilse üzülmeyeceğiniz eski model bir araba alın (Takribi 2000 model ve parçası ucuz bir şey olsun), o muhitten kurtulana kadar böyle idare edin.

Bu en realist çözüm.

Alın bi Şahin ya da Broadway.

Hiç aklınız kalmasın.

Benim aracim broadway inanin sonuc ayni.

• hocam evi değistirsen de fayda etmez benim biraderim de esenyurtta oturuyor güvenlikli sitede kızının veli toplantısına gittiğinde arabasını okulun bahçesine park ediyor ve geldiğinde tek kapı audi a3'ün sol arka çamurluğuna kazıyarak 'ali ata bak' yazmıslar,esenyurtun çocukları yazmayı da hızlı söküyor masallah
    ben pendik merkezde oturuyorum buranın masallahı var nazar değmesin sokakta oynayan çocuk yok her yer park çünkü kayınpederim sefaköy inönü mahallesinde oturuyor orası eskidenn çok kötüydü simdi biraz daha iyi ama geçen gün orda kaldık sabah kalktım bir baktım insan olmayı becerememis biri sol ön çamurluğa resmen yumruk atmıs içine göçertmis ama esenyurtta site içi eyvallah da onun haricinde bedava ev verseler oturmam hocam siz büyük risk almıssınız

• Hassas alarm al her çaldığında aşağı in çocuklar en azından gelmeye çekinirler.

• mucahit.yilmaz55 M kullanıcısına yanıt
    Kamerayı boşa almamışsınız ki koyun eve güvenlik kamerası olarak kullanın, arabayı fazla kullanmıyorsanız satabilirsiniz bayramda seyranda kurumsal firmalardan araç kiralayarak bu işin üstesinden gelebilirsiniz. @mucahit.yilmaz55

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şeriat şart bir iki tanesinin o yaslandığı totosunu keseceksin, bak bakalım bir daha yaslanıyor mu ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

50 metre hortum al...Ne zaman arabanın üzerinde gördün çocukları...Bas suyu...
    Birşey diyecek olan olursa "arabamı yıkıyorum" dersin...

Hoxam arkadas dogru demis sistem yap arabayi hep oraya park et .Gordugunde bas suyu .Veya hocam park ettiginde islak olsunki gelmesinler .

• Esenyurt mu, taşının hocam taşının imkan varsa

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

quote:

Çok yanlış semte girmişsin hocam.

Allah yardımcın olsun.

İstanbul'un en pislik yerlerinden birisi.

Arap cumhuriyeti olmuş yahu.

Önceden de sicili kötüydü ama şimdi tüy dikmişler

• Geçmiş olsun kardeşim...Sen ilk olarak başlığındaki 'NAPMAM' kelimesini düzeltme ile başla...
  • arabayı kirli bırakın dikkat çekmesin
  • Satın kurtulun.:)

• esenyurt'tan sonrasını okumadım
  • tek care arabayla ise gidip geleceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Bence evi satın kurtulun derim hocam neden derseniz araba mevzusundan değil.

İleride çocuklarınız sokağa çıkacak o tarz çocuklar içinde yetişse çocuğunuz geleceği ne olacak?

Hadi siz sokağa çıkarmadınız.

çocuğunuz belli bir yaşa gelince dışarı çıkacak mesela ben maça gidiyorum şampiyonlar ligi eve 1-2 gibi geldiğim oluyor ben rahat yürüyorum evime site de vs.

Sizin çocuğunuz o mahalleden geçerken siz rahat olabilecek misiniz?

Yarın birisi eşinizi rahatsız etse o tarz yerlerde olur siz elinizi kana bularsanız ne olacak?

Bu tarz şeyleri düşünün ben yerinizde olsam ev alamasam bile daha iyi bir semtte kiraya çıkarım.

İstanbul'da evler pahalı da illa sizin paranıza göre de ev bulunur.

Olmadı uzağa gidersiniz trafik çekersiniz ama sizin ve çocuklarınız için daha iyi bir ortam olur mesela Beylikdüzü tarzı yerler.

Memursanız ev alamam derseniz ama illada ev alıcam kirada oturamam derseniz başka bir ile taşının.

+1

İti kopuğu çok İstanbul'da.Çevre yüzünden ailenize ve kendinize hayatı zindan etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

hocam evi değistirsen de fayda etmez benim biraderim de esenyurtta oturuyor güvenlikli sitede kızının veli toplantısına gittiğinde arabasını okulun bahçesine park ediyor ve geldiğinde tek kapı audi a3'ün sol arka çamurluğuna kazıyarak 'ali ata bak' yazmıslar,esenyurtun çocukları yazmayı da hızlı söküyor masallah
    ben pendik merkezde oturuyorum buranın masallahı var nazar değmesin sokakta oynayan çocuk yok her yer park çünkü kayınpederim sefaköy inönü mahallesinde oturuyor orası eskidenn çok kötüydü simdi biraz daha iyi ama geçen gün orda kaldık sabah kalktım bir baktım insan olmayı becerememis biri sol ön çamurluğa resmen yumruk atmıs içine göçertmis ama esenyurtta site içi eyvallah da onun haricinde bedava ev verseler oturmam hocam siz büyük risk almıssınız

Bu olayları yaşayan bir kaç kişi sağlam bir dayak atsa böyle şey olmaz.Azıcık baba terbiyesi alan biri böyle şeyler yapmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

hocam evi değistirsen de fayda etmez benim biraderim de esenyurtta oturuyor güvenlikli sitede kızının veli toplantısına gittiğinde arabasını okulun bahçesine park ediyor ve geldiğinde tek kapı audi a3'ün sol arka çamurluğuna kazıyarak 'ali ata bak' yazmıslar,esenyurtun çocukları yazmayı da hızlı söküyor masallah

Bu olayları yaşayan bir kaç kişi sağlam bir dayak atsa böyle şey olmaz.Azıcık baba terbiyesi alan biri böyle şeyler yapmaz.

Kimin yaptigini bilemiyorsun ki ha bilsen ne olacak el kadar cocugu mu doveceksin en fazla kulagini cekersin yapacak bir sey yok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.