Şimdi Ara

ARABAMI ÇİZENLERİ BULDUM NAPMAM LAZIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
4
Favori
3.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar. ben esenyurtta oturuyorum.nerden ev aldıysak ordan. sokakta arabalarımızın başına çocuklar tarafından hergün bir iş geliyor ayna kırılmaları arabanın tavanında zıplamaca oynamalar derin yada yüzeysel milyonlarca çizikler... geçen işten erken çıktım sokağa girdim, birde ne göreyim arabanın üstünde 8-10 tane çocuk oturuyorlar yatıyorlar bağırdım çağırdım ama nafile insanlıktan anlamıyorlar dayaktan anlar onlar anca sokakta bina önlerinde bütün karılar oturmuş bi Allah kuluda çocuklarına birşey demiyor ya çıldırdım. gittim bi kamera ve uzatma kablosu aldım evim arka cephe olduğu için karşı daire komşumdan rica ettim onun camının önündeki saksıların arasına yerleştirdim kayit etmeye de başladım. iki gün sonra yine mahallede koca koca çocukların ve küçük çocukların arabanın üstüne oturdukları ve çizebilecek şekilde yaslandıkları belli izledim biraz arabaya acıdım resmen ona verdiğim paraya harcadığım emeğe borcunu ödeyeceğim diye çocuğuma oyuncak almıyom lan dedim kemer sıkıyorum kaç aydır eşime çocuğuma bunaltıyorum bi sinirlendimki sormayın. şimdi elimde kayıtlı görüntü var bariz belli bizim sokağın çocukları ve eminim bugünde öyle yapıyorlar.
    Napmalıyım, savcılığa cdye çekip şikayet dilekçesimi vereyim. yoksa direk bi hukuk mahkemesine davamı açmam lazım. mahkeme masraflarım falan ilk başta olur dimi. bana yardımcı olursanız çok sevinirim. herkese teşekkür ederim...

• Sadece arabanın üzerine yattı diye ve delil de sadece bundan ibaretse şikayet ederseniz takipsizlik kararı verilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yanlış semte girmişsin hocam.

Allah yardımcın olsun.
  • Bizim burda cocuklar arabanin farini ve camini kirmislardi. Anasi babasindan aldi adam tamir masrafini. Bi konusun usta. Bi yolu olmali.

• başka ev bulamadınız mı hocam teröristlerin dibinden ev almışsınız.hiç bulaşmayın kurtulamazsınız
  • Dagbasinda oturuyosun yapacak bisey yok

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    hocam ama bilirkişi falan olmayacak mı bakmayacakmı hak değilmi bu hergün arabanın üstüne oturmalardan yatmalardan olduğu bariz belli çizikler var anlayan biri baksa der zaten oturulmuş kaymışlar buradan diye. resmen 5-6 tane çocuk akşama kadar bagajı bank niyetine kullanıyorlar. hukuki sistemde hiç ümit yokmu şimdi bu şerefsizlere arabayı komple yaptırsam ödetsem. :( yaptırmaylada iş bitmiyoki bu defada araba boyalı olacak piyasa değerinden aşağı fiyatı olacak satarken :( pasta cilaylada çıkmaz o çiziklerin çoğu :( öbür dünyayımı bekleyecem ben bu hakkı almak için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arabayı sokağa park ediyorsan bunları maalesef göze alacaksın
    ben bakırköyde oturuyorum burada çocuklar öyle şeyler yapmıyor ama burada da kediler arabaların canına okuyor
    geçen gün gözümün önünde bir kedi tırmandığı ağaçtan son model bir mercedesin üzerine atladı arabanın üstüne saksı düştü zannetim önce o kadar gürültü çıkardı
    sonra o utanmaz kedi hiçbir şey yapmamış gibi arabanın tavanında gerinmeye başladı
    o tırnaklarıyla arabanın tavanını öyle bir çizdi ki benim içim yandı sahibi arabayı gördüğünde ne hissetti kim bilir
    kapalı garaj olmayınca bunların önüne geçmek çok zor
  • kredi oranları düşsün ilk fırsatta site içi bir eve geçmeyi planlıyorum Allah nasip kısmet ederse, arabamı park edecek yerim olur en azından. gerçi onuda düşünmüyorum ya çocuğum sokakta İNSANLARIN içinde büyüsün istiyorum. yarın bigün sokağa oynamaya çıkacak oda. orada kalırsam evden dışarı salamam.
  • mucahit.yilmaz55 M kullanıcısına yanıt
    1-Kasıt yok
    2-Suçu işleyenler çocuk yani reşit değil.

• söylemesi kolay diyebilirsiniz ama oturduğunuz semti değiştirmek en iyi çözüm
  • 50 metre hortum al...Ne zaman arabanın üzerinde gördün çocukları...Bas suyu...
    Birşey diyecek olan olursa "arabamı yıkıyorum" dersin...
  • eren 15935 hocam hangi birinin ailesiyle konuşayım ayrıca söylemeyle anlayan insanlar olmadıkları açık.
    TuVNeRa hocam öylede çocukları 2-3 kere uyardım. ikincisi çocuktan şikayetçi değilimki sahip çıkmayandan şikayetçiyim. çocuktur zaten ne bilsin o kırdığı aynanın oyuncak olmadığını 500 milyon ne demek nasıl kazanılır
  • çoktan değiştirecemde şu an oranlar çok yüksek :( yoksa ailecek bunaldık hocam kimsede apartman kültürü yok apartman içinde saçma saçma hareketler bir bilseniz nelerle karşılaşıyoruz
  • Garajın olacak işte kuş pisliyor kedi giriyor vs. uzar bu liste Amerikalılara hep özenirim kocaman müstakil evli garajlara sahipler olay sadece garajda değil her şeyin fazlasına sahip oluyor imrenmemek mümkün değil.
  • Bence evi satın kurtulun derim hocam neden derseniz araba mevzusundan değil.

İleride çocuklarınız sokağa çıkacak o tarz çocuklar içinde yetişse çocuğunuz geleceği ne olacak?

Hadi siz sokağa çıkarmadınız.

çocuğunuz belli bir yaşa gelince dışarı çıkacak mesela ben maça gidiyorum şampiyonlar ligi eve 1-2 gibi geldiğim oluyor ben rahat yürüyorum evime site de vs.

Sizin çocuğunuz o mahalleden geçerken siz rahat olabilecek misiniz?

Yarın birisi eşinizi rahatsız etse o tarz yerlerde olur siz elinizi kana bularsanız ne olacak?

Bu tarz şeyleri düşünün ben yerinizde olsam ev alamasam bile daha iyi bir semtte kiraya çıkarım.

İstanbul'da evler pahalı da illa sizin paranıza göre de ev bulunur.

Olmadı uzağa gidersiniz trafik çekersiniz ama sizin ve çocuklarınız için daha iyi bir ortam olur mesela Beylikdüzü tarzı yerler.

Memursanız ev alamam derseniz ama illada ev alıcam kirada oturamam derseniz başka bir ile taşının.

• evi kredi kullanarak aldım. 0,64 oranla daha 100 ay falan borcum var beylikdüzü tarafından sitelerde ev var alabilirm ama şu an kredi oranları 1,28-30 taksitlerimi bile ödeyemem işte o zaman. en azından 0,80 lere düşmesini bekliyorum. gerçi o zamanda oranlar düştü millet ev alıyo diye ev fiyatlarını yükseltiyorlar ama
  • mucahit.yilmaz55 M kullanıcısına yanıt
    Hocam hem kendin hem ailen için en kısa zamanda kurtar kendi hatta o kadar dertse arabanı sat kredi için ara ödeme tarzı bir şey yap
  • 25 yıldır istanbul'dayım huzur istiyorsan esenyurt,esenler,sultangazi,zeytinburnu,g.osmanpaşa ve bağcılar'dan uzak duracaksın.buralarda çocuk büyütülmez.
  • evet çok haklısınız. ama kamerayada boşa para vermiş olmak istemiyorum. hukuki süreçte birşey elde edemezmiyiz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.