Şimdi Ara

ARABAMI ÇİZENLERİ BULDUM NAPMAM LAZIM... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
4
Favori
3.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çocuklara uslu dururlarsa çikolata alıcağınızı söyleyin ve öylede yapın. ama içlerinden birtanesi bile arabada çizik yaparsa hiçbirine çikolata vermeyeceğinizde söyleyin arabaya binen elleyen dokunan olursa çikolata yok deyin kısaca. o iş tutmazsa arabanın yanına köpek bağlayın.
  • Biz bi çöpe dahi yanlışlıkla zarar versek utancımızdan mahcubiyetimizden annemizin babamızın yüzüne bakamazdık. Şimdilerde anne baba kalmamış. Çocuğunu adam gibi eğiten anne baba çok az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atın 2 tokat onlar düşünsün sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

hocam evi değistirsen de fayda etmez benim biraderim de esenyurtta oturuyor güvenlikli sitede kızının veli toplantısına gittiğinde arabasını okulun bahçesine park ediyor ve geldiğinde tek kapı audi a3'ün sol arka çamurluğuna kazıyarak 'ali ata bak' yazmıslar,esenyurtun çocukları yazmayı da hızlı söküyor masallah
    ben pendik merkezde oturuyorum buranın masallahı var nazar değmesin sokakta oynayan çocuk yok her yer park çünkü kayınpederim sefaköy inönü mahallesinde oturuyor orası eskidenn çok kötüydü simdi biraz daha iyi ama geçen gün orda kaldık sabah kalktım bir baktım insan olmayı becerememis biri sol ön çamurluğa resmen yumruk atmıs içine göçertmis ama esenyurtta site içi eyvallah da onun haricinde bedava ev verseler oturmam hocam siz büyük risk almıssınız

Bu olayları yaşayan bir kaç kişi sağlam bir dayak atsa böyle şey olmaz.Azıcık baba terbiyesi alan biri böyle şeyler yapmaz.

Kimin yaptigini bilemiyorsun ki ha bilsen ne olacak el kadar cocugu mu doveceksin en fazla kulagini cekersin yapacak bir sey yok

Dövmeye bile gerek kalmaz da işin sonu kötü yerlere gider hocam.Çocuğa sokakta bir 2 bağırsan zaten koşa koşa babasına gider de sonra toplu tüfekli kavga çıkma riski var.

• korkanadam kullanıcısına yanıt
    Senin arabana taş atan çocuğa yaptığın gibimi.? Ah o olayda ben olsaydımda benim evladıma vursaydın bak bakalım senin o araban kalıyormuydu ortalıkta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Senin arabana taş atan çocuğa yaptığın gibimi.? Ah o olayda ben olsaydımda benim evladıma vursaydın bak bakalım senin o araban kalıyormuydu ortalıkta.

benim arabama zarar veren çocukta olsa vururum. bende çocuktum hiç böyle şeyler yapmadım top bile gitmesin diye dikkat ederdik arabalara servet düşmanı olmuş şimdiki çocuklar.

ha büyük biri arabama hasar verseydi bende büyük tepkiler verirdim yine insaflı davranıp 2 ufak tokat attım ne olmuş yani bu kadar büyütecek
  • korkanadam kullanıcısına yanıt
    Öyle bir hakkın yok hemşerim,madem kanun var hukuık adalet var diyoruz o zaman tutacaktın kolundan doğru karakola poliste arayacaktı ailesini bildirecekti çocuğun babasıda neyse karşılığını yapacaktı.Haa yapmıyormu elinde kapı gibi malına zarar verildiğine dair karokol tutanağı var açacaktın davayı mahkeme masraflarıyla beraber çocuğun babası paşa paşa cezasını çekecekti.Allah korusun bir tokat attın düştü başınıda yerde sert bir cisme vurdu ve çocuk öldü.! Hayatın kararır be. Bu olmaz deme çünkü örneğini gördüm. Aynı benzer bir olay yüzünden hayatının 14 yılını içerde geçiren insan biliyorum.Yapılan yanlışlara cezaları insanlar kendileri kesmeye kalkarsa ooo bu dünyada kimse rahat yaşayamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucahit.yilmaz55

slm arkadaşlar. ben esenyurtta oturuyorum.nerden ev aldıysak ordan. sokakta arabalarımızın başına çocuklar tarafından hergün bir iş geliyor ayna kırılmaları arabanın tavanında zıplamaca oynamalar derin yada yüzeysel milyonlarca çizikler... geçen işten erken çıktım sokağa girdim, birde ne göreyim arabanın üstünde 8-10 tane çocuk oturuyorlar yatıyorlar bağırdım çağırdım ama nafile insanlıktan anlamıyorlar dayaktan anlar onlar anca sokakta bina önlerinde bütün karılar oturmuş bi Allah kuluda çocuklarına birşey demiyor ya çıldırdım. gittim bi kamera ve uzatma kablosu aldım evim arka cephe olduğu için karşı daire komşumdan rica ettim onun camının önündeki saksıların arasına yerleştirdim kayit etmeye de başladım. iki gün sonra yine mahallede koca koca çocukların ve küçük çocukların arabanın üstüne oturdukları ve çizebilecek şekilde yaslandıkları belli izledim biraz arabaya acıdım resmen ona verdiğim paraya harcadığım emeğe borcunu ödeyeceğim diye çocuğuma oyuncak almıyom lan dedim kemer sıkıyorum kaç aydır eşime çocuğuma bunaltıyorum bi sinirlendimki sormayın. şimdi elimde kayıtlı görüntü var bariz belli bizim sokağın çocukları ve eminim bugünde öyle yapıyorlar.
    Napmalıyım, savcılığa cdye çekip şikayet dilekçesimi vereyim. yoksa direk bi hukuk mahkemesine davamı açmam lazım. mahkeme masraflarım falan ilk başta olur dimi. bana yardımcı olursanız çok sevinirim. herkese teşekkür ederim...

kanıtın olsa bile hiç bir şey olmaz burası TÜRKİYE.kendileri cahil olunca çocuklarıda onu örnek alıyor.eğer arabanın dışına elektrik kaçağı gibi bir şey yapılabilirseniz dokununca elektrik çarpsa kimse birdaha sizin arabanıza değmez.herkes sizin aracınızdan kaçar eğitim şart

• kayıtları dediğiniz gibi savcılığada verin mahkemeyede gidin baktınız eliniz boş gönderdiler 2 seçenek vereyim bizzat uyguladım :D

1- Arabandan indin evine çık yemeğini felan ye işini gör işte o ara kesin kuş gibi tünerler arabana koy bi çay suyu ısıt (eti haşlayacak kadar ısıtma 1.derece yanık verecek kadar) doldur su balonlarına çık cama arabın ön camına camına at baktın dağılmadılar biraz daha ısıt (2. derecen yanık verecek kadar ki bu durumda et haşlanır deriside kağıt gibi soyulur) dağılırlar.

2- Adres ver gelelim bizzat konuşalım hocam

ARABAMI ÇİZENLERİ BULDUM NAPMAM LAZIM... ARABAMI ÇİZENLERİ BULDUM NAPMAM LAZIM...

• Oradaki çocukları doğuran yaratıklar zaten insan taklidi yapsa bunlara hiç gerek olmayacak. İlla apartmanın bir ucundan ucuna parti reklamı gibi afiş asacaksın.

Arabaların üstüne çıkan çocuklarını ikaz etmeyenin 7 ceddin........ diye
  • mahkemeden bisey cikmaz.bu ulkede adam oldur.10 yil yatarsin.kaldiki bu.
    daha da huzurun bozulur.Allah korusun sana esine cocuguna zarar verirler.cahil adamlar.pek kaybedecek biseyleri yok sonucta.cadir alarm ve tasinma seceneklerini dusun.kredili ev de satilir.faizler dusme egiliminde.

• Arabanin ustune kirli bir örtü atmak iyi olabilir. Özellikle yağ olursa kolay çıkmaz.

• inönü mahallesinde oturdum 5 sene.
    aman ha sakın çocuklara laf bile demeyin. sülalecek başınıza çökerler. al başa belayı ondan sonra.
    kendiniz çözüm yolları arayın. alarm gibi...

oğlum oldu, ertesi sene Allah kısmet etti, kaçtım ordan.
    mahalle köşesinde alınan-satılanları bilseniz...

dediğim gibi, aman ha.
  • Belediye Başkanı necmi kadıoğlu esenyurtun içine etti resmen. O kadar binaya,yoğun yapılaşmaya izin verilirmi hiçmi dünya görmedin kardeşim.esenyurt ile Beylikdüzünü e5 ayırır yolun iki tarafı arasında uçurum var.esenyurt tarafında yeşil yok,binalar içiçe rezalet diz boyu.yolun karşısında ise yeşil alan var,bina yoğunluğu makul düzeyde.

• Esenyurt ardicli Mah den ev aldık şimdi satiyoruz bu p.c kurulari kaputu kapıları cizdiler arka çamurlugu tekmelediler şimdi arabayi ilana verdik satiyoruz gormussundur belki füme citroen c4 kaputu siyah mat kaplama evide emlakçılara verdik Ege'ye taşınicaz. Fiat tipo alicam 10 bin liraya kafam rahat binicem

• Esenyurtta oturanlarin kaderi bu o.ç den geçilmiyor mubarek yer. aynisi benim basimada geldi arabam harita gibi olmustu ama maalesef çizeni bulamadim bi türlü en son arabayi zararina sattim kurtuldum. size tavsiyem bir avukatla görüs görüntüleri izlet ve kanuni haklarini ögren sonra harekete geç diger tavsiyem aracinizin yerini degistirin. maalesef özellikle esenyurtta oturanlarin bir çogu ana baba olmayi sex yapip çocuk dogurmaktan ibaret saniyorlar. bende lanet yerden kurtulmaya çalışıyorum ama ev babadan kalma olduğu için katlanıyorum yoksa ikamet edilecek yer değil. o yüzdendirki esenyurtta e5 kenarı daire 200 tl iken beylikdüzü tarafında 500 bin tl . Birde sana önerim kesinlikle bunların ebeveynleriyle olayı halletmeye çalışma zararlı çıkarsın lakin it sürüsü gibiler.

Not: mesajım hakaret ve küfür içerebilir, esenyurtta yaşasaydınız sizde aynı şeyi yapardınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Belediye Başkanı necmi kadıoğlu esenyurtun içine etti resmen. O kadar binaya,yoğun yapılaşmaya izin verilirmi hiçmi dünya görmedin kardeşim.esenyurt ile Beylikdüzünü e5 ayırır yolun iki tarafı arasında uçurum var.esenyurt tarafında yeşil yok,binalar içiçe rezalet diz boyu.yolun karşısında ise yeşil alan var,bina yoğunluğu makul düzeyde.

İşte buna katılmıyorum esenyurtun bu halde olmasının tek ve yegane sebebi eski belediye başkanı gürbüz çapandır lakin uzun yıllar bu ilçede oturuyorum necmi kadıoğlundan öncede böyleydi en azından şimdi eliyüzü düzgün binalar yapıldı önceden köyden farkı yoktu buranın, 2 katlı sıvasız ev doluydu gerçi hala var ama eskiye nazaran daha az.
  • hocam yapacağın şey şu taşın ordan inan şu arabalarım yüzünden kavga etmediğim insan kalmadı.Sat evi sat arabayı güzel biryere taşın nezih biryer istiyorum hani çocuğum rahat büyüsün dersen pendik veya kadiköy başka seçenek yok bak sana söylüyorum oturulacak yerler:pendik ten sonra bostancıya kadar hiçbiryere girme bostancıdan sonra nerde oturuyorsan otur sıkıntı yaşamazsın.sat evini arabanı para yetmezde kredi çekersen 8-9 bin tl fazla çek en kötü twingo falan al hiç değilse kafan rahat olur yada yok ben oradan kopamam dersen site falan bul hani kafan rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: alivepro

quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Belediye Başkanı necmi kadıoğlu esenyurtun içine etti resmen. O kadar binaya,yoğun yapılaşmaya izin verilirmi hiçmi dünya görmedin kardeşim.esenyurt ile Beylikdüzünü e5 ayırır yolun iki tarafı arasında uçurum var.esenyurt tarafında yeşil yok,binalar içiçe rezalet diz boyu.yolun karşısında ise yeşil alan var,bina yoğunluğu makul düzeyde.

İşte buna katılmıyorum esenyurtun bu halde olmasının tek ve yegane sebebi eski belediye başkanı gürbüz çapandır lakin uzun yıllar bu ilçede oturuyorum necmi kadıoğlundan öncede böyleydi en azından şimdi eliyüzü düzgün binalar yapıldı önceden köyden farkı yoktu buranın, 2 katlı sıvasız ev doluydu gerçi hala var ama eskiye nazaran daha az.

Çapan çalıştı hizmet verdi demek mümkün değil.ancak o zamanlar insanlar kendi arsasına kendi evini yapardı,tabii şimdi müteahhite verdiğinin yarı parasına hallederdi.esenyurt bomboş arsası tarlası bol bir yerdi.necmi o bomboş arsalara aşırı imar verdi suçu günahı bu.yoğun bina yoğun nüfusu getirdi,konu sahibinin sorunu büyük ölçüde nüfusun aşırı yoğun olmasından kaynaklanıyor.not:necmi esenyurtta baron gibidir.ihale yapmayı sevmez.işi adamına verir peşinden ihalesini yapar.çevresindeki insanlarda bunu hava atarak anlatır.

• Hocam ileride taşın diyenlere duacı olursun.beylikdüzü, yakuplu,Gürpınar, büyükçekmece,hadımköy vb yere kaç kurtar kendini.evin 1 odası az olsun,giriş kat olsun hatta 1+1 ev Al yinede salla gitsin orayı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.