Şimdi Ara

ARABAMI ÇİZENLERİ BULDUM NAPMAM LAZIM... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
4
Favori
3.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: iniyesta

quote:

Orijinalden alıntı: alivepro

quote:

Belediye Başkanı necmi kadıoğlu esenyurtun içine etti resmen. O kadar binaya,yoğun yapılaşmaya izin verilirmi hiçmi dünya görmedin kardeşim.esenyurt ile Beylikdüzünü e5 ayırır yolun iki tarafı arasında uçurum var.esenyurt tarafında yeşil yok,binalar içiçe rezalet diz boyu.yolun karşısında ise yeşil alan var,bina yoğunluğu makul düzeyde.

İşte buna katılmıyorum esenyurtun bu halde olmasının tek ve yegane sebebi eski belediye başkanı gürbüz çapandır lakin uzun yıllar bu ilçede oturuyorum necmi kadıoğlundan öncede böyleydi en azından şimdi eliyüzü düzgün binalar yapıldı önceden köyden farkı yoktu buranın, 2 katlı sıvasız ev doluydu gerçi hala var ama eskiye nazaran daha az.

Çapan çalıştı hizmet verdi demek mümkün değil.ancak o zamanlar insanlar kendi arsasına kendi evini yapardı,tabii şimdi müteahhite verdiğinin yarı parasına hallederdi.esenyurt bomboş arsası tarlası bol bir yerdi.necmi o bomboş arsalara aşırı imar verdi suçu günahı bu.yoğun bina yoğun nüfusu getirdi,konu sahibinin sorunu büyük ölçüde nüfusun aşırı yoğun olmasından kaynaklanıyor.not:necmi esenyurtta baron gibidir.ihale yapmayı sevmez.işi adamına verir peşinden ihalesini yapar.çevresindeki insanlarda bunu hava atarak anlatır.
    Zaten esenyurttaki sorun yeni taşınanlardan kaynaklanmıyor maalesef, "kendi arsasına kendi evini yapan" lar yiyor bu b.ku, yani sorun yenide değil eskide ve bunları oraya GÜRBÜZ ÇAPAN yerleştirdi esenyurtun diğer adı KARSVEGAS tır bilmem anlatabildimmi? ben eski esenyurtuda bilirim yenisinide bilirim, yıllar önce esenyurta taşındığımız günün sabahı arabamızı çalmışlardı hemde site içinden :) ertesi gün sefaköyde bulundu, o gün anlamalıydık esenyurtun ne b.k olduğunu :)

• Gürbüzünde necminin de Allah belasını versin.iş yapmayan çalan çırpan herkes için görüşüm budur.esenyurt uyuşturucu merkezi haline geldi hemde aleni satıyorlar.10 yıldır ayrıldım şükür.çok arkadaşımın lastikleri balon yaptı,çünkü yol yok.herkese tavsiyem esenyurttan uzak durun.eviniz ufak olsun,giriş kat olsun 3 kuruş fazla kredi çekip ama cehaletin,uyuşturucunun,rüşvetin,talanın zirve yaptığı esenyurttan uzak durun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gürbüzünde necminin de Allah belasını versin.iş yapmayan çalan çırpan herkes için görüşüm budur.esenyurt uyuşturucu merkezi haline geldi hemde aleni satıyorlar.10 yıldır ayrıldım şükür.çok arkadaşımın lastikleri balon yaptı,çünkü yol yok.herkese tavsiyem esenyurttan uzak durun.eviniz ufak olsun,giriş kat olsun 3 kuruş fazla kredi çekip ama cehaletin,uyuşturucunun,rüşvetin,talanın zirve yaptığı esenyurttan uzak durun.

Hizmet varmı yok eskidende yoktu şimdide yok, bu konuda hemfikiriz. Benim amacım ne necmiyi savunmak nede gürbüzü kötülemek olanı olduğu gibi söylemek. bu bölgeden yeni ev almayı düşünenler gitsin gürpınar bölgesine falan baksın gerçekten illallah ettiriyor esenyurttaki kabileler. Yani anlıycağınız darwin teorisinin çöktüğü yerdir esenyurt, adamlar hayvan gelmiş hayvan gidiyor :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alivepro -- 21 Temmuz 2014; 10:09:28 >

• Mesajim bulunsun nisanlima okutacagim belki oradan ev almaktan vazgeçer :) geçmiş olsun bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: alivepro

quote:

Gürbüzünde necminin de Allah belasını versin.iş yapmayan çalan çırpan herkes için görüşüm budur.esenyurt uyuşturucu merkezi haline geldi hemde aleni satıyorlar.10 yıldır ayrıldım şükür.çok arkadaşımın lastikleri balon yaptı,çünkü yol yok.herkese tavsiyem esenyurttan uzak durun.eviniz ufak olsun,giriş kat olsun 3 kuruş fazla kredi çekip ama cehaletin,uyuşturucunun,rüşvetin,talanın zirve yaptığı esenyurttan uzak durun.

Hizmet varmı yok eskidende yoktu şimdide yok, bu konuda hemfikiriz. Benim amacım ne necmiyi savunmak nede gürbüzü kötülemek olanı olduğu gibi söylemek. bu bölgeden yeni ev almayı düşünenler gitsin gürpınar bölgesine falan baksın gerçekten illallah ettiriyor esenyurttaki kabileler. Yani anlıycağınız darwin teorisinin çöktüğü yerdir esenyurt, adamlar hayvan gelmiş hayvan gidiyor :)))

Evet halkı son derece itici,sevimsiz,eğitimsiz,yolda yürümeyide bilmezler trafikte araba sürmeyide bilmezler.insan ilişkileri,görgü vs araki bulasın.not:elbette benden düzgün,benden değerli insanlarda var ancak maalesef sayıları çok az.

• Arkadaşlar inanın ne diyim bilmiyorum. Kendim açtığım konuyu misafir kullanıcı gibi takip ediyorum anca değerli yorumlarınızı okuyorum. Ama bu iş gerçekten taşınmayla bitecek galiba yada orada oturacaksan çocuk yapmıcan araba almıcan eşini evden dışarı çıkarmıcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: espv

25 yıldır istanbul'dayım huzur istiyorsan esenyurt,esenler,sultangazi,zeytinburnu,g.osmanpaşa ve bağcılar'dan uzak duracaksın.buralarda çocuk büyütülmez.

dikkat edeceğim bir yorum, paylaşım için tşk ler.
  • Karşıya taşınabilirsiniz Beylikdüzüne
  • Ordan hemen taşın, hangi birine dava acican?

• Vallahi arkadaslar icimi kararttiniz. Gecen sene mehtercesmeden ev aldim. Param kenarda kalmasin yatirim yapalim diye. Ev kirada. Zaten o tarafta oturmayi hic dusunmedim. Bu yazdiklarinizdan sonra krediyi erken bitirip satmaya girismek. B.duzu tarafina paramiz yetismesi. En azindan daha nezih. Aradaki fark gercekten cok belli.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.