Şimdi Ara

arabamı satıyorum kararsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000 model Ford Ranger ımı satıyorum. İlk başlarda binek otomobil alıcam diye çok hevesliydim fakat iş ciddiye binince kafamda tilkiler dolaşmaya başladı :) Araç orjinal 68500 km de servis dışında bir kere usta yüzü görmedi, babam orjinalligi bozulcak diye jant kapagı bile taktırmadı, iş için kullanılmadı, bana iki seçenek sundu ya al bunu kullan ya da bunu sat üstüne 10 bin tl paran var kendine binek araç alırsın dedi. Ben bu araca 10bin tl harcayıp bunu kullanayım dedim ona yanaşmadı:) aracın özelliklerine gelirsek hidrolik direksyon, klima, ön kol dayama, katlanır arka koltuk, 4 cam otomatik, elektrikli yan aynalar, sürücü hava yastıgı, radyo-kaset çalar, far yükseklik ayarı, uzaktan kumandalı merkezi kilit gibi özelliklere sahip ve üzerinde nokta boya olmayan bir araç. Lastikleride henüz 500km de falan. 15.500tl den satışa koydum 15.250 ye falan bırakıcam, piyasası 14-15 bin tl arasında degişiyor fakat benim aracım piyasanın üzerinde bir araç, sonuçta bu aracı alan adam çalıştırıyor arabayı benim ki sıfır gibi. Bu aralar bikaç talibi var ben sırf biraz daha düşünebilmek için adamlar 15 e kadar çıkmışken 15.5 te diretiyorum. Sizlerinde fikirlerini sorayım dedim muhtemelen yarın ya satıcam ya da başka bi 2.el araç alıp riske girecegime buna binerim dicem.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-ranger-sifir-araca-o-kadar-para-verecegine-bi-bak-pisman-olma-sansin-yo/detay

• esp yok alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: İNSİGNİA OPC ST

esp yok alınmaz

Rekora koşuyorsunuz.

(En uzun süre saçmalayıp forumda kalabilme rekoru)
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

quote:

esp yok alınmaz

Rekora koşuyorsunuz.

(En uzun süre saçmalayıp forumda kalabilme rekoru)

• quote:

esp yok alınmaz

Böyle yorumları ancak forumun VIP'si funkmaster yapabilir.

Sen git imzana entelim dantelim diye şarap kadehi koy, anlamasan da felsefi cümleler döşe, ceza alınca ertesi gün fake kullanıcı adı alıp denizkubi muamelesi gör.

Düşmeye gör pinkmaster, düşmeye gör...
  • Konuya dönersek,

Aracınız zaten asıl amacına uygun kullanılmamış gibi bir fikre sahip oldum. Eğer öyle ise, (sanırım Zonguldak ya da ilçelerinden birindesiniz) sizin yerinizde olsam Suzuki Vitara almak isterdim. Binek otomobil olarak ise Mazda 3 düşünürdüm.

Tabi bu sadece kişisel fikrim. Temelinde ise, sizin sahip olduğunuz türden bir araca sahip olmayı istememem yatıyor.

Saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.