Şimdi Ara

Arabamı sürttüm :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün avm otoparkında boş bir yer buldum ve girmeye çalışırken bi an dikkatsizlik mi desem bilemiyorum aracın sağ arka kapısını sürttüm. Eğer bu işten anlayan bir arkadaş varsa bakabilir mi pasta cila bu işi çözer mi?

• beyaz olduğu için çok anlayamadım ama tırnağınızı gezdirin takılıyorsa yani çizik derinse pasta ile geçmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zor pasta cila kurtarmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

beyaz olduğu için çok anlayamadım ama tırnağınızı gezdirin takılıyorsa yani çizik derinse pasta ile geçmez.
    Elimi sürdüğümde ve tırnağımı gezdirdiğimde içine girmiyor boya kalkan kısım var küçük görünmüyor ama orda dikkatli bakınca çizikler belli oluyor. Ve o çizikler moralimi alt üst etti diyebiliriim
  • Salla hocam ya bende arabaya geçen dikkatli baktım birkaç taş izi gördüm seken vs moralim bozuldu dedim salla ya mal değil mi? İllaki olacak böyle şeyler diye düşün.

Pasta bir kısmını geçirir , bir kısmı kalacak muhtemelen sağda kalan kısım orada boyaya çok zarar vermiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 2019 model arabada taş izi ve çizik dolu ön kaput çamurluklar felan

çiziklerin sebebide çomarların bol olduğu bir mahallede yaşıyorum inip binerken yada park ederken arabaya sürten kapıyı kapıya vuran tiplerin arasında ne yapayım mecbur katlanıyorum şimdilik
  • Hocam rotus yaptirabilirsiniz, tertemiz olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lastiği kaldırıma sürttüm
    3 yıl önce açıldı
    Arabayı sürttüm
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun. Pasta kılcak çizikleri geçici olarak kapatan bişey sizin ki baya çizilmiş. Pasta yine görüntüyü düzeltir ama asla kapatmaz. Çare olarak tırnağa gelen yerleri çok ince boya fırçası ile dikkatlice kapatıp iyi bir cila işleminden sonra gerekirse o bölgeye vernik attırmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Benim 2019 model arabada taş izi ve çizik dolu ön kaput çamurluklar felan

çiziklerin sebebide çomarların bol olduğu bir mahallede yaşıyorum inip binerken yada park ederken arabaya sürten kapıyı kapıya vuran tiplerin arasında ne yapayım mecbur katlanıyorum şimdilik
    Çomar heryerde 81 ilde fazlasiyla var boş park halinde araca sürtmek için özellikle uğraşmak lazim taktim kafayad neyse böyle memlekette siradan gün.

• bişey yok bunda moral bozmaya değmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.