arkadaşlar merhaba.. bizim aracımız kaset çalarlı.. ve kaset şeklindeki mp3 çalarlardan düşünüyorum.. fakat benim düşündüğüm her hangi bir kablo sarkması olmadan, her hangi bir mp3playere dışardan ihtiyaç duymadan bir kaset çeklinde mp3 player istiyorum..
bu linkte sayfa altlarında dediğim ürünü görüceksiniz.. sd kart takılarak hafızasındaki mp3leri üzerinde taşıyor.. böylelikle kablo sark ması gibi bir durum oluşmuyor... fakat ya usbye takıp bilgisayarda yada araç şarj cihazı ile şarj etmek gerekiyor bunu.. araç şarj cihazı ile şarj etmek istersem gene kablo sarkmış olucak... bildigim kadarıyla kaseti sardırdıgınızda kendini şarj edenler varmış...
yani ses kalitesi olarak yada kullanış bakımından önerebiliceğiniz bu tarz bir ürün varmı acaba?
önerilerinizi bekliyorum...
Zamanında buna benzer bir durum ile karşılaştım.Kaset dönüştürücülü mp3 player kullndım ama seslerde tıslama vs vardı.Ben de teybimin arkasında olan AUX çıkışından bir kablo çıkararak istediğim mp3 playerı takarak en uygun çözümü ürettim.Yeybinizden memnunsanız ve arkasında AUX çıkışı varsa ben bunu öneririm.En iyi sesi ya bu şekilde ya da yine teybinizin arkasında CD çalar çıkışı var ise buralara bağlayarak alabilirsiniz.