Şimdi Ara

Hangi mp3 çaları almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangi mp3 çaları almalıyım min (fiyat) + max (kalite) ???

• Iriver, imp-100 al derim ben 2-3 ay once 60$+kdv ye aldim biraz dusmus olabilir ...

Ayrıntılı bilgi için ürün sitesi;
    www.iriver.com
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by darkz</i>
    <br />
    Iriver, imp-100 al derim ben 2-3 ay once 60$+kdv ye aldim biraz dusmus olabilir ...

Ayrıntılı bilgi için ürün sitesi;
    www.iriver.com
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    dediginin hafızası kac Mbyte?? uygunsa dusunuyorumdaa..
  • iriver al model no i350 al derim yanlış hatırlamıyorsam bulman zor bu aleti ama bulabilirsen kesin al en son yurtdışı fiyatı 110 dolar filandı dünyaanın en iyi mp3 cd player ı seçildi araştır görürsün ses kalitesi süper ve ipince bir mp3 discman
  • Sana bir tavsiye, bu alternatifide düşünebilirsin. git bir Siemens Sl45 telefon al, sonrada buna 128MB multimedya kart, sonrada Li-İon 1000mAh pil al. Tüm bunlar sana 600 milyon civarında bir fiyata malolur, ikinci el bir telefon alırsan bu fiyatı 400-450 milyonada çekebilirsin. Hem güzel bir telefonun, hem de mp3 playerın olsun, yanında extradan bir mp3 player taşımamış olursun. Ayrıca bu telefonun ses kayıt özelliğide mevcut, yaklaşık 128MB MMC karta 12 saatlik bir ses kaydı yapabilirsin(ben denemedim.) 1000'lik bir bille yaklaşık 6-7 saat mp3 dinleyebilirsin.
    Bir başka altenatif olarakta, Casionun şık bir fotoğraf makinası var, küçük ve çok ince, sanırım exclim M2 gibi bir ismi vardı. Gayet iyi fotograf çekiyor ve mp3 player özelliğide var, Bunun fiyatıda 400-450$ civarındaydı. Bence bunuda bir incele.
    Ben her ikisindende Mp3 dinledim, sesleri muhteşem(mp3 kalitesine bağlı olarak tabiki)
    Birde 3. alternatif: nokia nın sayfasında yeni gelecek bir ürün görmüştüm. Nokia 3300, yakında gelecekmiş, Bu telefonunda pekçok desteği var, aşağı yukarı herşeyi var yani. Bu ürünün çıkmasını bekleyip, fiyatına göre bu ürünüde alabilirsin.www.nokia.com.tr
    Secim sana ait, ben sadece bildiklerimi paylaştım ama sana tavsiyem Cd çalarlı bir mp3 player alma, çok hantal. Ayrıca sadece mp3 player içinde birşey alma, yanında başka özellikleride olsun mutlaka.

• Ucuz MP3 CD Playerleri ben de tavsiye etmem. Ses kaliteleri kasetten daha kötü. CD Player alacaksan, Sony,Panasonic,Creative ve Philips dışında alma. Hafızalı alacaksan parana göre seçeceksin. 2 ay önce Nomad 2 vardı bende 105$ a sattım.
  • iriver imp100 ün kulaklıkları dayanıklı mıdır, en sağlam kulaklık bana 3 ay dayanıyor, şimdi kalkıp kumandalı bişey alcam hemen arkasından bozulacak, sonra normal kulaklık la da kullanamiycam, kötü olur doğrusu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Kulaklığı Almalıyım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • napa dav326 va rbende 70$ falan harika! ucuz mp3-cd player kategorisine girmiyor çünkü mekanizması sony... şiddetle tavsiye ederim...
  • !!!
    Dostum aman sakın sl45 alıp kazığın alasını yeme! ev arkadaşımda var bu telefondan ve 3 mblık bir veriyi 15 dk gibi bir zamanda gönderiyor (com port bağlantısı var çünkü) 128 mb lik bir veriyi 10.6 saate aktarabilirsin alete :).

Diğer taraftan napayı kesinlikle önermem ... bizat kulandım yorumlaması çok kötü...

@alibaba
    Tavsiye etiğim ürüne adi diye (ucuz malların tamamına adi dedi gerçi) arkadaşım sen bu ürün hakkında ne kadar bilgiye sahipsin yada bu ürünü kulandın mı hiç?

I-riverin tüm ürünleri çok başarılı kesinlikle zaten bunu dünya çapında aldığı ödüllerle kanıtlamış durumda (sony gibi firmaların alamadığı ödellerle) Ben burda i-riverin türkiyeye getirilen en ekonomik modelini tavsiye ettim çünkü topik bu istek doğurultusunda açılmıştı. Tabiki parası olanlar daha üst modelleri incelesin. Yanlız 350 serisinin yurt dışında 110$ gibi bir fiyatta olması, türkiyedede bu fiyata olacağı anlamına gelmez imp-150 95+kdv iken hele ...

@bekirdogan46
    Kulaklıkları bence yeterli ve dayanıklı ama takviye bir kulaklık ile çok daha iyi verim alabilirsin.

daha fazla bilgi (tüm sorularınızı yanıtı)
    www.iriver.com
    adresinde...

• minton 4 gb var 20 liraya.

Hangi mp3 çaları almalıyım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.