Şimdi Ara

Arabamızı satıp yerine yeni araba alacağız.. 70-85 bin arası tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • connect aracımızı satıyoruz onun yerine alacağımız arabaya hala karar veremedik.. aklımızda bir çok araç var öneriniz nedir ? baktığımız araçları paylaşıyorum , genelde donanım olarak üst paketlere bakıyoruz yakıt olark 1-2 litrenin çok önemi yok.. otomatik vites olması şart.. km olarak en fazla 120.000 olacak.. paylaştığım araçlardan farklı bir araç öneriniz varsa seve seve tavsiye alabilirim.. 2012 model altına pek sıcak değiliz..

Ds Automobiles DS5 2012-2013

ds5

ds5

Kia Cerato (concept plus en dolu paket) 2016

1.6 CRDi Concept Plus 136hp 7 ileri vites

cerato

cerato

Opel Astra Sedan ( Sport veya Elite ) 2016

astra

astra

Skoda Octavia

Octavia

Octavia

C4 Cactus (Shine)

C4

C4

Kia Ceed

Ceed

ceed

Hyundai Elantra

Elantra

Peugeot 508 (Allure)

508

508

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreAkgndz -- 19 Şubat 2019; 0:1:35 >

• Size araç önermeyeceğim ancak o paraya sizin yerinizde olsam 2016 model ve üzeri 50.000 km maksimum olacak şekilde araç bakardım. D sınıfı bile olsa eski araç her zaman arıza riski taşır. Sonuçta metal yorgunluğu diye birşey var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim.

• 2016 model olacak 85 bin olacak, KM düşük olacak alacağınız araç ya en boşu olur ya da önemli bir kazası, opel ve kia harici diğerleri ile uğraşırsınız.

Yanlış anlamayın beni ama bu istedikleriniz ve elinizde ki para ile çok seçenek yok. Tecrübe etmediğiniz ve ya kullanmadığınız araçlar ile maceraya girmeyin içinize sinmeyecektir.
  • Bu arabalar içerisinde kalite olarak ilk sırada yer almasada, km ve fiyat performans açısından Cerato en iyi seçenek.ds5 ve 508 de tek kavrama bir vites var direk ele çok skntili, Octavia güzel ancak km yüksek dsg sorun çıkartabilir, Astra sert bir araba eski platform, elentra çok güzel ancak km yüksek Ceratoyla aynı platformu paylaşıyor, bir tık daha kaliteli iç mekan, onun dışında aralarında 10-15 lira oynuyor, ben çok seviyorum ceratolari çok güzel arabalar.1.6 dizel 300 tork 7 ileri daha nolsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 508 ezer geçer hepsini ama 2.eli ve yedek parçaları sıkıntılı.
    cerato mantıklı o fiyata temizi bulunursa alınır.
    astra ve octavia o fiyatlara olmaz, hele octavia dsg ile saatli bomba gibi.

bazı ilanlar kalkmış ve bazıları da galeri ilanı, ya macera arıyorsunuz yada romantiksiniz.
  • Tercihim mazda 3 olurdu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mondeo neden yok bu listede?
  • sana tek araç önereyin honda civik elegans 10 numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6460740D9

Size araç önermeyeceğim ancak o paraya sizin yerinizde olsam 2016 model ve üzeri 50.000 km maksimum olacak şekilde araç bakardım. D sınıfı bile olsa eski araç her zaman arıza riski taşır. Sonuçta metal yorgunluğu diye birşey var.
    En düşük 2012 model bakıyorlar, bu yaşlardaki araçta arıza çıkaracak bi yorgunluktan bahsedilemez daha. Tabi düzgün bakıldı ise.

Metal yorgunluğu çok farklı bişey zaten, uçaklarda dile getirilir sıkça, 40 yıllık yolcu uçaklarının hala kullanıldığını düşünürsek 2012 model bi otomobil için bu terim fazla abartı kalıyor.
  • Hasar kaydı, değişen boya durumunu kendi içinizde analiz edersiniz. Kilometresi, full servis bakımlı olması, donanımı, premium seviyesinde kalitesi falan gerçekten cezbedici. Tam biniciye gidecek araç, 78 bine falan kapatılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 19 Şubat 2019; 17:21:23 >

• 85 bine astra sedan 1.4 alırsınız düşük km 2017 model bulabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6460740D9

Size araç önermeyeceğim ancak o paraya sizin yerinizde olsam 2016 model ve üzeri 50.000 km maksimum olacak şekilde araç bakardım. D sınıfı bile olsa eski araç her zaman arıza riski taşır. Sonuçta metal yorgunluğu diye birşey var.
    teşekkür ederim ilginiz için.. en düşük 2012 olarak belirledik karar verebilirsek belki 2016-17 de olabilir ama yılı arttıkça fiyatı artıyor üstüne araç boş olsa bile ciddi derece fark oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaViTz

Bu arabalar içerisinde kalite olarak ilk sırada yer almasada, km ve fiyat performans açısından Cerato en iyi seçenek.ds5 ve 508 de tek kavrama bir vites var direk ele çok skntili, Octavia güzel ancak km yüksek dsg sorun çıkartabilir, Astra sert bir araba eski platform, elentra çok güzel ancak km yüksek Ceratoyla aynı platformu paylaşıyor, bir tık daha kaliteli iç mekan, onun dışında aralarında 10-15 lira oynuyor, ben çok seviyorum ceratolari çok güzel arabalar.1.6 dizel 300 tork 7 ileri daha nolsun
    kendime alacak olsam hiç düşünmeden cerato alırıdım donanım model km olarak en iyi seçenek gibi duruyor ama malum aile içinde alınacağı için ikna edemedim bir türlü.. elantra ya kaydı bu ara kafaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12B15DEEB

508 ezer geçer hepsini ama 2.eli ve yedek parçaları sıkıntılı.
    cerato mantıklı o fiyata temizi bulunursa alınır.
    astra ve octavia o fiyatlara olmaz, hele octavia dsg ile saatli bomba gibi.

bazı ilanlar kalkmış ve bazıları da galeri ilanı, ya macera arıyorsunuz yada romantiksiniz.
    bir önceki mesaja da yazdım cerato favorim cidden.. ilanları güncellerim galeri ilanı olması önemli değil örnek olarak attım o araçları..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nzm_turkey

Tercihim mazda 3 olurdu
    özellikle Mazda 6 çok beğendiğim bir araç lakin fiyatları el yakıyor.. mazda 3 ün son kasası mondeo cerato elantra gibi çok hoş duruyor ama 93 binin altında yok..

3

3

3 (en boşun bir üstü paket)

• quote:

Orijinalden alıntı: arzusu

mondeo neden yok bu listede?
    Mondeo da çok fazla seçeneğimiz yok.. en uygunu bu mesela mondeo 1.5 bu aracı hantal yapmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: veilben

sana tek araç önereyin honda civik elegans 10 numara
    ciddi derecede civic hoşuma gitmiyor.. o yüzden hiç düşünmedik bile :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Hasar kaydı, değişen boya durumunu kendi içinizde analiz edersiniz. Kilometresi, full servis bakımlı olması, donanımı, premium seviyesinde kalitesi falan gerçekten cezbedici. Tam biniciye gidecek araç, 78 bine falan kapatılabilir.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ds-automobiles-dusuk-km-sifirdan-farksiz-full-yetkili-servis-bakimli-650166965/detay
    bunu değerlendirmeye alacağım.. teşekkür ederim..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.