Şimdi Ara

Arabanı Eleştirebilir misin? (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
793
Cevap
33
Favori
28.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet başka biriymiş, ama siz sahip çıktığınıza göre o zaman bu eleştiriyi onaylıyorsunuz demektir. Yanılıyormuyum ?
  • Su an arabam Yok diye kendimi elestiriyorum :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 Seat Leon 1.4 TSI FR.

1) Hafif kapılar, hiç öyle yüksek bi kalite beklentim yok öğrenci adamım ama kapılar gerçekten rahatsız edici derecede hafif.

2) Dörtlü Flaşör düğmesinin takılı kalması ki bu mk3 bütün leonlarda kronik sorun.

3) Kale Kapısı gibi şaft tüneli. Beni ilgilendirmez ama ortaya oturana sıkıntı :)

4) 17' Jant geniş taban lastikle bile kalkışta sıklıkla patinaja düşmesi. Belki benden kaynaklıdır ama çok duyduğum bi şikayet. Tork/Şasi oranı biraz ayarsız gibi.

Arabamla 4. Ayım bitti. Şimdilik bu kadar oldukça ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba0392 -- 2 Aralık 2015; 20:09:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baruch Spinoza

Evet başka biriymiş, ama siz sahip çıktığınıza göre o zaman bu eleştiriyi onaylıyorsunuz demektir. Yanılıyormuyum ?

Onaylamiyorum.

• Clio sümbül eleştirilmez yaşanır

• 2013 dizel elite manuel Hyundai i30. Cam tavan, cam tavan ve cam tavan.. Kardeş, yapamıyorsan yapma nalet şeyi yapmak zorunda değilsin.. Çatur çutur, çıtır çıtır.. 2 defa tamir edildi, 1 kez değişti.. Boşuna servisde kaldı, git, gel, ara sor boşuna.. Kapı kolçakları sanki elinde kalacak, onlarda tıkırdıyor ama cam tavandan hiçbirşeye sıra gelmedi..
    Yakıtı yüksek ama sorun değil, alt devirleri güçsüz, sorun değil.. Farlar anca kendini aydınlatır, o da çok sorun değil.. Ama keşke açılmayan sunroof olaymış, gıcırdamayaymış.. Yada en doğrusu hiç koyma, opsiyon falan yap berbat cam tavanını.. Ama sürüş hissi çok iyiydi rahmetlinin.. Şimdiki takoz octaviadan birkaç gömlek üstündür..
  • Eleştiririm.
  • Aveo 1.3 lt dizel 2013 Model
    Bol motor/yol sesi
    Işıklandırma olayan cam açma kapama düğmeleri
    Yükseklikten kaynaklı yeterli olmayan yol tutuşu
    Bazen yetersiz hissettiren motor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codemaster42 -- 3 Aralık 2015; 13:58:16 >
  • Merhaba aracım 2010 model fiat bravo 1.4 t-jet lpgli 120 hp

Aracın eksilerini kendime göre sıralıyorum.

1.USb-aux girişi olmaması. 2011 makyajlı kasada var.

2.Kilitli torpido gözü olsa iyi olurdu. Csegmentinde sadece cruzeda bide jettada var galiba.

3.Koltuk arkalarında cep yok. Spor araba diye koymamışlar saolsunlar.

4. Arkada kol dayama yok en fulune koymuşlar orta donanıma koymamışlar.

5. Bardaklık yerini çok saçma yapmışlar ve çok küçük 2 adet 500 mllik su şişesi sıgmıyor.

6. Otomatik kararan dikiz aynası en fulune bile koymamışlar çok garip. Lİnea ve punto evoya koyup bravoya koymamak mallıktan başka bişey değil.
  • 2013 ford fiesta sahibiyim ,
    -şehiriçi trafikte yakıtı çok yakıyor
    -KM 37 binde trim sesleri mevcut
    -arka koltukların diz mesafesi çok dar
    -arabam trend paket eğer araba alacaksanız dolu paket alın olmadı orta segment olsun (kesinlikle cruise kontrol , kol dayama , bluetooth , 4 cam otomatik olan araç alın)
    -bagajı küçük
    -tavandaki askı ve tutacaklar yok
    -yakit deposu 42 lt , benzer hatchbackler 45 lt
    -direksiyonla vites topuzu soyulmaya basladi
    -direksiyon deri degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahadayıyasor42 -- 31 Ağustos 2016; 12:07:44 >
  • 2009 Suzuki Swift

Bagaj hacmi yetersiz

• Zamanında chevrolet cruze almıştım ki ,allah belasını versin diyecem verdi zaten firma kayboldu gitti tr'den ,araç güzel motor leş , ben bukadar gereksiz çok yakan arabaya binmedim ,sıfır aldım 14 binde sattım ve kurtuldum...
    Basarsın gitmez buna karşılık birde çok yakar ,atak değil hız yok ,iç kapı kolu çizik cizik olmustu nasil bir plastikten yaptılarsa...
    Ama yol tutuşu ,içindeki rahatlık ,bagaj yükleme kapasitesi,iç/dış görünümünün yakışıklı olmasi gibi artı yönleride vardı tabi ,2011 full spor paketti fakat bugün o araç kaliteli bir motorla gelsin,az yaksın çok gitsin yine alırım,severek aldım severek sattım ,hic üzülmedim satıldığına 😂😎
    ( bir keresinde dik bir rampada yol bilgisayarının 39.99 yazdığını görmüştüm ve şok olmuştum)

• Güzel konu.

Araç 2013 Auris Premium 1.6 MDS

-Atmosferik olduğu için performans istediğimde sürekli yüksek devir çevirme ihtiyacı ve CVT şanzımanla birleşince motorun soluksuz bağırması,
    -2013 model en üst donanım arabada hala camların kumandayla açılıp-kapatılamaması,
    -yine aynı arabada coming home aydınlatması mevcut olmaması,
    -multimedia ekranın sadece gerigörüş kamerası olarak işe yaraması, onun dışında navigasyon(o sene touch ekranlara ekletilemiyordu, ama üzerinde navi tuşu var), mirrorlink gibi hiçbir özelliği bulunmaması,
    -fabrika çıkışı olarak estetiksel bazı hatalar, sanki araca fazla özenilmemiş gibi bir izlenim oluşuyor insanda,

Ama yine de seviyorum arabamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imisoglu -- 31 Ağustos 2016; 2:11:42 >

• Bir arabaya 100.000 veriyorum ama ses sisteminde sesin seviyesini kısıp açınca göremiyorum..

Bir arabaya 100.000 ₺ veriyorum ama arka park sensörü yok..

Hayır bu araba folksfagen değil..

Bu araba bmw e90 lci..

Tabi artılarını unutmamak gerekiyor ışıklarda mersoya ve f10 a tur bindirmek ayrı bir his

• quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Bir arabaya 100.000 veriyorum ama ses sisteminde sesin seviyesini kısıp açınca göremiyorum..

Bu araba bmw e90 lci..

Tabi artılarını unutmamak gerekiyor ışıklarda mersoya ve f10 a tur bindirmek ayrı bir his

Amac Mercedes veya F10 tokatlamak ise isiklarda

Cok fazla vermissin 15-20 bin tl yeter

• 2009 1.2 16v 75hp Symbol Exp. PLUS

-Arka camlar otomatik ama dugme saft tunelinin uzerine konulmus,nalet sey kollu olsa arkadakiler icin daha iyiydi
    -Arac enlemesine dar,yapili kisilerin omuzlari degiyor
    -Motor sollamalarda ve yokuslarda yetersiz.Alt devirler cok cansiz,agir.
    -Yol tutus kotu,sert virajlarda onden kayma egilimi oluyor
    -Suspansiyonlar yumusak ama arac virajlarda fazla yatiyor,arka torsiyon cok ziplatiyor yolculari rahatsiz ediyor
    -Direksiyon,teyp tuslari soyuldu
    -Cam otomatik modulu yok
    -Kapilarin ici bos,kilitleyince tangur tungur ses yankilaniyor
    -El freni az tutuyor
    -Debriyaj sert,kayisli hid. degil
    -Direksiyon agir
    -Arkada haporler yok
    -Bagaj acmasi zor,dugmeye abanmak lazim
    -Vites oranlari cok asiri kisa
    -Camurluklarda yalitim yok,tas sesleri geliyor
    -Kapi aralarindan 100 u gecince ruzgar sesi aliyor...

Destan gibi say say bitmiyor

Kisacasi broadwayin modifiyeli hali ayagimi kessin yeter edasiyla yapilmis.

• 4007 kullanıcısına yanıt
    Ortada ekran oluyor bmw de geri park kamerasi aciliyor R ye takinca.E90 da nasil olmaz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Ortada ekran oluyor bmw de geri park kamerasi aciliyor R ye takinca.E90 da nasil olmaz ?

Kardes standart donanım e90 lci den bahsediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4007 -- 31 Ağustos 2016; 5:45:59 >
  • 2007 Chevrolet Captiva 2.0 D High 4x4

-Fazla yakıt tüketimi (şehir içi 11 litre civarı)
    -Gaza genelde geç tepki vermesi bu konuda atmosferik motoru aratması
    -El freninin çok uzun olması (dik yokuşlarda iki elimle çekmek zorunda kalıyorum)
    -Dönüş çapının çok geniş olması (bu aracın tam u dönüşü yapması için futbol sahası gerekiyor heralde)
    -Lüks göründüğü kadar iyi işçiliğinin olmaması

Bunlara rağmen aracımdan memnunum artı yònleri daha fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phbfmv -- 31 Ağustos 2016; 5:58:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Bir arabaya 100.000 veriyorum ama ses sisteminde sesin seviyesini kısıp açınca göremiyorum..

Bu araba bmw e90 lci..

Amac Mercedes veya F10 tokatlamak ise isiklarda

Cok fazla vermissin 15-20 bin tl yeter

Hayır.. Sadece artılarında birkaç taneydi onlar.. Kasa olarak müthiş..

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.