Şimdi Ara

Arabanın anahtarına zarar verir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabanın anahtarına dieğer ev anahtarının da takılması anahtara zarar veiir mi?Bilgi veiir misiniz

• Aman hocam sakın ha, araba garantiden çıkar, garanti yoksa yoldan çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Aman hocam sakın ha, araba garantiden çıkar, garanti yoksa yoldan çıkar
    Çok teşekkür ederim.Ben ev anahtarlarını da da arabanın anahatarlığına takmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alia

Çok teşekkür ederim.Ben ev anahtarlarını da da arabanın anahatarlığına takmıştım.

Alıntıları Göster
    aman hocam napıyosun sen ya. bu ne cesaret yani. arabayı alırken söylemedilermi sana.en yapmaman gereken şeyi yapmışsın
  • Sıkıntı olmaz, konudaki kişiler boş konuşuyor hocam. Guzel bir anahtarlik seçin kullanin ev anahtariyla beraber. Hic bir sıkıntı olmaz..

• DH yi seviyorum ya :)
  • conta yakmış motor yapılması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kontağın yerine bağlı . Bazı araçlarda diz kapağına yakınlık olup yaralanmaya sebep olabilir diye uyarı vardı diye hatırlıyorum. Öbür türlü sadece plastik kısım çizilir

• Anahtarlar cebindeyken evin anahtarı arabanın açma tuşuna basıp sen farkında olmadan arabayı, bagajı açabilir.

Öbür türlü çok olsa çizilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anahtarlik cok agirsa uzun vadede kontagin bilyalari sanirim zarar goruyor. Eski arabada anahtar kontakta donmuyor diye cekici ile araci servise goturduk, serviste anahtarin tepesine vurarak cevirdiler. Tamir ettikten sonra da cok agir anahtarlik takmayin dediler.

• Doğru -- Anahtarlik cok agirsa uzun vadede kontagin bilyalari zarar verebilir -----
  • Ben taktım çilingir gibi oldu anahtar. Ancak benim avantajım Keyless sayesinde kontağa falan takmıyorum. Ön konsola atıyorum araca binerken. Anahtarlık ve anahtarlık üstündeki logo çizilmiş biraz başkada bi zararı olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.