Şimdi Ara

Arabanın çalışırken zor çalışması ve boğulması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2000 model Megane 1 RTE aracım var.Sorun şu : Araba çalışırken boğularak çalışıyor ya da çalışmıyor.Kontağı ikinci sefer çevirdiğimde çalışıyor.Bu boğulmayıda genellikle motor soğuk iken yapıyor.yarın ustaya götüreceğim,malum ustalar bazen yanlış teşhis koyabiliyorlar.Sizden de bilgler almak istedim.Acaba neden olabilir fikri olan var mı acaba?

• Araç lpgli mi benzinlimi? Megane 1 lerde tek nokta lpg oluyormu bilmiyorum ama ilk start acaba benzindenmi oluyor? Biraz bilgi verseydiniz keşke.
  • Yazmayı unutmuşum Araba benzinli çok nokta enjeksiyon,Bnzinle çalışıyor ve motor ısınınca otomatik olarak LPG ye geçiyor,teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulass -- 15 Ağustos 2010; 18:50:17 >
  • Karburatörlü araçlarda karburatör ayarı yapılıyordu bundan önceki aracım karburatörlüydü ancak enjeksiyonlularda buji, hava filtresi gibi ekipmanlar öncelikli yakıta etken birde sanırım kelebek temizliğinden bahsediliyordu tanıdık iyi bir ustaya gösterin, öncelikli bunları kontrol ettirirseniz iyi olur belki basit bir sorunduR
  • Teşekkürler
  • yakıt pompasında sıkıntı olabilir...
  • egsoz tikali olabilir
  • arkadaşlar bende megane 1 var, sabahları 3-4 kez marşa basınca çalışıyordu, bazende hiç çalışmıyordu. bu sebeble bir iki sefer vurdurarak çalıştırmak zorunda kaldım,

sanayide aracı bugün tamir ettirdim, krank mili sensörü arızalı imiş 80 tl. ye parçayı değiştirdim.
  • Arkadaşım benim de krank mili arızalı çıktı değiştirdim fakat,yine aynı hatayı yaptı.Bu sefer tüpçüye götürdüm ve sorun tüptenmiş,10 liraya bir ayar yaptı ve sorun şükürler olsun halloldu:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.