Şimdi Ara

arabanın en boşunu seven varmı benim gibi :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
7.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belli bi yaşa kadar şahin kullandıktan sonra ilk arabayı almak için galeriye gittiğimizde adam bize anlatıyor yok şu yok bu dedim ki bunların hiç bir önemi yok

• En bosu hosuma gittiginden degilde arabaya cok para vermek istemedigimden bos Focus a biniyorum arka camlar elektrikli olsaymis iyiymis dedigim oluyor ama baska bir eksiklik hissetmiyorum.
  • ben genel olarak yeni arabaları sevmiyorum ama bulunduğumuz ekonomi ve pazar itibariyle de klasik arabaya binmek zorlar insanı. özellikle japon klasikleri.

• kkvan kullanıcısına yanıt

elin Avrupalısı orta yaş olgunluğunda arabadan bisiklete geçiyor bizde max arabanın boşu olur :) ona da itirazlar çığ gibi büyür...

• Güvenlik donanımı tam olsun, hız sabitleme olsun, gerisi gereksiz geliyor bana. Bir de bluetooth-usb var ama artık donanımdan sayılmıyor o.

• hız sabitleyici yok, ekran yok. 15" jantlar kapak. Neyini seviyon anlamadım. Gereksiz desen anlarım da sevmek nedir? Koltuk ısıtmaya falan bencede gerek yok ta, çoğu özellik için orta paket veya üst paket alınmalı bence.

• Aroretiel kullanıcısına yanıt
    kaskodan ikame sümbül vermişlerdi araç 4 teker 1 direksiyon 1 hafta boyunca her bindiğimde iyi kulak çınlattım masrafı ne bir kol dayamanın diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egea 1.4 easy kullanıyorum. Boş paket olmasına rağmen iyiki still paket olan bir araba almışım. Park sensoru, hız sabitleyici, deri direksiyon ve vites topuzu arabaya ayrı bi hava katıyor. Normal easylerin jantlari bile çok çirkin. Imkan sw en dolu paketini alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günün 2-3 saati arabada geçiyorsa en dolusunu almak daha mantıklı geliyor. Şerit takip sistemi, adaptif cruise kontrol, kör nokta uyarıları vs alışılınca bırakması zor olan özellikler. Ayrıca CarPlay'e sahip bir ekranla, telefon ihtiyacını en aza indirip yine daha güvenli bir yolculuk yapabiliyorsun. Geri görüş kamerası ve park sensörü olmazsa olmaz değil fakat bazı arabaları kestirmesi oldukça zor oluyor. Gidip Egea'nın en dolusunu almaktansa üst segmentte daha az dolu bir arabayı da tercih ederim, tamamen imkan meselesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Biz buna fakirliği benimsemek diyoruz ama neyse;)

jay leno da fakir, iliklerine kadar fakirliği hissetmiş biri.

• Araba alamıyoruz artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: win11

jay leno da fakir, iliklerine kadar fakirliği hissetmiş biri.

Alıntıları Göster

Eee yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Eee yani?

Alıntıları Göster

anlamadıysan yapacak birşey yok.

• Minimum arıza yarattığı için boş araba iyidir

1.4 boş paket kara tamponlu dacia mesela ölümsüz araç bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 29 Aralık 2020; 11:57:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış anlamayın öncelikle...
    Hayatınızda hız sabitleme şeritte tutma led farlar vs kullanmadan bunları sevmemek diye bir şey yok hocam.
    Konunda sen de diyorsun ki klima olsun, müzik sistemi olsun yeter vs. Bunlar eğer aracın boşunda olmasaydı sen yine "ses sistemine klimaya gerek yok" diyecektin. Çünkü verecek paran yok belki hiç görmemişsin.

• Forumda ergenlerin yazdıklarını okudukça Z kuşağından da ümidi kestim. Oysa herkes çok umutluydu. Bu konuda dahil verilen cevaplar... Yazık! Lafım konu sahibine değil...

• Fakirlik senin kanına işlemiş kardeş

Geleceğe dair pek bi ümidi kalmamış adamın kalitesiz yaşam şartlarını kabullenişidir bu

• biz ona züğürt tesellisi diyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: win11

anlamadıysan yapacak birşey yok.

Alıntıları Göster

Anlamama ile alâkalı bir durum değil bu. Benim söylediğimi destekleyen bir örneği, aksine örnek veriyormuş gibi söylemişsin ya ona Eee dedim, kapito?

• Yaş kaç
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.