Allah kimseyi boş araçlara bindirmeye mecbur bırakmasın. Amin |
arabanın en boşunu seven varmı benim gibi :) (5. sayfa)
-
-
otomatik far, anaharsız giriş çıkış, geri görüş kamerası ve hız sabitleyici olmazsa olmazlarımdır
-
Arabanın en boşu 4 teker 1 direksiyondan ibaret oluyor, sevilecek bir tarafı yok.
-
Boş paket dolu paket bilmem... günümüz şartlarında hız sabitleme ve geri görüş kamerası olmazsa olmaz...araclarimi seçerken önce bu ikisine bakıyorum diğerleri extra benim için.... -
Hidrolik direksiyon ve klima yeterli.
-
2014 te 2013 trend C-Max aldım. En boşu trend ama birçok donanım var Ben bu paket bana yeter deyip param da olmasına rağmen trend aldım. Ama keşke titanyum veya titanyum x alsaydım daha iyi olacakmış. Çünkü satarken çok etkiliyor. Aracım düşük km de olmasına rağmen benim aracın iki katı km de ve daha yüksek fiyatta olmasına rağmen insanlar üst paketi tercih ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cengiz4335
2014 te 2013 trend C-Max aldım. En boşu trend ama birçok donanım var Ben bu paket bana yeter deyip param da olmasına rağmen trend aldım. Ama keşke titanyum veya titanyum x alsaydım daha iyi olacakmış. Çünkü satarken çok etkiliyor. Aracım düşük km de olmasına rağmen benim aracın iki katı km de ve daha yüksek fiyatta olmasına rağmen insanlar üst paketi tercih ediyor.birçok donanım var derken?
Cam tavanlı arabaya binmek istiyorum bende.
-
Paran yoksa istemsiz olarak o sevgi kendiliğinden geliyo zaten hahaha
bazılarına saçma ve anlamsız gelsede düz mantık doğru orantı ile en boş araba dolu muadiline göre daha az masraf açar bozulacak donanım açısından ele alacak olursak elektronik mekanik farklılıklarda boş araçta olmayan şey doğal olarak arızada yapmaz sırf bu yüzden tercih eden insana saygı duyarım ben fakirlik cimrilik ne derseniz deyin
-
Full isteyip en boşuyla idare ediyorum.
Boşunu semek diye bişey olmaz daha uygun fiyata diye seversin kim istemez arabanın full donanımlı olmasını
Seninki fakir tesellisi. Bizde Ford Connect boş paket var arabanın dolu paketini görünce benimkini yakmak istedim. Boş paket cimrilerin, fakirlerin işi. Biz acemiliğimiz nedeniyle bilmeden aldık yoksa otobüse biner gene de boş paket almazdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 30 Aralık 2020; 1:35:6 >
Şu bindiğimiz arabaların dolusu bile anca kendine baktırırken boşundan keyif almak bence imkansız. Ha, ne olur eski bazı spor arabalar olur, baştan sona mekanik bir araba ve ruhu olan bir araba diyelim. Ancak o araçtan keyif alınabilir. Aksi halde boştan keyif almak bana göre düşünce fakirliği.
-
Ben full + fullcüyüm.
Led far, geri görüş, cam tavan, kaliteli multimedya sistemi, adaptif hız sabitleyicisi veya normal hız sabitleyicisi, kol dayama, elektrikli katlanır ayna olmazsa OLMAZ.
Şunlarda olsa güzel olur,
Şerit takip sistemi, koltuk masajı, 360 derece görüş sistemi
Ev sattım böyle bi araba aldım
Ruhum fakir, arabayı park ettiğim zaman aklımın kalmayacağı bir arabaya sahip olmam lazım aslında. Gittiğim her yerde acaba birşey olur mu diye rahatsızlık duyuyorum.
En güzeli, 30-40 bin liralık bi şahin doğan birşey almak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Full her zaman iyidir ama benim full anlayışım saçma sapan şekilli led farlar ya da kocaman multimedya ekranı falan değil, ısıtmalı deri koltuklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 30 Aralık 2020; 6:29:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende tam tersi aldığım bütün araçların full olmasını isterim ısıtmalı direksiyon'da olacak ısıtmalı yan ayna'da ısıtmalı soğutmalı koltuklar içinde multimedia paketleri bardak tutacağı extra geçse onu bile taktırırım
-
Sevmem hocam kalsın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X