Şimdi Ara

arabanın en boşunu seven varmı benim gibi :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
7.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hız sabitleyici, klima, düzgün farlar, idare eder ses sitemi, uzun yolda ses yalıtımı.

Bu özellikler olsun başka bir şey aramam.

• Herhangi bir aracın dolusu bir üst sınıfın en boşuyla aynı para olduğu için boş modelleri ben de severim. Fuzuli harcama yapmış gibi hissettirir öteki türlüsü. Satması da daha kolay. En dolu modeli ilana koy, barzonun biri gelir 50 milyar daha ucuza gördüm internette bu niye pahalı der. Direkt üst sınıfı alacak para varsa tabiki dolusu o zaman da. O kadar para veriyorsun bari full olsun mantığı oluşur by sefer de :)

• Arka kamera, hız sabitleyici, takip sistemi GÖSTERİŞ PEŞİNDE OLMAKmış.

İhtiyaç, rahatlık, kolaylık gibi kavramlardan haberin var mı acaba?

Şunu seviyorum, bunu seviyorum dersin olur biter ama olanların malına laf edersen cevap verilir.

• emir.ksk kullanıcısına yanıt

arka camları manuel olan arabaya masraf edip kolçak mı koyacaklardı?  

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Anlamama ile alâkalı bir durum değil bu. Benim söylediğimi destekleyen bir örneği, aksine örnek veriyormuş gibi söylemişsin ya ona Eee dedim, kapito?

Alıntıları Göster

şahıs klasik araba düşkünü, parası da çok.

elektronik araç sevenler olabilir. her şeyi beğenmeme yada iğreti görmeye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

Bende tam tersi en fulu hoşuma gidiyor a segment de olsa full olacak:)

Hocam benim aracta yagmur sensoru otomatik far falan olmasa hep unuturdum gibime geliyor

Bunlar ufak tefek seyler ama boyle ufak tefek seyleri ust uste koyunca bir suru is cikiyor

• Celik jant icin 100 lira bile vermem. Kapak jant yeterli benim icin. Ama güvenlik donanimlari, ses sistemi ve bluetooth benim icin onemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoffa -- 29 Aralık 2020; 13:19:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saveyourself S kullanıcısına yanıt
    Evet çok konforlu şuan örneğin anahtarsız giriş çalıştırma sistemi okadar alıştım ki elimde ivir zıvır tık gir tık çık vazgeçilmez donanım oldu benim için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Park sensörü, hız sabitleme, otomatik far, yağmur sensörü. Bunlar hayatı kolaylaştırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: win11

şahıs klasik araba düşkünü, parası da çok.

elektronik araç sevenler olabilir. her şeyi beğenmeme yada iğreti görmeye gerek yok.

Alıntıları Göster

Klasik araba düşkünü olmakla, güncel bir arabanın baz donanımını sevmek aynı şey değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Klasik araba düşkünü olmakla, güncel bir arabanın baz donanımını sevmek aynı şey değil.

Alıntıları Göster

abi ne anlatıyorsun? adam zengin. zenginlikle elektronik aksamı eşleştirdin. mekanik aksamı fakirlikle özdeşleştirdin.

neyi tartışıyoruz?

şahısta para var, mekanik (klasik) arabalara bayılıyor.

• Hesabıma hangisi uyarsa

• quote:

Orijinalden alıntı: win11

abi ne anlatıyorsun? adam zengin. zenginlikle elektronik aksamı eşleştirdin. mekanik aksamı fakirlikle özdeşleştirdin.

neyi tartışıyoruz?

şahısta para var, mekanik (klasik) arabalara bayılıyor.

Alıntıları Göster

Kendimi labirente girmiş gibi hissetmeye başladım bak çok fena olacak sonu   Adam zengin ve keyfi için parasını harcıyorsa sorun yok zaten, bizimkiler gibi alamayacağı(veya ıkınarak alabileceği) bir araba yerine 'yaw ben zaten güvenlik/konfor odaklı donanımları sevmiyorum' diye polyannacılık oynuyorsa fakirlikliğin ruha işlemesidir diyorum bu kadar:)

• Katılıyorum. En boş d segmenti en dolu c segmentinden daha iyi geliyor. Şöyle 120 130 ile otobanda giderken yayılacaksın yola mondeo ile passat ile superb ile. Golf corolla civic full olsa ne olmasa ne.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alt segmentin fullünü almakla üst segmentin boşunu almak arasında kaldığımda üst segmentin boşunu alırım. Boş kasaya bayılmıyorum ama imkanlar dahilinde tercihim bu oluyor.

• beyazakbil B kullanıcısına yanıt

ön direklerden sadece ben muzdaribim sanıyordum

• bende boş araç sevenlerdenim ama şöyle, dolu bir aracım var garajda sakladığım onun harici günlük kullanım araçlarım hep baz paket bana gereksiz geliyor.

• Arabayı gösteren donanım çelik janttır.onsuz yapamam

• Makarnanın temel tüketim ürünü olmasının sonuçları bu.

• Ben şey düşünüyorum. Mümkün mertebe en dolu paket olsun. Ancak pek de işe yaramayan donanımlardan istemiyorum. Mümkün olsa tablet koydurmam arabanın bluetoothu yeter. Cam tavan( açılabilir ) hız sabitleyici, ısıtmalı koltuklar, vites oto manuel fark etmez, mümkün mertebe bol güvenlik donanımı ve çok hava yastığı Geniş hayat sahası (bagaj+ iç kısımlar için), nispeten yalıtımı iyi, orta derece kaliteli bir ses sistemi( bas falan onlara gerek yok) xenon farlar olmasa da olur ama olsa fena olmaz. Genel olarak böyle bir şeyler arıyorum. Satabilir miyim sonradan derdi olmadan motor hacmi şu kadarmış bu kadarmış dert etmeden (2.0 da olmasın tabii:D) benzinli ve station wagon olsa iyi olur diyebileceğim bir araba düşünüyorum. Tavsiyeniz olursa dinlerim, yardımcı olursanız sevinirim. :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.