Şimdi Ara

arabanın en boşunu seven varmı benim gibi :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
7.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

arabanın en boşunu seven varmı benim gibi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatcagdas

birçok donanım var derken?

Alıntıları Göster

Evet aynen birçok donanım derken,arabanın en boşunu seven varmı benim gibi :)  hız sabitleme ,sınırlama, sesli komutlar, otomatik park, katlanır ayna, 16"alaşımlı jant, yokuş kalkış desteği, lastik basınç göstergesi gibi birçok aracın en dolusunda bile olmayan donanımlardan bahsediyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cengiz4335

Evet aynen birçok donanım derken,  hız sabitleme ,sınırlama, sesli komutlar, otomatik park, katlanır ayna, 16"alaşımlı jant, yokuş kalkış desteği, lastik basınç göstergesi gibi birçok aracın en dolusunda bile olmayan donanımlardan bahsediyordum.

Alıntıları Göster

o zaman Ford sonradan trend paketlerin içini boşaltmış, vakumlamış resmen. trend dediğin boşun boşu pakettir, herkesin aklında böyle yer etmiş (Ford saolsun)

hatta fiesta trend'ler çok eski olmayanlar bile arka camlar manuel kol diye biliyorum, ah Ford ahh. önceden "alırsın Ford olursun lord" derdik, şimdilerde "alırsın Ford olursun cort" diyoruz arabanın en boşunu seven varmı benim gibi :) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 30 Aralık 2020; 23:0:54 >

• En uygun fiyatla almak her zaman iyidir.

• en komiği de milyon özellik alıp senede bir hız sabitleyici kullanmak harici hiç bir iş yapmamak. Ne o dev ekran gpsler, ne cam tavanlar, koltuk ısıtmalar, katlanır aynalar. Olmasa farkına bile varmıyor çoğu kimse. Tek dert satarken para eder. Bir kaç sene önce birisi başlık açmış, i20 ve corsadan hangisini alayım diye alt ve orta sınıf iki paket yazmış adam, arkadaşlar damlamış altına pejo 301 veya c elysse al full dolu diye. he aynen. çok mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stubbornpride -- 31 Aralık 2020; 4:10:23 >
  • Yok

• Bazi arkadaslar bu mevzunun yillik kazancla veya eldeki parayla oldugunu dusunmus sadece. Onlarada hak veriyorum. Ama konuyu acan arkadasin duygularini 34 yasimda bende anlamaya basladim. Bugune kadar fiesta, clio, kangoo, ix35, tucson kullandim ve su an Ford Kuga kullaniyorum. Araba surmekten acikcasi zevk almiyorum. Yanlizca beni A noktasindan B noktasina goturmeye yariyor. O yuzden icerisindeki zaruri donanimlar haric hicbir donanim isime yaramiyor. 3 senede 2 kez sunroof acmamisimdir.

• manuel cam teneke jantlı araba üretimi yasaklanmalı yıl 2020 olmuş daha arka camlar elle 2 tane motor 2 tane tuş koymanın maliyeti nedir ki

• Guvenlik donanimi tam olmali (6+ hava yastigi, esp, serit takip asistani, kor nokta uyarisi ve carpisma onleyicili adaptif hiz sabitleyici)

Bunun otesinde
    Elektrikli isitmali aynalar
    Elektrikli camlar
    Park sensoru
    Geri gorus kamerasi
    Tuslu deri direksiyon
    6+ hoparlor
    Kol dayama
    Adam akilli bir alasim jant
    Bluetooth

Yeterli

Sunroof, 18-19 jantlar, direksiyon-koltuk isitma, dijital otomatik klima, deri doseme, hayalet gosterge, led stoplar, anahtarsiz calistirma, elektrikli bagaj, sis fari, karartilmis camlar, otomatik kararan dikiz aynasi, head up display vs vs gereksiz

• Boş almam

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

Bende tam tersi en fulu hoşuma gidiyor a segment de olsa full olacak:)

C4 Exculisivearabanın en boşunu seven varmı benim gibi :) 

• resurgence R kullanıcısına yanıt
    Mazide kaldı artık :)

arabanın en boşunu seven varmı benim gibi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa süreli kullanacaksam boş olsada olmasa da farketmez. 10 yıl sonra boş araç iyice bomboş kalıyor. Çare arayışı başlıyor.

• Bu kafa yapısındaki insana hiçbir şeyin yokluğu koymaz. Bravo kardeşim aynen devam.

• Kısa süreli kullanacaksam boş olsada olmasa da farketmez. 10 yıl sonra boş araç iyice bomboş kalıyor. Çare arayışı başlıyor.

• Görgüsüz paket olacak,eksiksiz olacak,tüm opsiyon listesini içerebildiği kadar içerecek diye düşünenlerdenim ben de.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.