yaş ilerledı ondanmı heves aldım ondanmı yada hersey anlamsız gelıyor ondanda olabılır en bosu sevıyorum,dısarıdan bakınca araba teneke,içinden bakınca koltuk,göğüs yeterli,yolda can sıkılmasın usb teyp ve ıyı ses bunlar yetıyor yok tablet ekran yok vıdeo ızlemek,yok arka kamera,hız sabıtleyıcı,takıp falan yada dısarıdan bakınca krom detaylar gösteriş pesınde olmak bunları umursamıyorum,hem arıza yapınca masraf demek oluyor..arabaya bın yenıyse konforu yalıtımı ıyı olur bıryerden bır yere gıt klıma sıcak soguk ev ortamı gıbı yeterlı hem bosu satmasıda kolay ucuz oluyor,temız olsun yeterlı,benım gıbı dusunen varmı |
arabanın en boşunu seven varmı benim gibi :)
-
-
Bende tam tersi en fulu hoşuma gidiyor a segment de olsa full olacak:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Özellikle ortada saçma multimedya ekranı ve hayalet gösterge dedikleri dijital gösterge en sevmedigim donanımlar benim de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz buna fakirliği benimsemek diyoruz ama neyse;)
full ıyıde gereksız,para coksa mıllet full alıyor boyle konuyu dusunmezler bıle
ben para pek yokken,bu dusunce olusan ve bosu seven varmı demek ıstıyorum aslında
-
quote:
Orijinalden alıntı: mathematician_01
Biz buna fakirliği benimsemek diyoruz ama neyse;)5 bın tl para cıkartsam cıkarabılırdım,ekstra ozellıkler ekleyeceklerdı
mesela hız sabıtleyıcı mesela arka park sensoru mesela dokunmatık multımedya,sis farı,dış krom detaylar gıbı
ekstra ozellıkler,fakırlık olayı her ne kadar oyle olsada,ben keyfı olarak 5 bın tl vermedım en bosu aldım
belki nadir olanlardanım :D gidicegım yere acarım sıcagı sogugu acarım muzıgı yeterlı bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 28 Aralık 2020; 23:53:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bace34345 bın tl para cıkartsam cıkarabılırdım,ekstra ozellıkler ekleyeceklerdı
mesela hız sabıtleyıcı mesela arka park sensoru mesela dokunmatık multımedya,sis farı,dış krom detaylar gıbı
ekstra ozellıkler,fakırlık olayı her ne kadar oyle olsada,ben keyfı olarak 5 bın tl vermedım en bosu aldım
belki nadir olanlardanım :D gidicegım yere acarım sıcagı sogugu acarım muzıgı yeterlı bana
Alıntıları Göster2017 model 407 pejo kullanıyorum park sensörü,hız sabitleyici,kamera hatta mp3 çalar bile yok emin ol eksikliği çok hissedilen şeyler bunlar
-
Jantları küçük veya çirkin olan ve de farları led/zenon olmayan her araba gözüme çirkin geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 29 Aralık 2020; 0:0:22 > -
Bende baz paket arabaları sevmişimdir hatta buradan Volkswagen’i eleştireyim golfün baz paketinde neden teneke jant yok ?
Neden baz paketlere diğer firmaların orta-üst paketinde ki özellikleri koyuyorsunuz ?
Hocam 41 oldum ben de. Aynısı bana da oldu . Orta yaş olgunluğu , maddeden ruha geçiş belirtisi . Hayata daha geniş açıdan bakma belirtisi bunlar .
Ben ilk bakışta dolusunu beğeniyorum fiyatını görünce boşunu
Ucuza alındığı için mutlu eder daha çok
Benim için de önemli olan motor-şanzıman kombinasyonudur. En full benzinli manuel alacağıma en boş dizel otomatik tercih ederim. Arabayı fazla doldurunca fiyatı bir üst segmente denk geliyor o zaman hep içimde ukte kalır bir üst segment mi alsaydım diye. O yüzden boş C segmentini dolu B segmentine tercih ederim her zaman.
quote:
Orijinalden alıntı: bace34345 bın tl para cıkartsam cıkarabılırdım,ekstra ozellıkler ekleyeceklerdı
Alıntıları GösterYanlış anlamayın sakın, söylediğim şey size özel değil. Şartlardan dolayı insanları "Buna da şükür" demeye alıştırdılar sonunda. Yoksa kimse bahsettiğiniz donanımları istemem demez bence. Daha öncelikli olduğunu düşündüğümüz ihtiyaçlarımız için kişisel zevklerimizden fedakârlık yapıyoruz, olay bu. Kişisel olarak söyleyeyim, ben baz donanım aracı almam demiyorum ama sevmem. İmkânlarımı kısıtlamayacak en donanımlı arabayı alırım. Sonuçta öteki tarafa bir şey götüremiyoruz dimi;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
En üst paketini alabilecek imkanım varken
İşimi görsün amaçlı doğrultusunda 1.3 MULTİJET Egea easy aldım.Boş paket alma
sebebim :Donanım eklesem de yol tutuşu vb ana şeyler değişmiyor .
CC,Tablet ,Koltuk,ufak tefek akseksuar vb için 15-20 bine yakın fark vermek istemedim .Bence bu aracın amaclı zaten F/P olması Egea alıyorsam az yakıp çok kaçsın dediğim içindir .
Üst donanım alacaksam konfor arıyorsam zaten D segment altı araca bakmam .
Bende sizin gibi düşünüyorum
Bir önceki Ford Focus OTm dizel aracımı da trend x almıştım titanium pakete param varken .Hiç yokluğunu aramadım bir şeylerin .
Bu fikre 2016 da kapıldım .
Hyundai i20 1.2 styl pan 56 bin TL di .
Hyundai elantra 1.6 styl 59 Bin TL di.
Gençlik nefesiyle cam tavan falan aldım i20 yi ,Ne gidişinden memnun kaldım ne hacminden başlarda hoşuma giden cam tavan nın trim sesleri ,yüksek hızda açamamak,sıcak havada kullanamamak vb .gösterişten öteye geçmiyor .
Sıcak-Soğuk manuel klima ,+4 airbag ,varsa cc iyi olur .Harici pek bir donanım aramıyorum .
Donanım keyif konfor istiyorsam kesinlikle tekrar söylediğim gibi D segment ve üzeri bakılmalı .
Ve ilginçtir ki orta segment araçların hepsi boş paket al satı kolay oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrFuKi -- 29 Aralık 2020; 0:53:59 >
-
boşu değilde orta paket
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-007649809
Bende baz paket arabaları sevmişimdir hatta buradan Volkswagen’i eleştireyim golfün baz paketinde neden teneke jant yok ?
Neden baz paketlere diğer firmaların orta-üst paketinde ki özellikleri koyuyorsunuz ?Hocam sizin araç özallı yıllardan kalma direksiyon üzerinde tuş bile olmayan midline plus golf değil miydi? . Volkswagen Das Auto .
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-007649809
Neden baz paketlere diğer firmaların orta-üst paketinde ki özellikleri koyuyorsunuz ?Ooo vosvoscu kardeş de gelmiş
Aklima şu baz paket polo geldi hani 2 hava yastigi olan hani hiz sabitleyici olmayan farlari halojen olan hatta hala vosvosun boş paketler bu konuda efsanedir eşekline tabiri vardi gecenlerde bir konuda...
Dolu olması için bir nedenim yok. İhtiyaç duyduğum şeyler olsun yeterli.
-
quote:
Orijinalden alıntı: OnyargisizOoo vosvoscu kardeş de gelmiş
Aklima şu baz paket polo geldi hani 2 hava yastigi olan hani hiz sabitleyici olmayan farlari halojen olan hatta hala vosvosun boş paketler bu konuda efsanedir eşekline tabiri vardi gecenlerde bir konuda...
Alıntıları GösterBana monşerleri hatırlatan yabancı nickli aziz kardeşim.
Bi defa vosvoscu demek suretiyle ayıştırıcı dilin faybonluğunun adeta bir tezahürü.
Ben bi defa vosvoscu değilim, şimdi tabi volkswagenin kalite, işlevsellik, verimlilik ve konforda özellikle toyota gibi firmalardan daha öte olduğu gerçeğini dillendirmek fanboyluksa eğer varsın fanboy desinler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mecbur sevecez.
Biz buna fakirliği benimsemek diyoruz ama neyse;)
|
Bende tam tersi en fulu hoşuma gidiyor a segment de olsa full olacak:)
|
Özellikle ortada saçma multimedya ekranı ve hayalet gösterge dedikleri dijital gösterge en sevmedigim donanımlar benim de
|
Yanlış anlamayın sakın, söylediğim şey size özel değil. Şartlardan dolayı insanları "Buna da şükür" demeye alıştırdılar sonunda. Yoksa kimse bahsettiğiniz donanımları istemem demez bence. Daha öncelikli olduğunu düşündüğümüz ihtiyaçlarımız için kişisel zevklerimizden fedakârlık yapıyoruz, olay bu. Kişisel olarak söyleyeyim, ben baz donanım aracı almam demiyorum ama sevmem. İmkânlarımı kısıtlamayacak en donanımlı arabayı alırım. Sonuçta öteki tarafa bir şey götüremiyoruz dimi;) |
Jantları küçük veya çirkin olan ve de farları led/zenon olmayan her araba gözüme çirkin geliyor.
|
Ben ilk bakışta dolusunu beğeniyorum fiyatını görünce boşunu
|
asgari düzeyde bazı şeylerin olması iyidir;
- arka park sensörü - bluetooth-usb girişi - hız sabitleme (uzun yol için) - ön kol dayama - çocuk kilidi - lastik basınç sensörü - esp/esc sistemi (güvenlik için) bana göre olmasada olur yada gereksiz dediğim donanımlar; - stop&start sistemi (nefret ettiğim için en başa yazdım) - ön park sensörü - head-up display - hayalet ekran - elektronik el freni - hareket halinde video oynatmayan multimedya ekran (eğer carplay/aa desteği de yoksa) |
Allah kimseyi boş araçlara bindirmeye mecbur bırakmasın. Amin |
Hocam sizin araç özallı yıllardan kalma direksiyon üzerinde tuş bile olmayan midline plus golf değil miydi? . Volkswagen Das Auto . |
Benzer içerikler
- dct şanzıman
- bridgestone kış lastiği yorum
- peugeot 508 kronik sorunlar
- 4 mevsim mi yazlık mı
- arabada biber gazı taşımak yasak mı
- bmw x1 elektrikli menzil
- en ucuz engelli araç fiyatları 2024
- ford tourneo courier 2024 teknik özellikleri
- aynasızlık cezası kaç tl 2024
- yeni octavia
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X