Şimdi Ara

Arabanın kilidine çekirdek kapuğu sokmuşlar anahtar girmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arabanın kapı kilidine mahallenin çocukları çekirdek kapuğu sokmuşlar. Anahtar yarısına kadar giriyor kalıyor.

İyice girmiş içine sanırım. Nasıl çıkartabilirim bir fikir verin lütfen.

• eğer çok sıkışmamışsa belki elektrikli süpürgeyle çektirmek işe yarayabilir, cımbızla veya iğne batırarak çekmeyi deneyebilirsiniz.
  • pff. kötü olmuş. aracı bir kilitçiye götürüp kilidin içini açarak çözdürebilirsiniz.

ya da yıkamacıda delikten içeri biraz tazyikli su.

tabi bu daha büyük basrafa falan yol açabilir onu da belirteyim
  • teşekkürler cımbızı bir deneyeceğim bakalım olmadı servis
  • Hocam geçmiş olsun kötü olmuş bekliyorum sonucu
  • Yaksak nasıl olur:)?
  • mecbur kilidin içini açıp temizleyecen çocukları da yakalayıp dövecen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankarada değnekçiler de 3-5 tane kibrit çöpü sokup kırarlardı para vermeyenlerin, diklenenlerin falan anahtar deliklerine...

Bilmiyorum halen yaparlar mı..
  •  Arabanın kilidine çekirdek kapuğu sokmuşlar anahtar girmiyor

Popular Mechanics, Şubat 1984, s. 22

İnce bir dekupaj testeresi ucunun arkasını eğeleyerek daha da inceltin. Sonra bununla resimdeki gibi çıkarmaya çalışın. Dekupaj ucu alet satan yerlerden çok ucuza temin edilebilir, ağaç tipi ve düşük hız tipi testerelerin dişleri daha yatık olur.
  • arabayı servise götürdüm. servise rica ettim yaparmısınız diye.elimden geleni yapacağım dedi
    sonra 350 lira para istedi. kilidin değişmesi gerekiyor dedi.
    hadi lan oradan dedim.
    hala içinde duruyor. müzik dinlerken titriyor içinde ses yapıyor ona uyuz oluyorum.

bu hafta sonu boş vaktim olursa karbon kardeşimin dediğini yapacağım.
    teşekkürler
  • Bir kibrit çöpünün ucunu taşla veya benzeri birşeyle biraz ezin. Kilidin içindeki çekirdek kabuğuna ulaşacak şekilde olsun. (dişinizle ezmeyin) Ezdiğiniz uca az miktarda japon yapıştırıcısı sürüp kilit deliğinin içine dikkatlice sokun. Japon yapıştırıcısını çok az kullanın. Japon yapştırıcısı hem kibrit çöpüne hem de çekirdek kabuğuna iyi yapışır.

Kilitten vazgeçip servise para vermeye razı olduktan sonra son çare olarak bunu deneyebilirsiniz. İlk seferde olmazsa bile birkaç deneme yapabilirsiniz. Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanaliyik

Bir kibrit çöpünün ucunu taşla veya benzeri birşeyle biraz ezin. Kilidin içindeki çekirdek kabuğuna ulaşacak şekilde olsun. (dişinizle ezmeyin) Ezdiğiniz uca az miktarda japon yapıştırıcısı sürüp kilit deliğinin içine dikkatlice sokun. Japon yapıştırıcısını çok az kullanın. Japon yapştırıcısı hem kibrit çöpüne hem de çekirdek kabuğuna iyi yapışır.

Kilitten vazgeçip servise para vermeye razı olduktan sonra son çare olarak bunu deneyebilirsiniz. İlk seferde olmazsa bile birkaç deneme yapabilirsiniz. Kolay gelsin

Bunu yazacaktım.Gerek kalmamış.

• toplu iğne ile geri çekebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanaliyik

Bir kibrit çöpünün ucunu taşla veya benzeri birşeyle biraz ezin. Kilidin içindeki çekirdek kabuğuna ulaşacak şekilde olsun. (dişinizle ezmeyin) Ezdiğiniz uca az miktarda japon yapıştırıcısı sürüp kilit deliğinin içine dikkatlice sokun. Japon yapıştırıcısını çok az kullanın. Japon yapştırıcısı hem kibrit çöpüne hem de çekirdek kabuğuna iyi yapışır.

teşekkürler bunu da deneyeceğim
  • ne yaptın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.