Şimdi Ara

arabanın üstündeki lastikler 17 yedek 15

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sıfır skoda nin lastikleri 17 inc yedek lastiği 15 inc bu böylemi oluyor teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yuhhhh One ya ilk kez duyyorum.Sadece ince olur yedek lastik oldu olacak elarabasi lastigi koysalarmis..

• Bende şaşırdım arabanın üstünde 17 inc çelik var yedek 15 inc şaşırdım

• Çapının aynı sadece daha ince olabilir ilk duyuyorum 15 lik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Jazz'da normal jant 15 inç,yedek lastik 14 inç. Bagajda çok yer kaplamasın diye küçük stepne kullanılıyor

• Kalın teker mi yoksa ince bisiklet lastigi gibi mi. Genel de ince çıkıyor bu tarz ebatlarda. Yer kaplamaması açısından.

• Bizimkinde de 16ya 15 ama abartmış skoda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam boy stepne diye bi kavram var. Genelde küçük olur bu lastikler, sürekli kullanım için değildir zaten. Lastikle alakalı sıkıntı olduğunda geçici süre idare etmesi içindir. Normal yani sizdeki durum.

• Gayet normal bir durum.
  • Siz iyimisiniz arkadaslar neresi normal durum bu. Hep arka lastik mi patliyor. On patlarsa ne olucak 15 taktiginizi dusunun. Nereye takilirsa oraya cekme yapar bir de uzun yolsa eywah diyorum lastikci arayana kadar.. Olmaz olsun oyle stepne gidin degistirin. Yanlis koymuslardir, araca kolay gelsin..

• Önemli olan lastiğin dış çapı. Stepnenin dış çapı araç üzerindeki lastikler ile aynı veya benzer ise (Genellikle önerilen farklılık maksimum %3) problem değil. Amaç zaten en yakın lastikçiye kadar aracı yürütebilmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mech.Engineer -- 26 Nisan 2015; 0:01:43 >
  • Olabilir yer tasarruflu stepnedir...
  • Normal lastik ince olan değil herkes yerden demiş ama yanlarda boşluk var 2 inc çok büyük bi yer kaplamaz ama bence araç üstüne takılınca 2 inc çok fark eder

• Hurdalıktanmı çalmışlar elde bu varmış demekki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli olan çap. Çapı aynı veya çok yakın olduğu içinde yerden tasarruf diye bir şey söz konusu olamaz. Tamamen maliyet. Adı üstünde stepne o zaten. 5 sene kullanabileceğiniz bir teker değil.

• Çok uzun yol yapma kastık diye kadar git

• Bizim milletimiz satarken/konuşurken "stepne dahi kullanılmadı" diye böbürlenmeyi sevdiği için ebatları pek önemli değildir.

*Artık üreticiler orjinal ebat yerine bir ufak ebatlı ve farklı markalı lastikleri stepne olarak koyuyor. Tamir kit'inden iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 26 Nisan 2015; 13:50:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyurt

Siz iyimisiniz arkadaslar neresi normal durum bu. Hep arka lastik mi patliyor. On patlarsa ne olucak 15 taktiginizi dusunun. Nereye takilirsa oraya cekme yapar bir de uzun yolsa eywah diyorum lastikci arayana kadar.. Olmaz olsun oyle stepne gidin degistirin. Yanlis koymuslardir, araca kolay gelsin..

Bu minik stepne bile sorun yapmıyor.
     arabanın üstündeki lastikler 17 yedek 15
    Kaldı ki aracın yürüyüşünü hayati derecede etkilemez. En azından üzerinde yazan hız sınırına kadar.
    Kendim de yine aynı ebatta da olsa daha ufak bir stepne ile bir kaç gün kullandım biliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.