|
Bildirim
|
Doğru hamle,ev gibisi yok
|
Önce ev dogru karar kesinlikle
Ama mtv dusuk yakit tuketimi dusuk bir B sinifi bulunsa evin onunde 20-25 bin civarina. Ne olur ne olmaz araba laizm olur gibi geliyor bana |
Aynısını bende yaptım, ilk zamanlar zor geliyor. Özellikle alışveriş dönüşü ,bir keresinde halk otobüsünde portakalları koridorda kovalamıştim. Şimdi de arabaya alışmaya çalışıyorum. Arabayı okulda unutup eve yürüyerek dönmüştüm. Sabır kardeşim birazcık sabır.
|
Cok dogru karar.Aksamlari evinizde tv karsisinda uzanirken "benin evim lan burasi oh be.elalemi nevine para.vermicem artik" dusuncesi aklina gelecek ve o ozguven ile daha da huzurlu ilacaksiniz.
Allah odeme kolayligi versin. |
Doğru bir karar. Çoğu baba parası yiyen bekar gençler bir eve o kadar para bağlanır mı diyecektir ama son derece doğru bir karar vermişsiniz.
|
Bu iktidar araba sahibi olmayı daha doğrusu insanın içine sinen güzel bir araç sahibi olmayı bu halka haram kıldı. Almanya gibi bir ülkede burada 20-30 bine satılan ikinci el araçları adamlar arkadaşına hediye diye veriyor. Ev tabiki en doğru karar. Arabayı yürütme masrafı ve trafikte sığırı bol bir ülkede arabanın size yaşatacağı mali mağduriyeti düşününce risk almak yerine o parayı gayrimenkule kaydırmak en mantıklısı.
Allah herksin gönlüne göre versin. |
İlerde bu kararından memnun kalacaksın
Zaten sende öyle düşünmüşündür ki aracı satmışın Eviniz hayırlı ugurlu olsun ... |
Hepiniz güzel cevaplarınız için, hayırlı olsun temennileriniz için sağolun arkadaşlar. Allah razı olsun... @!sTaNbLuE @7dreaMSoLdier_ @pcwolf28 @leidenfrost @Sönmeyen Arıza Lambası. @Bantu
|
Herkes kendi yaşam tarzına göre konuşuyo işte. Kimisine sorsan o parayla dünya turu yaparım der. Bana sorsan bedava gezdirseler dünya turuna falan çıkmam.
Dediğin gibi gereksiz ayrıntılara takılı kalmayıp temel ihtiyaçları karşılamak her zaman en iyisidir. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 21 Şubat 2018; 15:2:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagızalp -- 21 Şubat 2018; 15:38:55 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|