Şimdi Ara

Arabayı çalıştırmadan önce yanan EPC ışığı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, yeni aracın getirdiği cahillikten ötürü soruyu sormak durumunda kalıyorum size. Yeni aldığım araçta anahtarı kontağa taktıktan sonra birçok gösterge yanıyor ardından çoğu sönüyor. Yağ işaretine benzer sarı bir işaret ve EPC yazan sarı bir ışık kalıyor. aracı çalıştırdıktan sonra onlar da geçiyor. Bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın, bu durum normal mi yoksa ters bir durum mu var demek ?

• normal. marş bastıktan sonra sönmüyorsa o zaman sıkıntı var demektir. bütün modern araçlar bu şekilde aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    hocam endişeden arabaya gittim fotoğraf çekmek için ve fark ettim ki sarı işaret yağ değil de motor ikaz sanırım, aklımda yağ işareti olarak kalmış. hepsi sönüyor bu ikisi kalıyor. normal dediğiniz bu şekilde değil mi ? internete yazınca EPC arızası ölümcül sonuçlar doğurur, serviste çok pahalıya mal olur diye okuyunca boncuk boncuk terledim. sağolsun izmir de hiç esmiyor.

Arabayı çalıştırmadan önce yanan EPC ışığı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Agonize kullanıcısına yanıt
    Aracı çalıştırdıktan sonra o uyarılar yanık kalıyorsa hemen servise gidin. Resimde araç çalışıyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Brc3 B kullanıcısına yanıt

yok hocam çalışmıyor bir kere çevirdim anahtarı sadece. tüm göstergeler bi yandı sonra bu ikisi kaldı sadece. öncesinde dikkat ettiğimde hepsi sönüyordu, demin korkudan çalıştırmaya gözüm yemedi Arabayı çalıştırmadan önce yanan EPC ışığı ? 

Çalıştırın o iki isik sonerse sıkıntı yok

• Ben de İzmir Buca'dayım. Harbiden hiç esmiyor. Klima kesintisiz açık valla.
    Ha bu arada aracınızda bir sıkıntı yok. Hayırlı olsun. Golf mu aldınız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • polo var bende normal. epc ve motor ışığı yanıyor, çalıştırınca onlarda gidiyor

• Normal

• Kontak açıldığında yanıp motor çalıştığında sönüyorsa problem yok

• https://letmegooglethat.com/?q=epc+%C4%B1%C5%9F%C4%B1%C4%9F%C4%B1+ne+anlama+gelir

EPC lambası ile ilgili bilgiyi buradan bulabilirsiniz

çalıştırınca tüm ışıklar sönüyor, vakit ayırıp cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler

Geçmiş olsun muhtemelen bugüne kadar dikkat etmediniz gözünüze çarpınca da şaşırdınız geçmiş olsun iyi akşamlar

aracı alalı daha 3 gün oldu da hocam ondan

Hahaha hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah

iyi dilekleriniz için sağolun hocam, hepimizin sağlıklı ömürleri olsun inşallah

• Bende de bu sorun son zamanlarda oluştu, önceden hepsi birden sönüyordu. eşzamanlı mı bilmiyorum ama düşük hızlarda debriyaja basınca araba kendini öne atmaya başladı. Umarım dediğiniz gibi bir problem yoktur…Arabayı çalıştırmadan önce yanan EPC ışığı ? 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.