Bildirim
Arabayı sürttüm ne kadar masraf çıkar ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mini onarım olmuyormuş. Ne kadar tutar göçük nasıl yapılır ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu renkte çıkmayan cam tahta kalemleri var. al onla boya mis gibi..
-
Göçükte var hocam
-
Dostum sen ne kadar şanssız birisin ya . Daha öncesinde de altını sürtmüştün :)
Bu sefer kör noktada kaldım maalesef :(
-
Macunsuz düzeltilir mi acaba?
Gerek yok düzeltmeye falan. Rötuş yaptır geç.
Macunsuz zor hocam ya geçmiş olsun. Marşpiyellerin genel çektirme + ince macun + boya. İşçiliği güzel bir yerde yaptırılırsa sorun yaşanmaz.
Yada hiç ellememek. Gözünüze batarsa apaçiliğe kaçmadan body kit falan düşünülebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pastayla biraz da olsa toparlar mı acaba fikriniz var mı biraz toparlasa böyle bırakmayı düşünüyorum.
-
Bir nebze toplar beyaz görünenler astar gibi duruyor onları kurtaramazsınız artık ama rötuşla doldurmak işe yarayabilir. Hafif göçüğe de zamanla alışırsınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kasko bozmadan mini onarım yaptırın. Bırakın tramer'de çıksın.
-
geçmiş olsun. eskisi gibi olsun istersen macunsuz imkansız. bence rötuş yaptır, o şekilde bırak. zaten bir kaç yıl sonra yine sürtersin, çünkü marşpiyellerin kaderi bu. park sırasında çok yakın park edeyim derken ister istemez sürtülüyor. ben de yaptım bu hataları. sıkma canını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 19 Nisan 2024; 9:30:58 > -
mini onarım 10cm için geçerli hocam olmuyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X