|
Bildirim
|
Olsun almanya insanı nostasji hastası şahinimizi muradımızı kıskanıyorlar
![]() Şaka şaka o rakamların birde içine gir bak bizdeki gibi şahin murat tarzı araç göremezsin trafikte hepsini pestil yapıp çöpe atmışlardır onların trafikte şahin yerine koydukları arabalar bizim burdaki 30 bin tlye satılan arabalar ama bunu belli şeçmen güruhunun kafasına sokamazsın. Ayrıca hiçbir alman vatandaşı gidip 48 ay 72 ay taksitle araba almaz.onlarda faiz yok gibi bişey olmasına rağmen Bizim ülkeden kredi denen şeyi kaldır yılda 20-30 bin araç satılırsa öpte başına koy herşey krediyle alınıyor ama emin olun ki bu kredilerin geri dönüşü hem halk için hem devlet için büyük bir eziyet olacak (ekonomiyi az bilen biri bile bilir) şimdi büyüyen ekonomi gibi gözüken balon eninde sonunda patlıyacak çünki çekilen tüm krediler tüketim amaçlı üretim amaçlı çekilen kredi sayısı çok düşük, tüketim odaklı büyüyen ekonomi ise eninde sonunda patlamaya mahkumdur. Bugün Azerbaycanlı bir vatandaşın otomobil alım gücü bile bizden daha fazla bizim ülkede araba bir lükstür değiyor mu? Hayır. Sen araba alamıyorum alsamda benzin koyamıyorum diyorsun(%50 demiyorsun) devlete devlette diyoki ben köprü yaptım ![]() bu zihniyet değişmeden bu halk sorgulamadan dahada iflah olmaz bu ülkeden |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrehan09 -- 14 Aralık 2017; 13:51:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |