< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Arabayı yatirim aracı olarak görenler halen var mı? (3. sayfa)
-
-
Geleceğe YatırımyoutubeMert Başaran'ın merak edilen arabası!! #yatırım #borsa #hissehttps://www.youtube.com/shorts/IEo131JaMU0?feature=shared
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En zengin sizsiniz tmm. Tapu kadastro olmuş konuya bak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Memleketteki en büyk araba yatırımcısı Serdar bey di, 100 lerce araca opsiyon atardı, hep dikkatimi çekerdi, nerede pahalı, uçuk fiyatlı araç varsa opsiyonluydu.
Bunu gören masum vatandaşta sabah bakardı, kendi aracının fiyatı Serdar beyden düşük kalmış, hemen zammı çat çat yapıştırırdı, sonra kahvaltıya otururdu.
Az önce Serdar bey yaşıyormu diye arattım, maalesef yok, vefat etmiş, 1 tane bile ilanı yok, çok üzücü:(((
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye şartlarında 70.000 Euro'ya araba alıyorsan, zaten mevcut 2-3 tane evin var demektir.
Yani bu yanlış bir kıyas.
-
Bu devirde almak istediğin bir şey için paran varsa hemen alacaksın..!
Biraz bekleyim yıl sonunda iyi kampanyalar olur ve BLACK FRIDAY vs. zamanlarda uygun fiyata alırım dersen daha çok yıl sonlarını beklersin.
-
yanlış varsayım; parayı geçen sene bu zamanlar altına atanlar şu anda X2 yaptı.
en kötü faize atanlar bile;bileşik faizde Yüzde 60 kazandı.
0 km. araç fiyatları son 1 yıldda max. Yüzde 20 -30 arttı.
1 kg altını olan adam 1.5 milyonu; 3 milyon yaptı; geçen sene 1.5 milyona almadığı araç bu sene max. 2 milyon - 2.2 milyon oldu.
hep insanları yanıltıyorsunuz.
araba YATIRIM aracı DEĞİLDİR.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 30 Eylül 2024; 9:6:1 > -
Ne demek istiyorsun ne yanıltması ..! Yazdıklarımı oku önce.
Benim yazdıklarımda yatırım için nerede var.
İhtiyacın varsa ( Araba olur ev olur vede başka bir şey neye ihtiyacın varsa ) paranda varsa alacaksın dedim.
Faize yatırınca paran değerleniyor da ev yada araba fiyatları yerinde mi sayıyor ..!
Geçen sene bu zamanlar 1400 civarı olan sıfır otomobiller 1900 2000 civarına geldi.
-
Yine yanlış 1500 TL civic executive + 2023 satış fiyatı.
Bugün 1880 TL civic executive + .
Yaklaşık yüzde 25 artış olmuş.
Faiz bile daha yüksek getiri sağlamış.
Para 1 sene Altin kalsa, bugün 0km. Civic + B segmenti de 1 araç alanibilirdi.
Kısaca, yüksek faiz ortamında her bulduğunuza atlamayın, beklesenizde zarar etmez hatta daha karlı olursunuz demek istedim.
Rakamlar ortada ,tercih sizin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yıl once , aynı aracı 950 bine aracı alan kişiden dün 970 bine aracı aldım. 2 sene once o paraya 2 arsa alabilirdi, şimdi hyundai i20 alsa 1.1 milyon. geçmiş olsunlarımı ilettim kardeşe
-
Hahahaa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam 2 yil once bugun dolar 18.60 tı.
Yani 51.000 dolara almis, 28.500 dolara sana geri satmış.
Zarari kes.
Tenekeden yatırım aracı olmaaaaz. Bunu anlayın artık. Anca ötv zammı vs gibi dönemsel rantlar yakalarsaniz olur, o da kırk yılda bir denk gelir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X