Şimdi Ara

Araç alacağım bütçe 40 bin tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, araç almaya karar verdik. Hem aileye uygun olmalı hem de öğrenci olarak genelde ben kullanacağım için de biraz da görsellik ve konfor iyi olabilir gibi. Kesinlikle sedan olmalı hb uygun değil. en düşük 2010 model düşünüyoruz, km si çok olmazsa sevinirim. Benzin dizel tüp hiç fark etmez. Otomatik veya manuel olması da mühim değil, otomatik olursa güzel olur olmasa da çok şart değil. Aynı şekilde sunroof da olabilir ama çok şart değil diğeri gibi:) Bu fiyatlarda bir kaç araç modeli buldum ama bir kaç şüphem var. Önereceğim araçlar dışında araçta önerebilirsiniz. Hasar kayıtlı araçlara karşı ailemin ön yargısı var, çok büyük hasarlar olmadığı sürece uygundur..

Citroen c elysee
    Peugeot 301
    Chevrolet cruze

Cruze hakkında çekincelerim var ama donanım olarak diğer 2 araçtan daha iyi gibi. Sebebi ise parça bulunamaması diye bir kaç şey duydum tam bilgimde yok, aklımda ki araçlar bunlar. Önerebileceğiniz bütün araçlara da açığım. Teşekkürler yardımlarınız için...

• joaxe J kullanıcısına yanıt
    hocam o fransız tenekelerdense cruze candır. opel var hocam yedek parçanın çok sorun olacağını sanmıyorum
  • Manuel Astra Sedan 111. Yil serisine bakabilirsin. Otomatigi hosuma gitmedigi icin maalesef bu araci alamiyorum. Bence guzel arac.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 308 premium pack bakın dizel ve turbo benzinli secenekleride var.

• Cruze sport plus manuel
  • 2012 model cruze sport sedan manuel aracim satiliktir dusunurseniz pm den ulasabilirsiniz.hatasiz boyasiz 37.000 km de.beyaz renk.

• Jetta tsi alin hocam bakin keyfinize

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    450.000 Tl Araç Önerisi
    3 gün önce açıldı
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Linea
  • Makyajlı focus2 lerede bakabilirsiniz yalıtımı dışında sorunu yoktur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.