Şimdi Ara

araç alırken neye dikkat etmeliyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaşadığım yer engebelli sırası geliyor dağa bayıra her yere gidiyoruz kendime araç bakıyorum mesela reno clio touch benzinli 2013 1.2 motor 75 hp araç buldum çevremdelkiler motor gücü en azından 90 hp olsun dediler 1.2 motor 75 hp kullanan arkadaşlar varsa araçın çekim kuvveti nasıl çünkü ben haftasonu dağa yaylaya gitmek isteyipte araç beni yarıyolda bırakacaksa hiç bakmayayım en önemli olan motorun hacmimi gücümü 1.2,1.3.1.4,1.5 vs. olmasımı araç konusunda tecrübesiz olduğum için bunları soruyorum

• dağ bayır gidiyorsanız 1.2 benzinli ile çok zorlanırsınız.

hatta sürekli engebeliyse 1.5 dci kango öneririm.

otomobil olarak 1.6 90lık tdci fusion işinizi görecektir.

dizel torktan dolayı engebede benzinliye göre avantajlıdır. dizel bir araç tercih etmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 22 Eylül 2017; 17:12:42 >
  • eyvallah hocam ben ford fiesta titanium,fıat punto evo dynmic,pejo 208 tarzı bakıyorum
  • motor hacmi değil tork ve hp önemli tork ve beygir yüksek olacak ve yakıt tüketimi az olacak moturun kalitesi böyle ortaya çıkar.
  • 1.2 16 v kullanıyorum memnunum ama birdaha olsa almam.araba hergün alınan birşey değil.90 bg aşağısına bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dağ bayır gidiyorsanız kesinlikle bir turbo dizel araç bakınız.
    çok faydasını görürsünüz hem performans hem yakıt üzerinden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim önerdiğin bir model varmı 40 bine kadar zorlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco6161

kardeşim önerdiğin bir model varmı 40 bine kadar zorlarım

az önceki mesajı yanlış yazmışım.dizel clio yada sembol olabilir.
    dizel olursa 75 bg olanlarda fena değil,yokuşlarda yormaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ağla Sevgili Yurdum Ağla -- 27 Eylül 2017; 9:21:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim renault clio 4 0.9 touch veya icon önerirmisin ben dizel benzin arasındada kararsız kaldım bazısı diyor çok kullanmayacaksan benzin al çok kullanacaksan dizel benzinlinin masrafı az dizelin çok olur diyolar benim için önemli olan az yaksın benzinli olup gücü yüksek olup az yakan olursa benzinlide olur clio 4 nasıl alınırmı benzinli veya başka tavsiyede olur
  • hiçbir araba yarı yolda bırakmaz 1.2 olsa bile, tek dezavantajı fazla gaza basarsınız yokuşlarda yakıt tüketimi artar, benim önerim 1.3 dizel linea falan bakın dizel ile daha rahat yokuş çıkarsınız
  • hocam linealara bir türlü ısınamadaım punto evo aynı işi görürse o olabilir sedandan ziyade hacback kasalar daha çok hoşuma gidiyor kafama takılan bunların 75 hb olanında bir sıkıntı yaşarmıyım yoksa 90 olanınamı bakayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.