Şimdi Ara

Araç değişikliği KREDİ den dolayı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar 2021 eco elegance 26 bin km de bir aracım var. Siz dostlara bir danışmak istedim,

Şöyle ki 45 bin kadar bir kredim var bir buçuk yıl kadar sürecek bu krediyi kapatmak için aracımı satıp megane joy 1.3 otomatik sedan sıfır km almak düşüncesine girdim Renoult bana bu aracı 415 sayıyor benim araca 450 veriyor yani arada 35 bin tl kalıyor bana veriyor kredimi karşılamıyor ama piyasada bakıyorum benim km deki araçlara daha uygun yazmışlar kendim satmakla uğraşmak istemedim kredimi kapatmak için
    Sizce ne yapmalıyım düşüncelerini paylaşırsanız kafamda bişeler oturmuş olacak
    Ayrıca lpg den benzine geçişte fiyatlar böyleyken çok ciddi farklar olup çok zorlarmı beni ?

Şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Çok mantıksız.
    2021 model otomatik Megane 350 bine alınıyor gibi duruyor, çok düşük km 10 binde falan olanlar var.
    Civic daha iyi, hem de ikinci elde değerini koruyan bir araba. Krediyi ödemek zor oluyorsa satıp kapatırsın ama iyi olmaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 9 Ocak 2022; 22:14:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim düşüncen için

Megane bu kadar kötü arabamı hocam civicle arasında çok mu fark var ikiside C segmenti değil mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • megane kötü araba değildir tabi ama Honda marka olarak daha iyi bence.

2021 model civic seneye 450 bin olsa 2022 model megane 400 bine zor ulaşır. o açıdan civic mantıklı bence. rakamları atıyorum ama megane ikinci elde çok değer kaybeden bir araç. onu oyak indirimiyle vs gibi indirimli alanlar çok oluyor, haliyle de ikinci elde fiyat sıfırına yaklaşmıyor.

• bayi ile yapılan takas her türlü üzer, en az 50 bin cebe atarlar nerden baksan. kendiniz satın aracı ve ikinci el başka araç alın illa krediyi kapatmak istiyorsanız.

• Megane yalitim olarak cok iyi 120ye kadar ses almiyor. Civic yalitimda berbat clio4 ayarinda. Atmoaferikten sonra 140hp turbo cok eglenceli gelir size ama yeni nesil turbo motorlarda kronik sorunlu bircok model cikti 1.3'te durum nedir bilemem. Kronik sorunu yoksa her turlu civic'ten iyi bir tercih olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.