2-3 elektrikçiye gittim çözemedi en azından fikir yürütecek bir arkadaş olabilir diye buraya yazıyorum.
araçla seyir halindeyken kısalar (zenon) ve teyp kapanıyor duruma göre 1-2 dk son tekrar açılıyor. bazen 2 gün hiç yapmıyor bazen günde 2-3 kere yapıyor. elektrik aksamında başka sorun yok yani kısalar ve teyp kapanınca sinyaller klima falan çalışıyor.
3 farklı elektrikçiye gittim 3ü de kapanınca görmem lazım dedi ama ne zaman kapancağı belli olmuyor ki namussuz onların yanında da kapanmadı.
var mı bu konuda fikir yürütebilecek biri?
araç 94 model mazda 626 sedan yumurta kasa (canavar maşallah)
Kısadevre veya kaçak var gibi görünüyor. Xenonun balastında problem olabilir. Öncelikle oradan başlayın. Tavsiyem xenonu tamamen sökün, bir süre halojen ampulle kullanın ve test edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ben de zenonla ilgili bir sorun olabilir diye düşünüyordum dediğinizi yapacağım çok teşekkür ederim
Kısa devre veya kaçak değil sizin sorununuz KOPUKLUK veya GEVSEKLİK. Far ve teyp aynı sigortadan besleniyorsa bu hattı kontrol etmeniz gerekir, sigortada bile gevşeklik olabilir.
görende sanır ne kadar zor bir sorun.Yeni bir hat çek farlara,teybe.kur sistemi.Yeni hat çekmek röle atmak filan 50 liraya hallolur.
xenonları sök abicim sanki otomatik yükseklik ile mercek var arabanda orjinaline dönder
ek hat filanda çekme orjinaline dön olan sorunları gider çok kurcalama yaşlı araba zaten
anlattığımda zor bir sorun gibi gelmiyor olabilir ama 3 tane elektrikçi gezdim 3ünde de araba 1 gün kaldı, neredeyse tüm hattı indirip baktılar sorun yok dediler. bu haftasonu zenonları söküp biraz takip edeceğim sorun düzelmezse tekrar yazacağım teşekkürler yardımlar için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme