< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luzumsuzdur -- 1 Kasım 2019; 17:34:27 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luzumsuzdur -- 1 Kasım 2019; 17:34:27 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Şu fiat, citroen ve pejo minibüslere nasıl onay verilmiş anlamıyorum. Farlar direk arka cam seviyesinde.
O minibüslere tip onay belgesi verenin Allah belasını versin. |
Ben adama sellektör atıyorum adam uzunları açıyor bu kezde
Yani diyorki ben kısa ile gidiyorum uzun sanma benim farı Bir yandan kendide biliyor farının kısadada göz aldığını bilmezden geliyor işte ... |
Gayet farkındalar. Sizin rahatsızlık duymanızdan zevk alıyorlar. Antisosyal kişilik bozukluğu olan tipler bunlar.
|
Ben Adapazarı'nda yaşıyorum. Hava kararınca trafiğe çıkmaya korkuyorum. Her yer o salak led midir nedir adını bile bilmediğim ampullerle dolu. Taksi, dolmuş, ticari, hususi.
Ama herşey serbeat olduğu gibi bu da serbest. Bi dur diyen yok. Anca pazar sabahı yüzme kursuna çocuğunu götüren efendi insanları durdurun..... |
merceksiz farlara takılan led veya xenon ampulleri yasaklayıp ceza kesecekler, nasıl ki egzoslarda oynama varsa çok ses yapıyorsa ceza yazıyorlar aynısını farlar içinde yapmaları lazım.
|
Bunu özellikle servisciler yapar. Şehir içinde uzunlar yakılı gezerler.
Cehalet başka bişey. Ne yaparsan yap kendi bildiğini okur. |
ben farın üstten 3 parmak kadar siyah şeffaf film yaptırdım sırf bunun için. Apaçi farı gibi durmustu ama insanları kör etmekden iyidir.
|
Bence cozumu gayet basit yani ben o sekilde uyguluyorum..geceleri kisalari gozumu alan hangi arac olursa olsun led xenon halojen fark etmez cakiyorum uzunlari ki o da rahatsiz olsun ve anlasin ki kisa farlarim karsidaki surucuyu rahatsiz ediyor..sonrasinda uzunlari da yaksa sellektorde yapsa uzun farlarimi arac gecene kadar kapatmiyorum..cok da faydasi oluyor
Bence herkez bu sekilde davranirsa farlari goz alan arac surucusude geceleri uzun farlardan rahatsiz olacagi icin bir sure sonra pes edip ya ampullerini degistirmek yada farlarina goz almayacak sekilde dogru ayar yaptirmak zorunda kalacaktir.. Yoksa polisler ve vize ile bu isin halledilmesi cok zor hatta mumkun degil..cunku mercek olmayan orjinal led ampuller var mercekli olanlar var ayirt edilmesi mumkun degil en sagliklisi bence benim fikrim hangi arac gozunuzu aliyorsa dayayin uzunlari |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 1 Kasım 2019; 8:20:20 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |