< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Araç fren sistemi
-
-
Adam senin arabanda iş öğrenmiş abi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elektronik el frenli araca yapılabilecek her işkenceyi yapmışlar. Anlamadığım şey filtrenin orijinalligine bile takıntılı biri olduğunuzu söylemişsiniz. Sonra da aracı sanayide Ford servisine vermişsiniz. Neden böyle bir şey yaptınız?
Öğrenmediki kardeşim😄
O gün iş stresi ile verdik araca bir zararı olmuşmudur sizce
El freni motoruna zarar vermiş olabilirler. Normalde obd soketinden cihaza bağlantı yapıp motoru ters çalıştırıp balatayı boşa çıkarıp yapmaları lazımdı. Levye benzeri bi şey ile ittirip yaptılarsa ileride arıza açma olasılığı artar.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternette izlediğim kadarıyla obd il alakası yoktu motoru söküp yıldız uç la geri çeviriyordu şuan için bir sıkıntı çıkarırmı örneğin yolda giderken arıza çıkarır mı
Hiçbirşey olmadıysa bile kesin bişeyler olmuştur
Sanayide iş yaptırırken tabelasında her marka amblemi olan kişilere gitmeyin. Bir usta her marka araca bakamaz.
Ayrıca Peugeot rifter için servis 15 bin tl çok para istemiş valla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen ay mokka için 7bin tl verildi. Gerçek fiyat olduğunu düşünmüyorum veya buna balata vs dahil
Genelleme yapmayın bizim buradaki Usta bilindik 6 tane bilindik marka aracın hepsinden anlıyor Türkiye'nin dört bir yanından bile müşterileri var
selamlar 2 adet rifter kullandım yaklaşık 5 yılın üstünde
fren balatası disk yağ hava ve mazot filtresini kendim değiştiriyordum..
sizi rahatlatalım zarar verme olasılığı az.
ama anlattıklarınızdan maraz çıkıyor.
olay şuydu.
fren hidroliği kapağını motorun orda açık bırakacaktı..
allienle söküp pistonu işkenceyle geri çekecekti hepsi bu kadardı oysaki..)
ama sizin senaryoda adam bir facia yaratmış üzücü..(
yetkili servisden şaşmayın bundan sonra..
o araçların adbule sistemi kronik sorunlu garantiyi bitrmeyin vede uzatın çok başın ağrır
ben satarak kurtuldum düşün..(
-
Bildiğim kadarıyla adblue arızası olacaksa ilk kilometrelerde oluyor yani o konuda rahatım şuan neredeyse 10 yıllık ustam olan bir abimize vereceğim orjinal parçaları onlineyedekparça dan alacağım bundan sonra şöyle bir soru sormak istiyorum fren hidrolik yağını kendim değişebilirmiyim yada ustama güvenebilirmiyim
Bir önceki bakımda (5,6 ay önce) ön balata ile birlikte 18 bin verdim🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X