Şimdi Ara

Araç içi lekeler nasıl temizlenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar kapı eşiğine servisten dolayı yağ damlamış, ıslak mendil ve bezle temizlemeye çalıştım çıkmadı biraz daha dağıldı bunun için sonaxın araç içi temizleyicisini almayı düsünüyorum hem koltuklar ve göğüs içibde kullanırım ne dersiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kimyasaldan önce sirke dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt
    Hocam o kokutabilir arabayi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • plekumat06 P kullanıcısına yanıt
    bu gün daha camlar ve iç plastik yüzeyi sildim 2 saate koku kalmaz aklınızda bulunsun kokan buzdolabını silin koku gider balık pişirirken suya sirke atıp karıştırın balık kokusu azalır

• abi ne sirkesi ya 😂 apc kullan ;))

• Arac içi temizleyicisi birsey yapmaz aldıgınızla kalırsınız.
    Temizleyiciler basit lekeler içindir.
    Sonax degil meguiarsbhep aklınızda olsun.

Basit mantık kuralım, yag lekesini omo ariel gibi deterjanlar çıkartır. %100 çıkar demiyorum, motor yagı basit bir yag degildir. Deterjanın çıkarmadıgını diger ürünler hiç çıkarmaz.

Olmadı balata spreyi ile çıkarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 16 Eylül 2019; 1:28:2 >
  • yağ demişsin evvelden tiner/balata spreyi yada benzin ile yağı çözeceksin sonra arap sabunu ile kumaşı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamircilerde yağ çözücü sprey var ,onu sıkın sonrada deterjanla kendiniz tam temizleyin.
  • Sonax araç içi temizleyici çok daha yüzeysel temizlik sunar. Leke çıkarıcı değildir. Koltuğa, döşemelere, torpidoya, direksiyona, vitese vs. sıkın sıkın silin. 10 numara da koku bırakıyor. Çok başarılı o yönden. Ama onu dışında leke çıkartma özelliği yok.

O tarz lekeler için bir iç kuaför yapan bir yıkamaya uğrayın. 2 dakikada hallederler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.